3,9

God

Har ikke styr på tingene

Jeg bestilte et ur hos Outwild, efter kort tid får jeg en meddelelse om at uret er afsendt. Efter et par dage opdager jeg på Post-Danmark hjemmeside, at mit ur er havnet i modsatte ende af landet.
Jeg ringer til Outwild, der ikke kan forstå hvad der er sket, men vi er da velkommen til at køre til butikken og hente et nyt ur, i den forbindelse lover butikken at sende kvitteringen pr. email.
Dette sker dog ikke og efter en uge ringer jeg for at rykke for kvitteringen. Der sker dog ingenting.
Efter et par uger modtager jeg det oprindelige ur med posten, som har været sendt til en forkert kunde, som har sendt det videre til mig. Da jeg rejse dagen efter har jeg ikke mulighed for at levere uret til Outwild, efter et par uger begynder Outwild dog at ringe flere gange, hvor jeg forklare jeg er ude og rejse, og kan dermed ikke levere uret tilbage. Dette kan de dog ikke forstå, og bliver ved med at ringe gentagne gange.
Outwild kommer dog og henter uret, hvor de bliver bedt om en kvittering på det oprindelige ur, dette medbringer de ikke. I stedet klager personalet fra Outwild over uret har været åbent og ikke længere er ubrudt, selvom uret har været sendt til en kunde før mig.
Dagen efter ringer jeg igen til Outwild, der endelig sender en kvittering til min email.

Jeg handler ikke længere hos Outwild!

16. december 2012

SUPER SERVICE!!!

Jeg har flere gange bestilt gennem Outwild på deres hjemme side, alle gange har jeg fået super betjening, massere af hjælp, og gode svar på mine spørgsmål.
Meget venlig betjening, alt i alt er jeg helt igennem super tilfreds, det kan KUN anbefales og handle gennem outwild.dk

14. september 2012

Kvalitets produkter og god service!

Jeg vandt en konkurrence hos Outwild.dk og måtte vælge varer fra deres lækre sortiment.
Jeg valgte de lækre løbe sko fra Salomon model XR Mission, og er blevet rigtig glad for dem, de er perfekte både til løb på asfalt og i skoven, samtidig med at du undgår at falde i snørebåndene.

Jeg oplevede rigtig god service og stor viden omkring produkterne! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Outwild.dk.

14. september 2012

Service i top

Jeg har handlet hos Outwild.dk i august 2012, og oplevede en god service der var langt bedre end hvad jeg er vant til ved nethandel. Kontakten til Outwild via email føltes meget personlig og jeg fik altid lynhurtigt svar tilbage. Jeg kommer til at handle hos Outwild igen.
Mvh Martin

16. august 2012

super service og god kvalitet

Jeg har købt flere ting hos Outwild.dk og meget glad for såvel min rygsæk, down-pillow, pandelampe, som er u-undværlig, når man er i junglen i Thailand såvel til orientering i terrænnet som til at læse med, Desuden har jeg købt nogle lækre sokker. Jeg er meget tilfreds med mine køb og vil helt sikkert handle der igen.

28. juni 2012

Service på højt niveau

Utroligt lækre produkter, der sælges men en service ydelse på højeste niveau. Fik ændret min ordre hurtigt og upåklageligt da jeg have bestilt den forkert størrelse. Jeg vil klart anbefale Outwild.dk og glæder mig til at kunne besøge deres kommende butik i Hillerød.

11. juni 2012