Fup og svindel :-( Vi ankom i god tid, men alt var kaos. Biler i begge sider af vejen og ikke nogen pladser på selve adressen. En meget uvenlig person slog ud med armene og talte om "lukket" og "po... Se mere
God service til fin pris med Parkhalle Hamburg Bestilte gennem parkvia fik en mail med de korrekte kontaktoplysninger og adresse De svarede på Telefonen og kørte os til lufthavnen. De tog også te... Se mere
Advarsel, warning Parker ikke din bil her. De mistede vores bilnøgler. Vi måtte efter 5 timers venten selv leje en bil for at køre hjem. Dagen efter havde de fundet nøglerne. Vi måtte tage en fridag... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Dårlig oplevelse med Parkhalle Hamburg
Vi brugte Parkhalle Hamburg ved vores seneste rejse sydpå, og det blev så også sidste gang! Da vi afleverede bilen var det i relativt kaos ved registreringen, men det blev værre, da den lovede shuttle-service ikke fungerede. Stort set alle 40-50 mand, der afleverede samme formiddag, måtte tage taxi til lufthavnen, og mange var i risiko for at miste deres flyafgange.
Undervejs på ferien blev vores vil flyttet ca. 10 km. uden at vi vidste det, men til alt held blev den flyttet tilbage igen inden afhentning.
Da vi kom hjem måtte vi igen tagen en taxi for egne penge, men til gengæld kunne de ikke finde nøglen til bilen ved afhentning. Vi måtte selv stå og rode flere kasser med nøgler igennem, og kunne i princippet have taget en anden bil end vores egen? Da min søn endeligt fandt vores nøgle, var bilen parkeret bag 2 andre, hvis nøgler så skulle findes.
Hele konceptet er en fuser, som vi absolut ikke går tilbage til - og vi kan på det kraftigste fraråde brug af dette selskab! Fremover holder vi direkte i lufthavnen.
Fup og svindel :-(
Fup og svindel :-(
Vi ankom i god tid, men alt var kaos. Biler i begge sider af vejen og ikke nogen pladser på selve adressen. En meget uvenlig person slog ud med armene og talte om "lukket" og "politi"
Deres reservationsbekræftelse så ellers fin ud...???
Vi endte i lufthavnen og betalte 35. euro pr. dag for almindelig parkering.
Bare man kunne give 0 stjerner!
Bare man kunne give 0 stjerner!
Vi bestilte parkering igennem Parkvia, og som så mange andre har vi haft en rigtig dårlig oplevelse ved at benytte Parkhalle Norderstedt.
Vi ankom med vores bil kl. 5 fredag morgen og blev læsset ind i en shuttlebus, hvor der ikke var plads til det antal passagerer, som skulle fragtes til lufthavnen. Det vil sige, at vi skulle sidde med vores 10 årige datter på skødet. Det hele virkede så uorganiseret, at selv hun udbrød, om vores bil mon ville være der, når vi kom retur, hvilket vi selvfølgelig forsikrede hende om, at den ville være, da vi havde betalt Parkhalle for at passe på den, mens vi var på ferie....
Vi kom retur til Hamborg i går eftermiddags og ringede som aftalt til Parkhalle for at bestille en shuttlebus, så vi kunne komme ud og hente vores bil. Det endte dog med, at vi selv måtte praje en taxa, for der blev ikke svaret på mobilnummeret, som var oplyst i mailen og fastnet nummeret tilhørte en kvinde, som intet har med Parkhalle at gøre.
Da vi ankommer til Parkhalle bliver vi mødt af et rent kaos af mennesker (flest danskere), som har stået og ventet timer på at få udleveret deres bil. Personalet (to unge kvinder) render forvirrede rundt og har ikke styr på noget som helst. De råber og er uforskammede over for de efterhånden trætte, men i øvrigt tålmodige kunder. Fælles for alle er, at de selv har måttet praje en taxa, fordi de ikke har kunnet komme i kontakt med Parkhalle, da de skulle afhentes i lufthavnen. Det er et stort rod af bilnøgler og biler, de ikke kan finde, og vi får at vide, at politiet også har været indblandet.
De finder heldigvis vores bilnøgle, men vores bil holder parkeret på en anden p-plads, så min mand bliver sammen med et par andre fragtet rundt i en omegn af 10 km. for at finde vores bil, som de ikke aner, hvor er.
Personalet kører simpelthen rundt på må og få i Hamborgs industrikvarterer og tester, om der er en bil i området, som hører sammen med den pågældende nøgle. Heldigvis har vi tracker på vores bil, hvilket gjorde det nemt for min mand selv at finde den, men tanken om, at man afleverer sin bil i et såkaldt parkerings firmas varetægt, og så kører de bilen et tilfældigt sted hen, hvor det er gratis at holde, og parkerer, er jo decideret svindel! Gudskelov havde vores bil ingen skader fået, men hele oplevelsen kostede 2 1/2 time af vores liv og en taxa til 18 euros, og det vil vi da godt spare andre for at opleve.
God service til fin pris
God service til fin pris med
Parkhalle Hamburg
Telefonen og kørte os til lufthavnen. De tog også telefonen da vi landede efter jeg havde forsøgt er par gange. Bilen var i samme stand som da
Vi forlod den Det eneste der trækker ned er deres manglende engelsk kundskaber
Brug dem ikke!
Kaldes også Parkhalle Hamburg.
Vi afleverede vores bil på parkeringspladsen og blev kørt i lufthavnen - ingen problemer der.
Men da vi skulle hentes igen opstod balladen. Vi havde fået et nummer vi skulle ringe til når vi landede hvilket vi gjorde. Men manden kunne hverken tysk eller engelsk. Vi blev kort tid ringet op af en anden der kunne en smule engelsk, men ikke nok til at forstå vores registreringsnummer igennem telefonen. Efter flere sms'er og opringninger (6) lykkedes det endelig at identificere hvilken bil det drejede sig om. Men da chaufføren stadig ikke dukkede op, ringede vi til dem igen og her indrømmede de så at de ikke kunne finde vores nøgle. Det kunne vi godt forstå, for den havde vi selv (!).
Da bussen endelig dukkede op viste det sig at der var tre hold der skulle med og de to øvrige havde også fået at vide at deres nøgle var væk.
Alt i alt tog det 1,5 time og da det var ved 23-tiden om aftenen og vi havde 4 timers køretur foran os, så var det helt uacceptabelt.
Advarsel, warning, achtung.
Advarsel, warning
Parker ikke din bil her. De mistede vores bilnøgler. Vi måtte efter 5 timers venten selv leje en bil for at køre hjem. Dagen efter havde de fundet nøglerne. Vi måtte tage en fridag og køre til Hamborg igen. Meget ubehagelig dame, som nægtede at give os refusion. Det kom til at koste os 2500 kr. Deres tysk var dårligt, ligesom deres engelsk. Har aldrig oplevet noget lignende. Hold jer væk.
Da man ikke kan give 0 stjerner bliver…
Da man ikke kan give 0 stjerner bliver jeg nøst til at give 1.
Vi havde købt parkering til dette sted igennem en hjemmeside “holiday extra”. Vi fandt adressen Mühlenweg 145 og stod foran huset med husnummeret på men der var ingen parkeringsplads/parkeringshus. Det kan da godt være at der engang har været det men det var der i hvert fald ikke mere! Jeg prøvede at ringe til deres telefonnummer men det eksisterede ikke! Jeg spurgte alle naboer og prøvede at tage i alle dørhåndtag på Mühlenweg 145. Alt var låst og mørkt og ingen naboer vidste noget om at der skulle ligge en parkering der. Værste svineri!! Og “holiday extra” er lige så svær at få kontakt med. Tror aldrig jeg får mine 338 kr tilbage for parkering igen. Nu prøver jeg igennem banken.
Dårlig service.
Glem det!
Obs: det samme som "Parkhalle Hamborg"
Kom desværre til at booke her FØR jeg læste anmeldelserne... Så jeg ringede til dem for at checke:
Mobil +49 (0) 177 21 42 479 // nummeret tilhører en privat dame, som intet har med det at gøre, og i øvrigt har haft nummeret siden år 2013.
Primær +49 403 098 7506 // intet svar og gentagne forsøg.
På Parkhalle Norderstedt web er et 3. nr., men intet svar?
Det tør jeg ikke løbe an på ift. at nå fly, ferie osv. og pengene er fuldstændigt spildt - nærmest tyveri.
Aldrig mere
Aldrig mere. Ved ankomst til lufthavn ventede vi i 45 minutter ( de lovede 10 minutter). Heldigvis var vi i god tid og nåede indtjekning inden den lukkede.
Ved hjemkomst gik der 40 minutter inden de dukkede op med vores bil. Desværre var begge spejle blevet stjålet. Det var ikke Parkhalle Norderstedts problem! Efter længere tids snak med firmaets meget ubehagelige chef, skrev de dog et brev, hvor de bekræftede at spejlene var blevet stjålet, mens bilen var i deres varetægt. Han sagde bl.a., at vi bare kunne køre hjem uden spejle!
Vi kørte til nærmeste Mercedes værksted, der monterede to nye spejle til 430 Euro - ca 3200 kr.
Jeg vil advare mod at bruge firmat. Uprofessionelt og manglende forsikring på de opmagasinerede biler.
Klaus Brandt
Benyt jer aldrig af parkhalle…
Benyt jer aldrig af parkhalle norderstedt. Stedet er en skandale. Da jeg skal afhente bilen er bagdækket flænset op og slidt ned til stålet. En ansats bemærkning er: "Det kan jo ske, når en bil er parkeret" Ergo: De vil ikke tage ansvar for skaden. Chefen for stedet ankommer idet SOS-vejhjælp er ankommet, og spørger "om hvorfor vi dog ikke har et ekstra dæk med" og tilføjer "Det var dumt. " Manden skal være glad for at vi efter 30 timers flyrejser ikke havde energi til at hidse os op.
Når man ringer til dem smækker de på. Siden har vi klaget skriftligt, og de har ikke svaret.
Find et andet sted at parkere hvis du vil nå dit fly
Vi ringede som foreskrevet 30 minutter før vi ankom til parkeringsområdet. Dette var helt værdiløs, da der var total kaos ved ankomst og alt få få shuttle biler. Vi ventede nøjagtig 70 minutter før vi blev kørt mod lufthavnen. Heldigvis havde vi booket en overnatning, ellers ville vi sikkert have misset flyet.
Det var endnu værre da vi landede. Vi måtte ringe og sms-e utallige gange før de endelig efter 90 min kom og afhentede os. De lovede at ringe tilbage, hvis de da i det hele taget tog telefonen. Det skete ikke. Turene foregik med stressede sure chauffører, der havde travlt med at tale i håndholdt telefon i tæt trafik, ganske uforsvarligt.
Utroligt der findes et selskab som dette, hvor kunderne jo faktisk er afhængige af deres service.
Dårlig behandling
Vi ventet ca 2 timer for aflevering og alt var kaos omkring transport. Samtidig tog det ca 40 min at kører i lufthavnen. Kan ikke anbefale at bruge dem.
Kom hjem med bule i kofangeren som de ikke ville tage ansvar for.
Bruger ikke dette sted igen!
Ved afhentning kørte vi rundt i ca. 30 min. for at vente på andre rejsende, som de ikke fandt alligevel.
Vi havde derfor travlt med at komme hjemad og checkede ikke bilen hele vejen rundt inden vi kørte. Den holdt parkeret med fronten mod en mur.
Hjemme i DK opdager vi en bule på 6x6 cm på kofangeren, præcis som hvis den er kørt imod et anhængertræk på en foranholdende.
Vi har sendt billeder og mails uden reaktion, da jeg omsider kommer i telefonisk kontakt, afviser de blankt, at der kan gøres noget. De har ikke engang set på vores mails.
Så med mindre du tager billeder af din bil både ved ankomst og afhentning, kan man ikke være sikker på ikke at komme hjem med skader - de oplyser i hvert fald ikke noget!
Jeg har aldrig oplevet lignende.
Jeg har aldrig oplevet lignende.
Så uprofessionelt en måde at drive forretning på, troede jeg ikke var muligt. INTET er hvad de tilbyder på hjemmesiden.
Trods vi stod og ville afleverer vores bil 3.5 time før vi skulle flyve, havde vi nær misset vores fly, fordi alt var kaos.
Ventede i næsten 2 timer!
Vi ringede forgæves i 20 min og ventede derefter yderligere i 2 timer på at blive hentet og nåede at ringe 7 gange mere. Kan ABSOLUT ikke anbefales - finde et andet sted at parkere.
Parker ikke din bil her!!
Parker ikke din bil her!!!
Vi var ikke tilfreds - særligt ikke med afhentningen.....
Måtte ringe 8 gang
Parkerede ved Nordstedt alt var ok , bortset fra jeg måtte ringe 8 x da vi skulle afhente før telefon blev taget, også måtte vi vente 25 minutter,
Aldrig mødt så sur en dame
Aldrig mødt så sur en dame. Sætter aldrig mine ben og ligger mine penge hos hende. Fordi man ikke kan forstå meget Tysk skal man sku behandles pænt. Sagde hverken Goddag eller Farvel. Tog sig til hovedet fordi vi ikke lige kunne forstå hvad hun sagde 😡😡😡
Tager ikke ansvar for påførte skader på bil
Jeg er meget opmærksom på ikke at påføre ridser i min bil, hvorfor jeg også valgte et parkeringshus, hvor personalet var ansvarlig for parkering bag hegn. Således i sikkerhed for rejseglade børnefamilier mm.
Ikke desto mindre opdager jeg, at førerdøren er blevet stødt mod en anden bil eller væg. Der var ridser langs kanten af døren. Jeg nævner det overfor chaufføren, som nævner at firmaet er forsikret og jeg skal kontakte dem i dagstid. Da jeg gør dette nævner de blot, at jeg ikke kan bevise de har påført skaden og at jeg kan vælge at trække dem i retten. Der er ingen tvivl om at de har påført skaden og det er dårlig kundeservice ikke at stå ved denne fejl. Men de ved jo at jeg aldrig ville vinde i en retssag, jo mindre jeg har taget billeder eller video af hele bilen ved overlevering, hvilket ingen jo ville gøre.
Desuden kørte chaufføren, formodentlig ejeren af firmaet, på vej til lufthavnen virkelig hurtigt og alle i minibussen var nervøse for transporten. Min fornemmelse er et firma, som udelukkende tænker på fortjeneste og er ligeglade med deres kunder. Jeg kan bestemt IKKE anbefale dem.