Orifarm A/S Anmeldelser 12

1,9

1,9

Under middel

Skuffende synlighed - er Orifarm gået konkurs?

Fra at være et glimrende og vores foretrukne produkt mod halsbrand, har vi nu i mange måneder oplevet at det er umuligt at opdrive en butik der har Alminox på hylderne.
Hvorfor er et stort mysterium, men vi føler os nu presset til at anvende et konkurrerende produkt fra Holland.

21. oktober 2025

Så dårlig service

Jeg fandt 3 tabletter i min bøtte med d vitamin. (Hvide tabletter) Disse 3 var gule og en helt anden form.
Bøtten var promberet da jeg købte den. Orifarm vil ikke vedkende deres fejl.
Gad vide hvad slags piller de gule var.? Det kunne jo være hvad som helst.

21. januar 2025

Finail 5%

Finail 5%
Har nu brugt det fuldstændig som anvist på storetå negl.
Det virker absolut ikke. Der er ingen forandring at se.
Spildt arbejde og spildt 300 kr. 😡

21. april 2024

Finail 5% svampemiddel

For et halvt år siden købte jeg et sæt Finail 5% på apoteket for at komme noget svamp under den ene stortånegl til livs.
Jeg fulgte nøje vejledningen og kan nu et halvt år efter konstatere at der overhovedet ingen virkning er ved brug af produktet – jo – neglen er slebet meget tynd.

2. september 2021

har købt Orifarm TRADNAL RETARD 50 mg.

har købt Orifarm TRADNAL RETARD 50 mg.
100 stk depotkapsler.
med de er så svære at få ud af indpakningen at være anden til går i stykker,
har snakket med Orifarm, og de har mange klager på de depotkapler. det er nogle de pakker om når i kommer til danmark. og man kan ikke få lov til at snakke med en chef i Orifarm

25. november 2020

Orifarm har med deres nye Glucosamin 3…

Orifarm har med deres nye Glucosamin 3 i 1, nået en bund record. Pillerne er uspiselige. Alt,alt for store. Du skal bruge en værktøj for at dele dem. De er så hårde, at du kan komme til skade ved delingen. Formen gør at de smutter. ØV,ØV.

10. oktober 2020

Svineri og grådighed har ingen ret på jord

Svineri og grådighed har ingen ret på denne jord.
Jeg håber der er nogle mennesker hos Orifarm som har en rigtig dårlig smag i munden og som sover dårligt om natten med tanke på at de medvirker til dødfald grundet deres ekstremt usolidariske prissætning på medicin.

18. juni 2020

SYGESTE GRÅDIGHED OG MEST RÅDNE MORAL - NOGENSINDE!

Som kroniker med +5 daglige receptpligtige medikamenter, herunder blodtryks medicin fra Orifarm, har i år og sidste år været en virkelig øjenåbner. Dette yderligere perspektiveret af de seneste dages fakta udsendelser og omtale af den ekstreme kynisme og absolutte bundrådne moral som specielt Fynske Orifarm er eksponent for.

ALDRIG har man været mere flov over at være Fynbo eller bruger med præferencer for firmaet - dette vil ALDRIG blive glemt.

En prisstigning på ca. 2000%, bare fordi man kan se sit snit til; at udnytte markedet, malke vores fælles medicintilskuds system, på bekostning af samfundets svageste - Fy for sa---.
Pengegrisk pøbe- med en moral som en våbenhandler i Afrika, man kan ikke synke lavere.
Hvis jeg havde arbejdet i administrationen hos dette klo-kfirma, skulle jeg nok undlade at vedkende mig det.

Jeg håber inderligt, at et af de rigtige medicinalfirmaer, som udvikler og ikke bare udnytter andres innovation, vil gå ind på dette marked og fjerne blodsugernes indtjening.
Sjældent eller aldrig har man set så oplagte "kartel" symptomer. For få udbydere, for stor griskhed og alt for meget hybris. Lige en opgave for konkurrence myndighederne.
Mit råd vil være, når man har råd, så boycut disse "bottum feeders".

O tempora o mores

18. juni 2020

Hold da op hvor er i nogle…

Hold da op hvor er i nogle umenneskelige mennesker, ser kontant og sjældent har jeg set noget så klamt. Dybt uetisk at misbruge syge mennesker der er afhængige at deres medicin til økonomisk vinding. Håber i ryger ud i en kæmpe "shitstorm" fy for den lede hvor skulle i skamme jer - håber bøffen smager godt, men gid i må få den alvorligt galt i halsen

17. juni 2020

Umenneskelig virksomhed

Umenneskelig virksomhed. Eneste interesse ligger i profit, vis dette koster menneskeliv ja så er det i deres håndbog en okay deal. At deres interesse for lidt ekstra penge i pungen, overstiger behovet for livs nødvendigt medicin skal bestemme prisen, frem for hvad det reelt koster at producere fortæller mere om dem ind om forbrugerne. Vi snakker om næsten 2000% aka. 20 dobbling af prisen af et produkt der førhen har kostet 60kr.

17. juni 2020

Føler snyd af produktens mængede og kvalitiet

Det her firma repræsenter Gmbh & Co som producer bl. andet Herpavir 5% mod kyssesår i en tube.

Den arabisk trick er fund, hvor der er lidt i bunden og lidt i starten i tube. Midten er kun luft, så den ser tyk og stor i øjet.
Har købt det mange gange, men ikke mere... Udover det her snyd i medicinen, så har den heller ikke noget effekt overhoved.
My advice. Dont buy it from pharmacies. Its just cheat... Or try it

12. august 2018