Vil klart anbefale Parabolmanden.dk til alle jeg kender. Super god kundeservice. De var enormt forstående i telefonen og udviste enorm god service. Teknikkeren som kom hjem til os var super hjælp... Se mere
Jeg har haft besøg af firmaet parabolmanden. Og det har jeg ikke fortrudt. Opgave: Opsætning af Parabol Fører kabel samt installer 2 tv bokse. Super hurtigt og fint monteret. Jeg kunne... Se mere
Andre kiggede også på
Super god kunde service. Flinke, forstående og ekspertisen i orden
Vil klart anbefale Parabolmanden.dk til alle jeg kender.
Teknikkeren som kom hjem til os var super hjælpsom og udførte arbejdet til UG og lidt til.
Klart en super god oplevelse.
super dygtige folk
Jeg havde besøg af parabolmanden som løste mit parabol problem samt mit internet som de fik forstærket , så vil klart anbefale parabolmanden til alle jeg kender
Top service
Dette firma ringede jeg tilfældigt til for rigtig mange år siden og har holdt fast ved dem.
De yder den bedste service man kan ønske sig og kommer altid til aftalt tid. De klarer selv de underligste problemer, både reelle problemer og selv forskyldte problemer og altid med smil og gode forklaringer !
Selv min gamle (82) svigermor er de i stand til at lære at bruge reciveren og fjernbetjeningen så hun kan klare sig selv ! Super.
Kan kun varmt anbefale dette firma !
Er der defekter i lasten, klarer de det i masten !!
Høj kvalitet
Igennem en længere årrække har jeg haft brug fra teknisk assistance, og hver gang har Parabolmanden og hans stab hjulpet mig. Holder aftaler, løser opgaven på stedet med høj kvalitet. Parabolmanden kan sit håndværk og finder de rigtige løsninger.
Fantisk service og yderst professionelle.
Kom hurtigt til aftalte tid. Fandt hurtigt vores fejl, oplyste os om, hvad der skulle til, og lavede dette med det samme, så alt fungerer perfekt. Vi vil til hver en tid anbefale parabolmanden v. Per Rantzau. Mvh Margit og Andreas
Super dygtig prof arbejde
Super dygtig !! løste alle opgaver som tv/bredbåndsudbyderen ikke magtede. Saved my Day :)
Hurtig og professionel hjælp
Jeg ringede i går til parabolmanden, som kunne komme allerede i dag. Problemet var et dårligt tv-signal.
parabolmanden var hurtig til at finde fejlen og få løst problemet (et problem som en tidligere antennemand havde skabt, da han ikke have installeret en forstærker korrekt).
Men derudover kunne han også hjælpe med at få hele mit internet med 3 accesspoints konfigureret, hvilket jeg ellers skulle have en anden konsulent ud for at ordne.
At jeg samtidig lærte en masse om netværk var kun en sidegevinst.
Alt i alt kan jeg kun anbefale at bruge ham :)
God service!
Johnny Andersen, Er utrolig flink og giver super service:)
Ringede til dem, for at få en tid til eftersyn af parabolen, som ikke virkede.
Talte med en meget sødt dame, vi aftalte en tid til næste dag, hvor de kunne komme om aftenen, perfekt så skulle jeg ikke tage fri fra arbejde. Montøren kom som aftalt, fik hurtigt og effektivt fundet fejlen. Venlig og imødekommende montør. Jeg er meget tilfreds med Parabolmanden og anbefaler gerne dem til andre.
En Viasat Forhandler som forstår og vejlede kunden. :)
Bestilte Viasat på Parabolmandens web site, Og blev efterfølgende ringet op af en super sød og meget sympatisk kvinde angående pakkevalg. Fik derefter en bekræftelse på tidspunktet som montøren ville dukke op.
Montøren kom 5 min før den aftalte tid og lavede en super veludført installation .
