Vi vil IKKE anbefale Poul Erik Panduro
Vi havde Poul Erik ude at spille til vores bryllup. Han var en nogenlunde spillemand, ikke verdens bedste til at synge, men heller ikke den værste, så selve musikken var til at leve med, men ikke noget at råbe hurra for.
Til gengæld manglede Poul Erik i høj grad situationsfornemmelse - han holdte pauser på nogle mærkelige tidspunkter, hvor man ville forvente musikeren spillede og han forstyrrede flere indslag ved lige at spille en lille melodi under de meget fine og rørende taler. Desuden sang han forkert i den eneste sang, der var i løbet af dagen, hvilket jo er menneskeligt, men sammen med de andre ting, er der bare for meget, der ikke fungerede. Vi havde også både gæster og køkkenpersonale, der udtalte, at Poul Erik også havde fået et par genstande for meget.
Størst af alt og nok det der ærgrer os mest, så afbrød han vores brudevals, da folk næsten var nået helt hen til os, men lige manglede det sidste stykke. Her synes han det var passende at begynde på en anden sang og byde op til fest - vel at mærke inden brudevalsen egentlig var overstået.. Herefter sendte vi ham hjem, da det var grænsen for os - i min mors forsøg på at fortælle ham, at han skulle forlade festen, viftede han afvisende hånden af hende, hvilket jeg synes er en meget provokerende adfærd.
Vi vil altså på det kraftigste IKKE anbefale Poul Erik.
20. juli 2024