ParfumKnallers.nl Anmeldelser 67

4,6

Ik vond de site zeer goede voorlichting geven omdat ik op zoek was naar een nieuwe geur. Hetgeen me echt verbaasde was dat de geur precies zo ruikt als dat was omschreven. Ook de tijd tussen bestell... Se mere

Als u Parfum zoekt is dit DE website! Goede service en snelle levering. Koop al jaren veel producten on line. Maar tal van webshops zijn onduidelijk. Deze is duidelijk en overzichtelijk. En de prod... Se mere

Parfumknallers.nl een webshop waarbij ze verschillende van mijn favoriete luchtjes verkopen voor een scherpe prijs. Een overzichtelijke webshop die zijn levertijd prima nakomt. En pakken de eventuele... Se mere

1. Parfumeri

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Via onze webshop is een breed assortiment van heren en damesgeuren en giftsets te bestellen. Al onze producten zijn 100% origineel en door groot in te kopen bij onze leveranciers krijgt u bij ons hoge kortingen. Onze verzendkosten zijn € 3,95 per bestelling en boven de € 75,- is de verzending gratis. Als u vandaag bestelt is de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen op uw adres. Parfumknallers profileert zich als een zeer betrouwbare webshop waar zowel de pre- als aftersales optimaal geregeld zijn.

4,6

weer niet geleverd door gls

parfumknallers levert meteen, maar gls , degene die moet bezorgen levert niet, op vrijdag 18-4 een afspraak gemaakt dat er op 22-4 geleverd zou worden, bij mij of bij de buren , maar gls houd zich daar niet aan. Na op vrijdag 18-4 en op 22-4, iedere keer aan 1euro plus belkosten , krijg je te horen dat ik het zelf maar moet komen ophalen omdat de chauffeur het pakje weer heeft mee teruggenomen. Ik bestel op internet om het thuis geleverd te krijgen, niet om alsnog naar een winkel te gaan , had ik ook in 1 keer daar kunnen kopen. Nogmaals, parfumknallers is ok en heeft contact met mij gehad, maar de bezorgdienst gls is waardeloos.

21. april 2014

Snel en efficiënt.

Ik was heel verrast door dr aanbieding. Veel goedkoper dan in de winkel. En zo snel bezorgd. Door omstandigheden kon ik op de bezorgdag niet thuis zijn. 's Avonds het bezorgadres voor de buurt aangegeven en kon het op die dag daar ophalen. Snelle service, ben er heel blij mee, doe de bestelling volgende keer wéér!

12. april 2014

perfecte, snelle service

Goedemiddag, ik vind de service super goed en snel. Er is ruime keus voor een goede prijs te vinden.
Ook heb ik telefonisch contact met het bedrijf gehad en ze zijn zeer klantvriendelijk.
ik kom zeker terug bij dit bedrijf, echt top

3. marts 2014

Prima service

Mooie prijsstunts en een snelle levering! Enkel minpuntje was dat ik nou niet echt zeker wist of de betaling goed doorgekomen was. Ik kreeg een bevestiging van de 'kassa', maar niet vanuit parfumknallers zelf. Daarnaast stond dit ook niet op mijn statusoverzicht binnen mijn account. Dit is misschien een verbeterpuntje..

Echter, na een mailtje te hebben gestuurd om te vragen hoe het zat met mijn betaling kreeg ik heel snel een duidelijke reactie. Al met al, prima service!

30. januar 2014

Snel voor een topprijs

Als je op zoek bent naar een mooie parfum voor een aantrekkelijke prijs zou ik je zeker aanbevelen eens op parfumknallers.nl te kijken.

24. januar 2014

kwaliteit voor weinig geld

Ik beveel je parfumknallers.nl aan omdat je kwaliteit ontvangt voor een veel lagere prijs dan in de winkel en daarbij ook geen verzendkosten hoeft te betalen. Wat wil je nog meer? Meer voor minder dus!

12. januar 2014

Snel, overzichtelijk, klantgericht

Jullie hebben veel soorten parfums, het bestellen gaat erg gemakkelijk. Het is ideaal dat je je pakketje kan volgen en ik mijn favoriete parfum ( die niet overal meer te bestellen is) voor een top prijs. Zeer tevreden.

27. december 2013