Fik pga jeg havde bestilt via Parabolmandens egen web site, 2 kabel træk til 2 steder uden jeg skulle betale ekstra. Fik også super god rådgivning hvad angik placering af parabol og gennemgang af boksen, samt tilslutning til Viaplay.
bondefanger
BEMÆRK , når du bestiller Viasat Basis pakken til 199,-men du bestiller samtidig en HD boks til 79,- som på forhånd er vinget af ( nederst på siden), selv om du bestiller basis pakken med gratis boks, parabol og installation.
Det er fan'me en svinsk måde at drive forretning på, og Viasat vil/kan ikke hjælpe dig.
Så når du bestiller tv pakker så bestil direkte hos Viasat.
Hurtig og effektiv reperation
Efter en storm havde vi mistet signalet - blev hurtigt repereret
Dejligt når en håndværker kan bruge både hovedet og værktøjet
Problemet var et svagt TV-signal her ude i syvende kartoffelrække, og parabolmanden fik løst problemet meget professionelt og omhyggeligt. Efter at reparationen var udført, lånte han os et modem, så vi kunne observere virkningen på vores TV. På den måde fandt vi en fejl på det nye TV, så efter at
master printet blev udskiftet uden beregning, er alt nu helt perfekt.
En rar kundeoplevelse
Jeg havde bestilt Canal Digital og fik besked på, at Parabolmanden ville blive min installatør.
Der blev bestilt en tid for installation igennem Canal Digital, men grundet arbejde kunne jeg desværre alligevel ikke være hjemme til aftalt tid.
Jeg kontaktede derfor Parabolmanden, som uden videre imødekom mit ønske om et andet tidspunkt og endda et tidspunkt som ikke officielt var en bookingmulighed ved bestillingen hos Canal Digital.
Jeg er meget tilfreds med denne fleksibilitet og samtidig var installatøren i godt humør, venlig og faglig dygtig.
Alt i alt en rigtig rar oplevelse med Parabolmanden. Det er glædeligt, at der fortsat findes hæderlige virksomheder i Danmark.
Glad for god service
Jeg har haft besøg af firmaet parabolmanden.
Og det har jeg ikke fortrudt.
Opgave:
Opsætning af Parabol
Fører kabel samt installer 2 tv bokse.
Super hurtigt og fint monteret.
Jeg kunne aldrig drømme om at bruge andre end parabolmanden, hvis man fra firmaets side stadig vil opretholde den gode service.
Igen en super oplevelse af parabolmanden
Havde en super oplevelse af parabolmanden. Var lige kommet hjem fra ferie. Ingen lyd øv.Skrev en mail og fik hurtigt svar tilbage med forskellige løsningsforslag som løste problemet.
Det er rart at der er nogle steder hvor god service ikke koster extra.
Tak for extra ordinær god service .
Ekstraordinær kundeservice.
Vi kan kun på det varmeste anbefale parabolmanden.
Hvorfor? Maj 2010 skulle parabolmanden ændre vores antenneforhold
til fjersynet, da modtageforholdene var dårlige.Alt udført perfekt, og bagefter hjalp han med at lægge kanalerne rigtigt, alt ledsaget af tydelige forklaringer. En yderligere prøve på firmaets gode kundeservice,fik vi i går.Egen pilleri ved fjernsynet resulterede i at alle kanaler på fjernsynet var væk. For at få hjælp, kontaktede vi parabolmanden igen, som en sen aftentime tålmodigt guidede os frem til løsning af problemet. Det fortjener 5 stjerner!
Familie Schweizer Taastrup.
perfekt
Bestilt vare, betalt med Dankort - modtaget varen perfekt
R. Lund, Skovlunde
Vi fik monteret loftsantenne og afmonteret tagantennen, da TV 2 blev betalingskanal. Bagefter fik vi lagt kanalerne på de rigtige pladser og rettet nogle fejl, som vi havde begået. Altsammen ledsaget med gode tydelige forklaringer og til ug.
kanon super service
disse 3 ord fortæller alt om firmaet, kan kun varmt anbefales, søde mennesker at tale med 5 ***** fra mig