Aflysninger og enorme menneskemængder i ferieperioden gør dette til en oplevelse, hvor man skal væbne sig med (meget) tålmodighed.
Skulle fra Gøteborg til København. Toget stoppede i Landskrona pga signalfejl. Alle blev gennet ud på perronen…ingen info om hvordan man kom videre. Togpersonalet gemte sig og toget returnerede lidt e... Se mere
Det er det dårligste tog, jeg nogensinde har kørt med. Der er konstant forsinkelser og signalfejl. Jeg pendler hver dag fra Malmø til Danmark, og jeg kommer altid for sent på arbejde. Der er aldrig si... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Öresundstågtrafiken kör tåg i öresundsregionen och till Växjö, Göteborg
Stortorget 29, 211 34, Malmö, Sverige
- www.oresundstag.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fortjener 0 stjerner
Som rejsende i toget fra Kastrup lufthavn mod Kbh. H oplevede jeg topmålet af manglende kundeservice og konduite fra den svenske kontrollant.
Min mand havde nået at tjekke ind på sit rejsekort og jeg kom på perronen i sidste øjeblik før afgang - og havde ikke nået at tjekke ind.
Min mand (som ikke var opmærksom på min manglende indtjekning) holdt døren til toget åben sammen med den svenske kontrollant. I samme øjeblik jeg træder om bord, siger jeg at jeg ikke har nået at tjekke ind. Kontrollanten siger så at han kan skrive en billet til mig - fint tænker jeg, naiv som jeg er. Toget sætter i gang og jeg viser ham mit rejsekort…. han beder om at se id og skriver noterer data. Derefter rækker han mig et stykke papir hvor der står tilläggsavgift….. på 1500 sek.
Jeg spørger ham, om det virkelig er prisen for en billet og han svarer blot, at ja - jeg havde jo ingen gyldig billet.
I min verden burde han, så snart han hørte at jeg ikke havde tjekket ind, i stedet have fortalt mig, at jeg burde forlade toget hvis jeg ikke ville have en bøde på 1500 sek.
Jeg føler mig bondefanget af hans ageren med at sige, han kunne skrive en billet til mig og min henvendelse til Skånetrafik har blot resulteret i standardsvar, hvor man ikke tager stilling til om deres medarbejder burde have udvist lidt mere konduite.
Jeg har oplevet flere tilfælde i danske s-tog, hvor kontrolløren udviser en langt højere grad af konduite og ikke går efter at “snyde” passagerer om bord.
Jeg skal i al fald aldrig rejse med Skånetrafik igen og må konstatere, at min negative rating og oplevelse passer godt i det billede, som andre beskriver her på Trustpilot.
0 stjerne burde være en mulighed!!
0 stjerne burde være en mulighed!!
ALDRIG tog til tiden. Pendler 5 dage om ugen. For ca. 3 uger siden ventede min søn i 2 timer og 45 min på en meget kold Ørestad st. Sammen med mange andre mennesker, på tog mod Malmø, absolut ingen info om næste tog! På app stod der tog til tiden! Sidste uge kørte toget ikke mellem kl 8.30 - 12.30 ingen info. Idag kørte toget mod Malmø men kom ikke helt over broen, da et tog foran havde tekniske problemer og var stoppet. Toget skulle skubbes af vores tog, som så manglede strøm og vendte tilbage til Kastrup lufthavn. Efter en løbetur i Kastrup til et andet spor kørte toget mod Malmø. Ikke alle nåede ind i toget og tog kontrollørens bemærkning da toget satte igang var “ det er ikke en taxa” I tunellen gik strømmen igen og alt lys slukkede. Man stod tæt klinet op ad hinanden (som altid, da toget altid er propfyldt) 2,5 time i total mørke voldsomt traumatisk meget varmt og ingen udluftning!!!! Togpersonalet der kom igennem vognen med lygter, måske for at være venlige og lette stemningen, var bare rigtig ubehøvlede og ubehjælpsomme… Føj for endnu en tur over Øresund. De sidste 4 dage er der brugt 10 timer på transport mellem Hyllie og Ørestad under normale omstændigheder ville det tage 3 timer og 20 min.
Da det nu bare kører på skinner og servicen er i top er prisen også steget!
14 dage til, så udløber vores søns togkortet og vi forældre betaler for pendler med bil over broen.
En helt anden snak er hvorfor bor vores søn i Malmø når der er så mange problem med at pendle, han er dansker og arbejder i DK
Han har giftet sig med en Amerikaner som han mødte, da han studerede i USA og for at de kan være sammen må de bo på den anden side af Øresund.
Jeg ved at det er nytteløst, at råbe op om den elendige service på Øresundstoget, da det aldrig har været et tog man kunne regne med og mange har gjort det før mig, men ud skulle det og jeg håber, at det engang ud i fremtiden gavner alle jer som er i samme møg situation.
