Panorama Restaurant Anmeldelser 17

2,6

2,6

Under middel

Dårligt mad

Vi ankom til restauranten. Vi stod et stykke tid inden der kom en ung pige og anviste os til et bord. Hun snakkede meget lavt så vi måtte flere gange spørge hvad hun sagde.
Vi bestilte en pizza. Og 2 gange oksemørbrad med Whiskysauce. 1 Pepsi max og 2 Pepsi.
Kødet var branket udenpå. Og der var 7 bittesmå kartofler på hver tallerken. Og Whiskysaucen smagte underligt og lignede karrysauce. Vi fik 3 alm. Pepsi, men pigen sagde det var Pepsi max.
Atmosfæren var mærkeligt, der var ingen stille musik i baggrunden og en kedelig udsigt til en vej.
Vi kommer ikke igen efter sådan en oplevelse.

5. april 2026

restaurant panorama på lego…

Vi besøgte restaurant panorama på lego hotel. Vi var 2 voksne og 4 børn. Vi fik buffet, og drikkevarer til 1037 kr.
Egentligt en ok pris for 6 personer. Men aldrig har jeg set så ringe en buffet. 2 forskellige slags kød, kalv eller kalkun. Jeg var oppe efter noget 2 gange, begge gange var der ikke mere kalkun, og kun nogle små stykker. Lidt forskellige salater. Varme rejer (det var ikke meningen de skulle være det) en slags kartofler.
Der var en børnebuffet med et fint udvalg, men den var stort set aldrig fyldt op.
Vi ventede i 25 min. På vores drikkevarer.
Til dessert, der var inkl. I prisen, valgte jeg en portionsanrettet blommetrifli og softice...
Førstnævnte var varm og klam-den har stået fremme "lidt" for længe. Det var ligesom
At tænde for vandhanen, da vi tog is. Både vanilie, jordbær, chokolade og banan isen.
Vi sad nede i den ende hvor legerummet er, og vi sad alle og frøs.
Alt i alt en dyr omgang for en rigtig dårlig oplevelse...

15. februar 2020

Dårlig betjening og påståelig tjener.

Hej
vi har spist på restauranten på Fisketorvet. og bestilte en menu , gik der lang tid inden at tjeneren kom og sagde at om vi ikke havde bestilt buffet, for så skulle vi selv hente maden, vi fortalte at vi havde bestil menu 2. tjeneren beklagede og sagde at det havde han ikke hørt(nej det var vi klar over, da han dårligt havde tid til at tage imod vores bestilling, han var på vej væk mens vi fortalte hvad vi gerne ville bestille). herefter gik der en pæn tid før vores forret kom, som var udmærket. Tjeneren kom og spurgte os hvilken sovs vi ville have til hovedretten og der blev ikke spurgt om andet. Maden kom med mørbradbøfferne, var de ikke stegt som ønsket have, den var stegt for lidt. Ved grønsagerne var de store stykker ikke tilberedt nok, de var lune udenpå og kolde og rå inden i. da vi bad om regningen begyndte tjeneren at diskutere med mig om at jeg kunne bare have sagt noget til ham om maden og bøffen og at han i øvrigt havde spurgt os til hvordan vi ville have vores bøffer.
det var ikke korrekt, der var ikke spurgt ind til andet end sovs, det at han stiller sig og vil diskutere med kunderne midt i restauranten er bare ikke i orden. At betale 488 kr. for et måltid, hvor kun forretten og colaen var i orden, og hvor en tjener opfører sig som han gjorde må betragtes som uprofessionelt.
en restaurant der ikke kan anbefales til andre.

3. maj 2014
Vis anmeldelser på alle sprog (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto