www.papirogtapet.dk Anmeldelser 48

4,7

Det er simpelthen så smart at kunne købe tapet i små mål, det skal jeg helt klart gøre igen. Leveringen var hurtig og servicen var helt fantastisk. Helt klart et sted jeg vil anbefale andre at han... Se mere

Flot, smart, smukt, retro, de har det hele hos papir og tapet! Man kunne købe sig fattig i skønne papirer her. Inspiration til nye projekter kan man også finde i deres galleri. Det eneste minus... Se mere

Det er 2. gang jeg køber hos papirogtapet.dk og varene lever op til beskrivelsen og leveringen var hurtig. Jeg havde dog overset at der stod "gavepapir" under de tre meter pink Småfolk jeg købte,... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Er du vild med tidens trend - at tapetsere små og store ting, så de fremstår som unikke, personlige kunstværker? Idéen med papirogtapet.dk er at give alle kreative sjæle muligheden for at føre deres projekter ud i livet, uden at omkostningerne skal overstige indsatsen. I stedet for at købe en hel rulle tapet til fx at tapetsere en lille skammel, kan man hos papirogtapet.dk købe papir og tapet i alle størrelser, du vil finde produkter fra Småfolk, Holly's, Ferm Living, Blafre Design og mange flere, se mere på www.papirogtapet.dk

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Super udvalg, hurtig levering.

Fandt noget fint papir til børneværelset på hjemmesiden. Nemt at bestille, hurtig levering. Og en sød besked fra Bethina, da en af varerne ikke kunne leveres. Yderst tilfreds!

17. juni 2014

Min nye favorit shop!!

Parpirogtapet.dk er intet mindre end genial, hvis du som mig elsker at bruge tapet i indretningen. Der er virkelig mange penge sparet ved at handle her, fordi man kan købe små mål, der passer perfekt til dekoration af møbler, sættekasser mv., og dermed slipper for en masse spild. Er vild med udvalget, priserne, kvaliteten og kommer helt sikkert igen! Eneste ønske herfra er hurtigere levering (jeg bestilte onsdag aften og pakken var på posthuset tirsdag ugen efter).

5. februar 2014

Levering ikke ok!

Der er intet sted gjort opmærksom på, at levering ikke sker til døren, men blot til døgnpost! Jeg har med vilje ikke tilmeldt mig denne service generelt, da jeg betaler for fragt og hellere betaler ekstra for at få leveret til døren.
Der står derimod i betingelserne, at der leveres til ADRESSER i DK! Det er jo så ikke rigtigt. Jeg skal derfor nu bruge over en time af min dag på at hente en pakke - En time der ryger fra min vigtige eksamenslæsning. Det bare ikke okay.
Betingelserne er mangelfulde! Finder nok andet sted næste gang jeg skal bruge tapet.

7. oktober 2013

Dejlig shop

Har både købt tapet og strygestof. Der er fint udvalg og fine priser. Savner dog at man kan købe større stykker strygestof, da alle andre også kører med de små mål :-(

Super service. Kan kun anbefales ***** herfra :-)

8. december 2012

Godt udvalg

Som sagt godt udvalg og det er til ok priser. Er især tilfreds med fragt-pris i forhold til vægt. Det virker og det virker fair. Dog er nogle af papirerne de samme som dem man kan købe i Søsterne Grene meget billigere, så det er smart at se sig omkring, men er det ikke altid det?! Alt i alt gode oplevelser.

20. august 2012

Fin oplevelse

Upåklageligt, intet i vejen med hverken produkter, pris eller service. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

10. august 2012

Dælme hurtigt og nemt

Skønne produkter, og nem og overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille og dagen efter stod varerne foran min dør, fordi sælger bor tyve min. kørsel fra mig. Det var da nemt og elegant.

10. juni 2012