Hvad sker der!?!?!?!?
Jeg er så træt af alle jeres forbandede forsinkelser. Hver ENESTE gang. 20 min. 30 min. 40 min. Det er en joke uden lige. I burde være flove over at drive så latterligt dårlig en virksomhed. Skammeligt ud over alle grænser.
Inkompetence
Inkompetence. Hver morgen forsinkelser og aflysninger. Pendler fra hyllie.
Absolut inkompetence fra den svenske side, den danske lader til at køre helt fint.
Gøteborg-København
Skulle hjem fra Gøteborg 17/9 2023 og alt togdrift mod Malmø var udsat på grund af ulykke. Ventetiden var i første omgang på ubestemt tid men da der var gået et par timer kom der tider og 3 tog kørte mod Malmø. Alle tog var fyldte og jeg tog det sidste da det kørte til Danmark og der stod København H på toget og det kørte kl 21 og var sidste tog af de tre, så der var chance for at få en plads. Undervejs blev der meldt ud at toget stoppede i Hyllie og hvis man skulle til Danmark skulle man skifte i Malmø. 33 minutter mere ventetid og alle undrede sig over hvorfor toget ikke kørte til kbh. Nyt tog kom og toget stod som det skulle til København H, både på tavlen og toget men da det kom til Kastrup lufthavn, stoppede det og kørte ikke videre og min mulighed for at komme videre var ikke tilstede og jeg måtte gå 3 km med 40 kgs oppakning og var hjemme kl 2 om natten. Alt i alt en oplevelse der gør jeg aldrig kommer til at tage toget igen. Prisen er stort set som at køre alene i bil og ubekvem, utilregnelig og uprofessionelt. Øv
Problemer på næsten halvdelen af togene
Jeg pendler 3-4 gange om ugen over sundet. Toget om morgenen fra Danmark kører som regel til tiden. På vejen hjem fra Lund om eftermiddagen er der problemer på 40-50 af afgangene. Forsinkelser, aflysninger, skift i Malmö. Derudover indsættes meget små togsæt i myldretiden. Svenskerne lægger skylden på Danmark. Men det tror jeg næppe er tilfældet.
En decideret skandale!
Som så mange andre ville jeg ønske, at man kunne give NUL stjerner - eller sågar minus! Jeg har pendlet med Øresundståg 12 gange om ugen i over 10 år - og de seneste måneder har været værre end nogensinde før. MASSER af aflyste tog, MASSER af forsinkelser og så overfyldte tog, at man må spørge sig selv, om det overhovedet er sikkert (og tilladt) at køre med så mange passagerer i Danmark. Jeg tvivler. Slut med DSBs rejsetidsgaranti, og vil man i telefonisk kontakt med Skånetrafiken, bliver man bonnet på telefonregningen. Togpersonalet er arrogante og skyder skylden for alle problemerne på BaneDanmark - hvilket er direkte løgn, og det har Skånetrafikens kundeservice selv erkendt. Jeg har absolut INTET positivt at sige om dette cirkus. Det er en decideret skandale!!
Skulle ønske det var muligt at give…
Skulle ønske det var muligt at give minus. Jeg har boede mange steder og har aldrig oplevet noget så dårligt. ALTID forsinkede eller kanselleret. Har aldrig oplevet dette niveau af inkompetents. Hvordan kan de tillade sig at tage flere tusen kr i måneden for en pendler men aldrig kunne holde sin del. Det burde ikke være lovligt.
Tænk at de kan være så F...
Tænk at de kan være så F.... Inkompetente. Forsinkelser hver dag. I har EN opgave og den kan i ikke engang fuldføre. Det er skuda utroligt. Fyr hele bundtet
Togene er overfyldt
Togene er overfyldt, pga forsinkelser og det væreste er de er ofte korte tog!!
Hvad er menin
Aflysninger og enorme menneskemængder i…
Russisk roulette
Regn med at forsinkelser og venten på tilladelse til at køre videre saboterer din dag. Tag bilen hvis du kan.
ALTID forsinkede ml. CPH-Malmø
ALTID forsinkede mellem CPH-Malmø! Og i nogle af togene er der ikke WiFi tilgængeligt, som de ellers reklamerer med. Især når man pendler mellem to lande, så ville det være fantastisk at have bare dén gode, når billetter er så dyre…
Forfærdeligt togchauffør smider barnefamilie ud af toget
Vi var med småbarn og barnevogn og var til sidste minut (men på tiden). Vi skyndede os i den sidste dør. Den lukkede pludselig og klemte vores barnevogn næsten ind. Når vi var ind fik vi besked fra togchauffør over højtaler at vi skal ud og gå ind i den næste dør til barnevogn. Vi tænkte at vi kan lige så god gå igennem vogn til barnevognspladsen. Men det fik vi ikke lov til, angiveligt på grunden af sikkerhed (man kunne godt undre sig hvordan sikkerhed kan være i fare når en barnevogn kommer igennem en togvogn), heller ikke efter min kone spurgte venlig efter. Efter jeg sagde ham min ærlig mening at hans opførsel er forfærdeligt, spurgte han os at forlade toget ellers ringer ham til politiet.
