Det firma kan ikke tåle kritik og…
Det firma kan ikke tåle kritik og prøver at få en til at slette en kritik der er givet på et saglig grundlag
Med hensyn til den vask til badeværelset forvitrer den
Så hold jeg fra det firma
Vi tilbyder montering og renovering af køkken, bad, garderobe og mere i områderne Sydsjælland, Møn og Falster. Kontakt os i dag for mere information!
Broværket 1, 4760, Vordingborg, Danmark
Med hensyn til den vask til badeværelset forvitrer den
Så hold jeg fra det firma
Jeg har brugt OT-skabe i både min nuværende og min tidligere lejlighed og har både fået skræddersyet toiletskabe, højskabe og sågar et skab der kunne skjule en grim el-måler og hver gang er der kyndigt målt op og skåret til så tingene har passet perfekt.
Tak for god service. Jeg anbefaler gerne OT-skabe - OGSÅ når det hele skal være på specialmål!
Jeg ville helst ikke give Ot Skabe nogen stjerner, men det skal man for at skrive en anmeldelse. Lige som en nedenstående anmeldelse, må jeg konstatere at det er et elendigt firma der netop, når der er lavet fejl ikke er interesseret i rette op på det. Efter Ot Skabe har sat Køkkenelementer op er der adskillige fejl som de ikke vil rette op på. Looket på deres elementer er gammeldags og udnyttelsen af pladsen i deres Setup er elendig - de sætter bare en mega bred sokkel op i stedet for at udnytte pladsen til skabsplads.
Mit råd - find for Gud skyld en anden forretning, du kan meget nemt blive skuffet her.
Jeg har benyttet OTskabe ved flere lejligheder. Jeg har fået skabe og bordplade til et bryggers, klædeskabe og ikke mindst et fantastisk køkken. Hver gang har service været i eminent, håndværket i høj kvalitet og arbejdet udført grundigt og med et flot resultat, trods specialmål og skæve vinkler.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds med hverken service, pris, resultat eller andet - helt generelt en fantastisk oplevelse og fantastisk behandling.
Meget anbefalelsesværdigt!
Vi har fået fantastisk service hos OTSkabe. En lille lokal køkkenfabrik, hvor alt kan lade sig gøre. Vi har fået flotte skabe i høj kvalitet. I et gammelt hus, hvor de fleste er på special mål til en god pris, og en meget flot granit bordplade lagt perfekt på. Vi havde særlige preferencer og firmaet lavede køkkentegningen om to-tre gange, samt lavet et skab i et indhak, hvor alt krævede speciel snit. En snedker kom ud og målte af og skar til. Vi takker for god service, kække bemærkninger og et FANTASTISK flot resultat!
Vi har brugt OT skabe gennem de sidste 20 år
Altid god service og gode individuelle løsninger
Det her firma vil jeg aldrig bruge igen. Det køre bare for dem, lige ind til, at der opstår fejl og mangler ved deres produkt og så står man som kunde med hele problemet selv. Vi brændte nallerne på en bordplade til 15.000 kr som vi mente at de havde leveret med forkert oliebehandling. Det virkede nærmest som om, at det var os der var nogle idioter, da vi ikke havde opdaget fejlen selv og ikke havde kendskab til deres koder for træbehandling. :-(