Outdoorchef Anmeldelser 37

1,9

Hvor finder jeg de gummidutter på nettet, som gør at låget ikke banker ned hårdt ? For 2 er faldet af og derfor vil jeg godt have nye

Ideen med at fange fedtet og lade det "brænde af" uden flammer er genial og virker perfekt, men allerede 1. år begyndte tæringen og coveret smuldrede. Kontaktede forhandleren og fik et nyt låg o... Se mere

1,9

Under middel

Totalt rusten

Jeg har en OutDoorChef gasgril. Ikke brugt så meget, altid dækket med betræk, i skur vinter. Den er totalt rusten i alle kanter, skruer, beslag, gasslange møtrik osv. Lige til at smide ud.

7. juni 2023

Super fede grill de laver

Super fede grill de laver, Og sker der noget er servicen fuldstændig fænomenal god. Jeg stod lige pludselig og skulle bruge en reservedel, da en af gnist-tænderne drillede. Jeg fik svar dagen efter og de sendte nye reservedele til begge gnist tænderne, som jeg modtog kort efter hendvendelsen. Så alt i alt en fed grill med gode muligheder for hjælp, hvis der skulle være noget. 👍👍👍👍👍

6. juni 2023

Har haft i alt tre modeller.

Har haft i alt tre modeller fra Outdoorchef siden 2002, alle i Ascona 570 serien. Vores familie har grillet kilovis af perfekte grønsager og specielt pizzaer, siden børnene var små.
Jeg ville ikke undvære min Outdoorchef for enhver pris.
Vi opbevarer vores grill udendørs under beskyttelsesovertræk, det stopper rust på beslag.

23. november 2021

Har købt en el-gril minichef 420E

Har købt en el gril minichef 420E. Det er som om at varmet ikke bliver fordelt ordentligt. Pizza på pizza sten, bliver kun varmet under bunden, selvom stenen er købt lille for bedre at give varme omkring med lukket låg. Og det er svært at stege en sprød skorpe på kød. Som om grillen ikke bliver varm nok, desværre. Ellers fin lille grill.

14. maj 2022

Suveræn udendørs ovn, arcona 570

Arcona 570 købt for godt 7 år siden
Ikke en grill, men den bedste ovn som findes, total jævn varmefordeling, varmer hurtigt op til 400 g celcius
Til stege, pizza, juleænder, porchetta, brød og meget mere. Ænderne skal ikke engang vendes
Nu er der rustet hul i tragten og en ny må anskaffes. Har i alle årene stået udendørs og uden cover. Brugt ca 1000 gange.
Vi køber også en australia outdoor chef til bøffer mm

28. november 2021

Verdens bedste grill

Verdens bedste grill, intet mindre. Høj kvalitet, masser af tilbehør og griller så fuglene synger.
Du kan lave alt på en Outdoorchef og selv den mest uerfarne kan grille velsmagende, saftige og lækre retter.
Jeg har selv 3 modeller og har prøvet både Weber, Dancook, Charbroil og andre producenter, men intet er bedre end Outdoorchef.

2. juni 2021

Ascona Ø57 fremragende grill men den er…

Ascona Ø57 fremragende grill men den er lavet piv dårligt den ruster alle steder selv om den står inde om vinteren en skam når man har en så god ide at man ikke bruger materialer der er på højde med Weber for prisen ligger da ikke i den lave ende

26. september 2020

Dårligt lavet

Ruster og beslag mellem låg og bund, knækket, nyt koster Ca 600kr!! Ideen er ellers super, men alt for ringe lavet en leon 570 Ca 3 år gl. køber nok en weber igen, den jeg har, er over 10 år gl.

8. maj 2020

Montreux 570 G

Har en Montreux 570g , det er en rigtig fin gril at stege og grille på.. men kvalitet og materialerne den er lavet af er piv ringe , min har aldrig fået en dråbe regnvand men til trods for det ruster alle dele , rammer, låg , indsats osv fuldstændig væk, har haft den i tre år , og tror ikke den holder ret meget længere , når man giver 6000 kr forventer man mere.

