Parfumado levert Klantenservice is uitstekend. Klachten worden snel verholpen. Trouwe klanten krijgen geregeld iets extra. Voor mij persoonlijk is het enige verbeterpunt dat de verrassingsparfum a... Se mere
Superleuk en handig. Great service. Aanrader voor iedereen die van parfum en afwissling houdt zonder dure grote flessen te moeten aanschaffen. Goede informatie zodat het makkelijk is om eens iets a... Se mere
Zo’n leuk concept! Elke maand een andere geur om uit te proberen. Heerlijke geuren welke steeds worden uitgebreid. Klantenservice is ook top!
Een aantal jaren krijg ik een maandelijkse verrassing. Ik heb het zelf uitgekozen, maar weet toch niet wat ik (precies) krijg. Inmiddels heb ik een collectie parfums voor ieder moment. Ruim genoeg om... Se mere
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, Holland
- 0202619676
- Contact@parfumado.com
- www.parfumado.com
Svarer typisk inden for 24 timer
Fijne website dienst
Fijne website dienst. Makkelijk en eenvoudig maar toch luxe en betrouwbaar

Besvarelse fra Parfumado
Een fantastische manier om nieuwe…
Een fantastische manier om nieuwe parfums uit te proberen, zeker nu met "Skins Select" en high end niche parfums erbij. Uitstekende service en op tijd bezorgd.

De keuze is reuze
De keuze is reuze! Fijne site, zeer betrouwbaar en prijs kwaliteit TOP!

Besvarelse fra Parfumado
Elke maand weer een feestje.
Elke maand weer een feestje.. kies zelf of laat je je verrassen.. wat je ook kiest, bezorging is top, makkelijk meenemen en is echt weer even een extra fijn momentje als je het luchtje binnenkrijgt 😊😊

Ik ben heel tevreden.
Ik ben heel tevreden.. elke maand een lekkere parfum.. kijk er elke maand weer naar uit

Heerlijke parfums
Heerlijke parfums, als je een andere geurtje wil dan doe je dat gewoon de volgende maand. Ook die travelsetjes zijn super handig. Doe het al een paar jaar

Besvarelse fra Parfumado
Veel keuze en je ontdekt veel nieuwe…
Veel keuze en je ontdekt veel nieuwe geuren die je normaal misschien niet zou vinden.

Besvarelse fra Parfumado
Super om nieuwe parfums te ontdekken
Veel keuze, wel veel onbekende parfummerken. De parfums blijven goed hangen gedurende dag. De hoeveelheid is genoeg voor een maand. Bezorging gaat moeiteloos. Super om nieuwe parfums te ontdekken!

Besvarelse fra Parfumado
Ik ben nu drie maanden lid en erg…
Ik ben nu drie maanden lid en erg tevreden over de levering en de keuzes qua parfums. De samenwerking met Skins vind ik zelf een hele mooie toevoeging. Zou dit zeker aanraden!!

Mooi assortiment aan parfum
Mooi assortiment aan parfum voor alle doelgroepen, het zou mooi zijn als er nog meer parfum van het hogere segment beschikbaar komt.
Verder snelle levering, en keuze hulp werkt goed. Kortom, als je voor een leuke prijs wil wisselen van parfum, is dit een absolute aanraader

Besvarelse fra Parfumado
Je hebt zoveel keus aan geurtjes elke…
Je hebt zoveel keus aan geurtjes elke maand een andere geurtje uitproberen wat je de hele dag ruik al met 1x spray en de tips over luchtjes ze weten waar je van houdt dus dat zit goed

Iedere maand een ‘kadootje’
Iedere maand is het weer een ‘kadootje’ als mijn nieuwe Parfumado-luchtje op de mat ligt.
Ben al jaren lid en verveelt nooit.

Besvarelse fra Parfumado
Constant nieuwe geuren ontdekken (die ook echt op gaan)
Superfijne manier om geregeld nieuwe geuren te ontdekken en niet meteen vast te zitten aan een enorme fles (die vervolgens jaren slecht staat te worden).
Goed concept, prima prijs, fijn thuisgeleverd!

Besvarelse fra Parfumado
Ik geniet van de afwisseling en het…
Ik geniet van de afwisseling en het ontdekken van nieuwe parfums. Met het formaat kan je zeker een maand doen dus qua kosten is het ook prima te doen. Ik ben fan!

Besvarelse fra Parfumado
Fijn om op een relatief goedkope manier…
Fijn om op een relatief goedkope manier nieuwe parfums te ontdekken.

Goede service
Goede klantenservice als er iets mis is en leuk om iedere maand weer wat nieuws te kunnen proberen. Ik vul mijn kalender altijd een eind van te voren in, zodat het een verassing is wat er binnen komt.

Fijne website
Fijne website, door dit abonnement kan ik steeds nieuwe geuren proberen zonder een duur flesje te kopen, en het is fijn om steeds af te wisselen!