Øresundsbron Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 134 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at det er utrolig nemt og hurtigt at komme igennem betalingsanlægget takket være en velfungerende nummerpladebetaling. Desuden roser forbrugerne den hurtige og kompetente service, som konsekvent ydes af et venligt og meget tålmodigt personale. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med prisen, da de syntes, at det er alt for dyrt, hvis man kun benytter forbindelsen et par gange om året. Andre personer nævnte desuden alvorlige problemer med uventede dobbeltopkrævninger, besværlige abonnementsregler og tekniske udfordringer med systemet i visse situationer.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, idet nogle anmeldere roser den hurtige og kompetente... Se mere

User experience

Kunder deler stor tilfredshed med brugeroplevelse, og fremhæver at alt er nemt, hurtigt og gnidningsfrit.... Se mere

Payment

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med betaling, idet mange fremhæver, at nummerpladebetaling og... Se mere

Staff

Forbrugere finder personale positive og roser ofte den hurtige og kompetente hjælp, de modtager. Mange... Se mere

Price

Kunder havde tvetydig oplevelser med pris, da nogle anmeldere oplevede, at det var nemt at bruge og billigt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

ingen vente tid på telefonen samt god service af glad medarbejder hurtig svar på mit spørgsmål, tak Hilsen Finn

Skal man til Sverige - så skaf jer en brobizz Ingen problemer med at komme gennem betalingsanlægget

Venlig, kompetent og hurtig hjælp, som jeg fik fra jeres kundeservice. Mange tak😊

Konge service og de har lyst til at tale med sine kunder og løse problemet til stor tilfredshed i forhold til BroBizz som jeg IKKE kan anbefale til nogen som helst, da deres kunde service er i modsat... Se mere

1. Betalingsanlæg

Øresundsbron er en fast kombineret bro- og tunnelforbindelse over Øresund mellem Danmark og Sverige, der blev indviet 1. juli 2000. Forbindelsen består af Øresundstunnelen mellem Amager (ved Kastrup syd for København) og den kunstige ø Peberholm (syd for Saltholm) samt Øresundsbroen, en kombineret bjælkebro og skråstagsbro mellem Peberholm og Lernacken syd for Malmø. Forbindelsen består af en motorvej og et dobbelt jernbanespor. Forbindelsens længde er 15,9 km.

Svarer typisk inden for 1 måned

182 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

25 år = en fordobling af prisen - helt uhørt

Øresundsbroen fejre sit eget 25 års jubilæum.
Men hvad med os brugere - her er der intet at råbe hurra for - prisen er helt uhørt næsten fordoblet og smutture er afskaffet. Det er en skændsel. Broen skulle skamme sig.
Tilføjelse efter anmodning :
Broen har en samfundsvigtig opgave nemlig at være pioner for integrationen i Øresundsregionen. Broen burde satse hårdt på at sænke priserne markant, hvilket ville sætte skub i integrationen i Øresundsregionen. Det ville komme alle til gode. En væsentlig lavere broafgift ville være en win-win : for broen i form af øget trafik og for regionen der vil tage et tigerspring frem med hensyn til udvikling og integration.
Det kan ikke gå for hurtigt.
Og så må målet være at vi ved 50 års jubilæet har broafgifter der er halvdelen af hvad det kostede ved invielsen dvs 100 dkr for en tur/retur. Så vil der være grund til at fejre dagen og ønske tillykke.

1. juli 2025

Kære Henning.

Tak for din ærlige anmeldelse og for at dele dine tanker med os.

Vi forstår godt, at prisniveauet er en vigtig sag for mange af vores kunder, og vi tager dine synspunkter om integration og udvikling i Øresundsregionen til os. Vi arbejder løbende på at finde balancen mellem drift, vedligehold og attraktive priser. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Vi ønsker dig en fortsat god sommer.

Nemt

Nemt og uden problemer

27. juni 2025

Kære Peter

Mange tak for din meget positive anmeldelse. Vi sætter pris på feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse.

Øresundsbron kundecenter

Jeg synes det var nemt at bestille en…brobizz

Jeg synes det var nemt at bestille en BroBizz .

23. juni 2025

Kære Gholamreza

Bare top service!

Bare top service!
Jeg sad i den trælse kø 3 1/2 time efter "broløbet", krydsede broen 2 x og lige på et tidspunkt hvor batteriet i min brobizz var udløbet. For ikke at trække mere kø en der car i forvejen betalte jeg med mit dankort 2 x 510 kr. !! Jeg fik ingen kvitteringer, da der ikke var papir tilbage til at få et print.
Jeg ringede til Øresundsforbindelsen for at forhøre mig om hvorfor min brobizz ikke havde virket.
1. På min nummerplade slog medarbejderen mine 2 krydsninger af broen op, konstaterede jeg havde betalt (for meget) og sørgede for refundering.
2. En ny brobizz blev sendt.
3. Da jeg inden den ankommer skal krydse Storebæltsbroen 2 gange hjalp medarbejderen med at sikre, at jeg kan krydse uden ekstrabetaling.
Jeg er fan, livet var godtnok lettere, hvis alle havde den indstilling til deres kunder.