4. april 2020

Jeg købte for 4.1/2 år siden en Genova…

Jeg købte for 4.1/2 år siden en Genova OUTDOORCHEF til over 5000kr. som altid har stået inde i vinterperioden. Nu står den til udskiftning, risten er rusten op, tragtene er rusten op, den store brænder kører på sidste vers,desuden blæser den ud ved næsten stille vejr.selve kuglen kunne måske køre et par år mere, men da de udskiftelig reservedelene er meget dyre, kan det mon så betale sig, da jeg udskiftede grillen til OUTDOORCHEF havde jeg en Weber som var mere end 10 år, da var det kun risten der stod til udskiftning.

27. november 2019

Ruster væk.

Efter 1 år er keramikken på den medfølgende rist væk. Skal dog siges at en støbejernsrist forvandler denne grill til en sand fornøjelse at lave mad på....MEN...
Gasregulateren røg første år, den nye har holdt siden.
Efter 2 år rustrede den ene "gnisttænder" af, efter 2½ år svigtede den lille bænder, som jeg selv fandt stumper til og boksen til tænderen stod af, så må bruge en lighter.
Efter 4 år rustede hængslet til låget af, der er så store huller i grillen, at den ikke kan monteres igen, så nu har jeg et løst låg og 4 store udluftningshuller, samt 4 små i låget.
den store tragt er gennemtæret og fungerer max den her sæson ud.
Altid dækket med cover om sommeren, stået i skur om vinteren. Det var en dyr erfaring at gøre.
Lav en i aluminium eller rustfrit så køber jeg jeres produkt igen, men prisen stemmer ikke overens med kvaliteten, 5000kr for en grill som er lige til at smide ud efter 4 år.

18. maj 2019

Ideen er god, kvaliteten elendig

Kontaktede forhandleren og fik et nyt låg og cover, men resten af grillen fortsatte med at ruste, så:
- Den ene af de 2 tændere faldt ud da det sted den er monteret, rustede væk.
- En af bøjlerne der holder den store tragt, rustede af, så der nu er et stort hul.
- Termometeret står der klart vand i.
Samlet vurdering: God idé, men elendig kvalitet til prisen (ca. 4.500,-)

13. april 2019

Outdoorchef Geneva 570…

Har købt en Outdoorchef Geneva 570 gasgrill. Lækker kvalitet og flot design.. Desværre havde den et problem med den elektriske tænding. Kom hurtig i dialog direkte med Claus fra Outdoorchef og der var straks villighed til at løse problemet. Det endte med et servicebesøg af Brian, som i løbet af få minutter fik det løst.
Stor tak til alle og jeg kan varmt anbefale Outdoorchef.
Kim

7. april 2019

Dårligt support

Dårligt support
Købte en City Chef for under 3mdr. siden.
Som jeg har samlet og testet efter deres vejledning.
Har maks. brugt grillen 15gang og pludselig en aften stod hele fronten i flammer.
Outdoorchef siger at det vil de ikke dække da bolten var løs, ja klart den er når hele fronten er brændt af.

10. november 2018

Har en Venezia gas-kuglegrill som er…

Har en Venezia gas-kuglegrill som er lige godt 2 år gammel. Efter mindre end et år var flere dele gennemtærede, hjulene var blokeret og selve stellet var ved give efter. Outdoorchef endte med at ombytte en masse dele som vi så selv skiftede. under et år efter ombytning var alle dele igen ved at give efter og vi var klar til at få vores penge retur. Outdoorchef skrev dog de ikke havde oplevet det før, men kan se på andre anmeldelser rundt omkring at det åbenbart er normalt. De endte med at sende nye dele igen. Vi venter nu blot på at det samme skal ske endnu engang - sikke et bøvl.
Dette er til trods for at vi købte et dækken med af samme mærke og grillen står i garage om vinteren.
Du skal altså ikke købe en grill fra dem medmindre du har plads til at have den stående i stuen......

13. juli 2018

Har en OUTDOORCHEF Gas Kugle grill med…

Har en OUTDOORCHEF Gas Kugle grill med tragt systemet, og jeg må sige det er genialt. Ingen flammebrand og super nem at rengøre. Fik at vide da jeg købe den, at den fungere lige som din ovn og din kogeplade bare med gas. Og må sige det lever den fuldt ud op til. Har brugt den stort set hver dag i snart 2 år og har haft et lille uheld med at brække en del af. Den del skaffede OUTDOORCHEF og sendte hurtigt til mig. Så deres service er også i top på reservedele.

27. juni 2018

Er dette din virksomhed?