Vi har valgt ud fra en bærdygtige tænkegang at leve uden bil og bruge det offentlige i sted. Det er ofte besværligt fordi det er forbundet med signifikant længere rejsetider, længere ventetider og hektik til at komme på tiden til stationer, ikke nævnt de rigelige forsinkelser og signalproblemer. Men hvis man derudover bliver mødt med personal som 100% fokusserer på deres egomani og vilje til at misbruge deres magt og 0% på imødekommelse, kundetilfredshed, servicemindness eller vilje til at „få tingene kørende til alle“ bliver rejsen bare en mareridt.
Hvis DSB og Skånetrafikken har bare en lille interesse ikke at skramme deres sidste kunder væk fra de offentlige ind i deres egne biler, vil jeg varmest anbefale dem til at have en lidt mere kritisk øjne på hvem de indstiller til at være på tæt kundekontakt.
Tak & hilsen
Joachim
Øresundstoget - så kan du ligeså godt lade være at planlægge din dag
Jeg har rejst dagligt med øresundstoget i fem måneder, og hvis toget kommer til tiden bliver jeg efterhånden overrasket. Der er forsinkelser ca. halvdelen af ugen, og ofte sker det også at toge bare bliver aflyst. Man får aldrig at vide hvorfor, og selvom jeg har tilmeldt mig nyheder om mine rejser, på skånetrafikkens ellers nogenlunde app, er det kun sket én eneste gang at jeg har fået at vide at mit tog var forsinket. Ofte er min rejse blevet forlænget med op til 40 minutter. Jeg har tilmeldt mig en ordning hvor man får kompensation for forsinkelser, hvilket summere sig op til nogen og 140 kr. i slutningen af måneden. Jeg spilder mindst to timer om ugen på at vente på det tog der er forsinket, tid som jeg kunne have brugt på arbejde eller på fritid, tid som jeg aldrig får tilbage, og som 140 kr slet ikke gør op for. Jeg er pissetræt af at køre med det tog.
I de her corona-tider er er der så også en tendens til at aflyse toge og så brokke sig i højtalerne over at vi sidder for tæt, når de to forrige toge er aflyst. Man skal købe pladsbillet hver gang man rejser i Danmark, og jeg har ofte haft tre forskellige pladsbilleter til en enkelt rejse, for at kunne komme over broen og hjem, og de har til en hver tid ret til at smide mig af toget, hvis jeg ikke har. Og aflyse det tog jeg sidder i. Folk tager jo ikke toget for fornøjelsens skyld, men med øresundstoget kan man være helt sikker på at man overhovedet ikke kan planlægge sin dag, for man skal være klar på at tage afsted en time før mødetid, og komme hjem en time efter man havde regnet med det.
Jeg vil gerne donere de 140 kr. til et ur til hvem end der styrer biksen, men jeg tror ikke det vil hjælpe..
Vær lidt kultur og tålmodighed for at…
Vær lidt kultur og tålmodighed for at have samarbejdspartnerne fra øresundsregionen-togene, når du kommer til døren, ser han dig og lukker døren i næsen en anden gang, du skriver en klage og billedet ovenfor på disse controllere fra 22.06.21 kl. 7.04 ventede ikke 1 minut. Helerup.For hvad jeg betaler hans løn for at vente, bruger jeg 1800 kr, at de selv lukker døren i næsen. Jeg skriver en klage på sådanne mennesker ovenfor for at have lidt tålmodighed 1 min spiller ikke rollen.
Man bliver fragtet i et elektrisk tog
Man bliver fragtet i et elektrisk tog, der bliver født med over 30.000 volt, man har valgt at montere 220Volts udtag i togene, men man har ikke formået at løse en så simpel opgave som at tilslutte dem.
Og man betaler for at køre med toget!!!!
Skammeligt at man kan være bekendt at drive en så useriøs virksomhed. Troede Danmark var et land bygget på kvalitet, men der blev vi alle skuffet.
Tag jer sammen DSB!!!
Købte en 1 klasses billet Malmö
Købte en 1 klasses billet Malmö - Göteborg i weekenden og forventede at der var kaffe, frugt, vand og aviser, præcis som i Danmark. 2 timer efter afgang kom salgsvognen og jeg fik 1 kop kaffe... That's it... Den hopper jeg aldrig på igen.