17. juni 2025

Manglende respekt for kunder

Skulle hjem fra Sverige i søndags, da der var broløb. Overholdt anvisning om, at broen var fuldt åben efter kl. 17. ALLIGEVEL blev det til 2 1/2 time i kø frem til betalingsanlægget. Det er ikke i orden. Elendig planlægning og gennemførelse af retablering. Det kan man ikke være bekendt at byde sine kunder ( på verdens dyreste brooverfart ).

Hej Henny

Øresundsbron kundcenter

Timelang kø der kunne være undgået

Selv tak for en ødelagt Søndag

Tak for svar - den information var tydeligvis ubrugelig eftersom i ikke havde gennemtænkt at man ikke kunne køre igennem - men skulle holde helt stille. Det fremgik heller ikke af informationerne at trafikken ville gå totalt i stå i timevis og at man slet ikke kunne komme over.

Jeres planlægning og informationsniveau var helt helt uigennemtænkt.

14. juni 2025

Hej David

Øresundsbron kundcenter

Typisk med alt det l o r t e sport

Typisk med alt det l o r t e sport, broen er sku til biler, og ikke til noget andet, de burde stoppe med det fremover, ingen sport, kun biler, føj hvor i burde skamme jer, men det er så typisk.

Hej Torben

Broløb midt i folkemødet

Broløb midt i folkemødet - saftsusme planlægning fra en 2. klasses elev… Grådighed men det skaber jo bare “lidt” besvær! Fyr hele salgsorganisation og ledelse! :(

Hej Thomas

Øresundsbron kundcenter

Broløb og folkemøde, brug nu hovedet

Jeg skulle hjem fra folkemødet på Bornholm og jeg begriber simpelthen ikke at man i sin vildeste fantasi kan forestille sig, at det skulle være en god idé at holde løb hen over broen samme dag… Oven i hatten så skød jeg en genial genvej, og sørme om ikke der stod en åndssvag svensk betjent og pegede mig, som den første (!!!!) tilbage på motorvejen i den gale retning, så jeg nu skulle om bag køen.
For katten jeg er træt af broen, dem der løber og svenskere.

Hej

Øresundsbron kundcenter

Fuldstændig vanvittig med bro løb

Det er fuldstændig uacceptabelt at lukke en hel bro en hel dag - PÅ SAMME DAG SOM FOLKEMØDET FOR BORNHOLM SLUTTER, for at folk skal ud og LØBE! Det er dårlig planlagt og dårligt udført. Under al kritik.

Hej Camilla

Hvordan f….

Hvordan f….. kan i lave løb over broen . Samtidigt med folk er på vej hjem fra folkemøde
Ikke særlig gennemtænkt

Hej Anita.

Tack för din feedback.

Vi är verkligen ledsna att din resa påverkades, vi förstår din frustration. Loppet var en del av vårt firande av Öresundsbrons 25-årsjubileum och spred stor glädje bland många löpare, men vi är medvetna om att det samtidigt störde trafiken för andra. Vi gick ut med information i god tid, men beklagar att din upplevelse inte blev som du hade hoppats.

Önskar dig en fortsatt fin sommar
Juan
Øresundsbron

Udueligt planlægning

Sidder i bilen i 3 timer. I denne varme, fordi der er et løb.
Det er en bro for biler og toge. Hvad skal man holde et løb for. Mens folk skal hjem fra folkemødet.
Nogen må kigge på ledelsen. De er fuldstændig ligeglade med trafikanter

Hej Arsm

Øresundsbron kundcenter

Fik et godt svar og hurtigt på mail

Fik et godt svar og hurtig

11. juni 2025

Kære Steen

Øresundsbron kundecenter

For lang og for få rastepladser, men ok!

Ok oplevelse, men synes den er for lang og for få rastepladser. Derfor kun 4 stjerner 😜

8. juni 2025

Kære Allan

Der er desværre ingen rastepladser på broen, da det ikke er vores kerneforretning, og fokus er en hurtig og sikker overfart uden komplikationer, men du kan finde rastepladser før og efter broforbindelsens 16 km lange strækning.

Øresundsbron kundecenter

Virker ikke perfekt når du skifter…

Virker ikke perfekt når du skifter nummerplader

21. maj 2025

Kære Uffe

Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter, teknik, hjemmeside m.v. til fordel for vores kunder.

Hvis der er andet vi kan hjælpe dig videre med, er du meget velkommen til at kontakte vores kundecenter direkte via telefon eller e-mail.

Dette kan du gøre her:

Det er let og smidigt

Det er let og smidigt at køre over øresundsbroen

27. maj 2025

Kære Jan

Nemt og professionelt

Nemt og professionelt

19. maj 2025

Kære Valentino

Ingen hjælp ved fejl

Jeg er virkelig overrasket over, hvor uhøflig kundeservicen hos jer er. Jeg har en ØresundGO-aftale, men alligevel er jeg blevet trukket den fulde pris på 460 kr. pr. tur i stedet for den korrekte pris på 178 kr. Det burde være en simpel sag at få pengene retur, men kvinden i telefonen var både snappy og uvenlig. Hun gav indtryk af, at fejlen var min og foreslog blot, at jeg skulle fjerne og tilføje nummerpladen igen, så ville pengene “automatisk” blive refunderet.

Der var ingen undskyldning, ingen imødekommenhed, intet forsøg på at hjælpe. Jeg er ærligt talt rystet over, hvor lidt man som kunde bliver mødt, især når man i forvejen betaler en høj pris for at krydse broen.

14. maj 2025