kørsel til akutafdeling på hvidovre…
kørsel til akutafdeling på hvidovre hospital
naten til den 24 januar fik jeg nogle krampe anfald,og der var en sygeplejske til stede som ringeda til en ambulanes. da de var der fik jeg endnu etandfald. jeg er ved at blive udret om elepci på righospitalet. den ene af rederne sage at dette ikke var rigtig kamper og at jeg gjorde det selv, og de begge var meget ubehalige over for mig. jeg var ikke rigtig ved bevished og jeg var meget svag, de sage at jeg skulle sammearbejde da de ikke ville have dårlig ryge og jeg have bare at sammearbejde. det var meget svært da jeg have mange smerter og var meget svækket,så de var meget uforskamet over for mig. da vi kom til akutafdeling på hvidovre, sagede en en til pasonalet at de kom med en pasint der simuller krammper, jeg ved ikke hvordan jeg skulle gøre dette over for experter på rigshospiale hvor jeg går.så jeg blev behandlet som en der led af hybekonter på afdeleng både af personelet oglæger.detvar ført da jeg kom op pa en adelig at jeg blev behandlet ordlig jeg har klaget til falck og de har send klagen til jeg. fået mail
fra Carste kill hu kan
ikke huske resten af hans navn men var suschef
der var to sygepjerske der hørte falck redernes behandling af mig de har også klaget
håber at høre fra den med venlig hilsen Inge Petersen
mit klage nummer fra falck er 01067598