Out of Bounds Anmeldelser

1.429

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 181 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange glade købere fortæller, at leveringen er lynhurtig, og at de modtager varerne præcist som aftalt uden nogen problemer undervejs. Forbrugerne roser desuden det gode udvalg, de fair priser samt den nemme og overskuelige bestillingsproces på hjemmesiden. Dog bemærkede nogle kunder også visse udfordringer med kvaliteten samt sorteringen af specifikke bolde i kasserne. En del anmeldere nævner, at nogle varer havde uventede brugsspor, tuschmærker eller ikke levede helt op til den forventede standard for første sortering. Derudover oplevede et mindretal, at forsendelsen tog længere tid end lovet, eller at der opstod mindre fejl ved leveringsstedet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med delivery service, idet forbrugere fremhæver en hurtig og... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product, idet meningerne og kvaliteten var meget svingende. Mange... Se mere

Quality

Anmeldere udtrykker generelt tilfredshed med kvaliteten og finder den god i forhold til prisen. Kunder... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af pris og kvalitet, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service og fremhæver en meget fin og hurtig betjening. Kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hurtig levering. Boldene ser fine ud, dog med enkelte, som jeg ikke mener hører under 1 sortering. Tydelige tus mærker mm.

God hjemmeside og lækre bolde, men der gik 7 hverdage fra bestilling til levering, som selvfølgelig var fragtfri😃 Ved betaling af fragt går det sikkert meget hurtigere.

Første forsendelse var super, med flotte rene bolde, selvom det var andensortering. Anden forsendelse var de knap så flotte og flere tegn på brug, dog stadig god kvalitet!

Hurtig levering i en lidt skrøbelig kasse, der skulle hentes i en pakkeboks på et vaskeri. Brug hellere GLS med bedre mulighed for levering. Ellers fine bolde.

1. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Golfklub

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

I Danmark spilles der cirka 2.500.000 golfrunder hvert år. Med tanke på hvor mange bolde hver spiller slår væk i løbet af en runde, så bliver omfattelsen af bolde som samles i søerne meget stor. Det tager mellem 100-1.000 år for en golfbold at blive nedbrudt i naturen, hvor kemikalier skader miljøet under hele nedbrydelsesprocessen. Out of Bounds dykkere er meget erfarne og effektive, når de arbejder i golfbanernes forskellige vandhazarder. Med professionelt udstyr og en streamlinet organisation genbruger vi årligt 2.000.000 golfbolde. Vi er stolte over denne indsats, men vi ved at der fortsat er et godt stykke vej tilbage inden alle bolde som slåes væk bliver genbrugt.

Vi er Europas ledende sælger og genbruger af golfbolde.

- Over 50 000 tilfredse kunder - Internettets bedste priser - Hurtig levering - Grundlagt i 2007

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.429)

Golfbolde 2 sortering

Super nemt online indkøb og varen kom frem i den sødeste æske og som forventet!

4. august 2025

Hej Christin,

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter pris på dig som kunde hos os.

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering, og jeg fik hvad jeg regnede med👍🏼

9. oktober 2025

Hej Birte,

Mange tak for din anmeldelse, vi sætter pris på dig som kunde hos os.

Nemt

Nemt, ok pris og hurtig levering.

2. oktober 2025

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse.

Forkert levering

Havde bestilt 2 sæt golfhandsker, men det ene sæt var dame handsker, hvilke ikke fremgik da jeg bestilt.

23. september 2025

Hej Flemming,

Vi beklager, at der skete en fejl med handsken. Det skal selvfølgelig fremgå, hvilken type produkt man bestiller. Hvis du ønsker at returnere handsken, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst i footeren på vores hjemmeside.

I trak pengene selvom i hacde glemt at…

I trak pengene selvom i hacde glemt at sende pakken
Jeg havde aldrig fået mine bolde hvis jeg ikke selv havde ringet til jer enuge efter at i trak pengene
Al denne ekstra besvær kunne godt have været kompenseret f.eks ved at opgradere mine bolde
De bolde i sende mig var af en kvalilitet end første gang jeg handlede med jer
Anden sortering begge gange

19. september 2025

Hej Claus,

Vi vil gerne undskylde, at din pakke blev forsinket, og at boldene ikke levede op til den kvalitet, du havde forventet. Desværre opstod der problemer med fragtfirmaet den dag, hvilket medførte en forsinkelse af leveringen.

Generelt modtog jeg fine bolde

Generelt modtog jeg fine bolde, men 6 af boldene var meget misfarvede.

17. september 2025

Hej Michael,

Misfarvning er en del af vores andensortering, men der er selvfølgelig en grænse. Vi beklager dette og arbejder på at minimere disse fejl.