Outdoorsnordic Anmeldelser 40

2,0

2,0

Under middel

Størrelser passer bestemt ikke, ingen kontakt

Størrelser passer bestemt ikke. Kan ikke få kontakt med firma, de svare ikke på e-mails. Bedt om returseddel, intet svar. Kan ikke finde fysisk adresse for retur. Gemmer bukserne yderligere 14 dage fra nu den 15/11 og så ryger de ud. Rykkede for mine vare den 30/10, fik dem den 4/11, beder om returseddel den 5/11, rykkede for returseddel den 13/11, skriver denne besked 15/11.

5. november 2025

De bedste fritids bukser nogensinde er Glide QuickDry Stretch Pants

Det er de mest fantastiske fritids bukser. Jeg bestilte dem i 3 xxl og det er den størrelse jeg bruger.
Transport tiden var ca.12 dage og det havde de jo skrevet i forvejen.
Jeg har netop bestilt 2 mere og glæder mig vildt til de kommer.....
Så jeg kan kun komme med en god anbefaling.....

Og hvis der er noget der ændre sig ved min nye bestilling, vil jeg straks lave en ny anmeldelse....

23. april 2025

SVINDEL!!!

SVINDEL!!!! Køb aldrig hos dem, jeg har aldrig modtaget min bestilling, men de har taget pengene fra mig og de svare ikke på de mails jeg har sendt!

11. december 2024

Super lækker bukser som holder mig…

Super lækker bukser som holder mig 100% varme og kvalitet er høj- langt bedre end de hundebukser der er på market i dag👌for mig handler det om kvalitet af tøjet når jeg bruger min tid ude i naturen med mine hunde🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🔥🔥🔥

27. oktober 2024

Kina vare

Handle der ikke, det kommer fra kina og størrelserne alt for små.

De svare dog på min mail om jeg vil have pengene retur. Og skriver bukserne er lavt større og de unden beregning vil sende et par nye, og pga miljøpåvirkningen kan jeg beholde dem

18. oktober 2024

Hold jer væk!

Fejl i levering , bestilte i str. 2XL men har fået børne str. under alt kritik. Hold jer væk fra dette firma. Varen kommer direkte fra Kina.. det har intet med Nordic at gøre.. hold jer væk!

19. juni 2024
Vis anmeldelser på alle sprog (40 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto