Jeg kan stærkt anbefale Hamit som kørelærer. Fra første køretime var han utrolig forståelig og skabte en tryg og afslappet stemning, hvilket gjorde, at jeg følte mig sikker bag rattet. Han er sa... Se mere
Vælg denne køreskole - Øzel Køreskole. Fra min optik, får du læring indenfor alle områder både teoretisk men også praktisk. Kørelæreren har et helt klart stort potientiale med en stor grad pædagogik s... Se mere
Fantastisk køreskole!💯 Hamit Ozel er en super dygtig kørelærer, der gør undervisningen til en god oplevelse. Han er tålmodig, engageret og formår at skabe en tryg atmosfære, hvor man hurtigt læ... Se mere
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Fra start til slut har jeg følt mig tryg og vejledt, både i teorilokalet og på vejene. Hamit er tålmodig, professionel og god til at forklare tingene på en måde... Se mere
Ozel Køreskole Ballerup Små hold: Undervisning i små grupper for en mere personlig oplevelse. Personlig undervisning: Vi tilpasser undervisningen til dit individuelle behov. God planlægning: Struktureret planlægning af dit forløb for optimal forberedelse. Løbende holdstart: Start på hold, når det passer dig, så du slipper for ventetid. Overskuelige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige og gennemsigtige priser, så du nemt kan planlægge dit budget. LOVPAKKE Del betaling i 3 afdrag. Gebyr & rentefrit
Kobbelvænget 17 , 2700, Brønshøj , Danmark
- Info@ozelkoreskole.dk
- www.ozelkoreskole.dk
Bedste sted at få et kørekort
Bedste sted at få et kørekort, jeg kan varmt anbefale det
Jeg kan klart anbefale Ozel Køreskole…
Jeg kan klart anbefale Ozel Køreskole til alle, der leder efter en professionel og tryg køreskoleoplevelse. Fra start til slut blev jeg mødt med venlighed og tålmodighed, og min kørelærer Hamit var super dygtig til at forklarer alt grundigt og pædagogisk.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med køreskolen, som jeg med glæde vil anbefale til andre
Fantastisk køreskole!💯
Fantastisk køreskole!💯
Hamit Ozel er en super dygtig kørelærer, der gør undervisningen til en god oplevelse. Han er tålmodig, engageret og formår at skabe en tryg atmosfære, hvor man hurtigt lærer. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker at tage kørekort! Man kan regne med at komme igennem hele hurtigt
Bestod begge prøver i første forsøg
- Kan stærkt anbefale Ozel Køreskole, han er Danmarks bedste kørerlærer!🥇
Rigtig god kørelærer med den bedste…
Rigtig god kørelærer med den bedste humør og forstående kan virkelig godt anbefale Ozel køreskole !!