Det Kongelige Teater Anmeldelser 23

2,7

Vi var for første gang i operaen og se Moulin Rouge. Lyden var øredøvende høj og tale var indimellem svær at høre. Nogle generende spotlys på 2. etage. Men øvrige forhold var rigtig gode. Dog kunne je... Se mere

Tag helst cyklen hvis du skal i operaen. Havde ellers købt parkeringsbillet, men denne var åbenbart ikke gældende for hele besøget, spisning i operaens restauranten samt en forestillingen. Fik sålede... Se mere

Totalt parkeringskaos ved Operaen på holmen. Hvis du ankommer i bil har med overvejende sandsynlighed valget mellem: (i) at miste din koncert eller (ii) at parkere ulovligt og dermed aflevere 800,-... Se mere

En fantastisk oplevelse i operaen (for første gang) med en stor hyldest til Natasja. En stor tak til personalet, der greb hurtigt ind og hjalp til da højdeskræk og angstanfald slog ind hos min søst... Se mere

1. Billetformidler
  2. Eventbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Det Kongelige Teaters operahus på Holmen, København. Bestil billetter online, køb rundvisning og læs om huset, Den Kongelige Opera, operachef Kasper Bech Holten.

2,7

Under middel

Så smukt et sted, med så dårlig service

Vi var to der skulle ind og se Linie 3 i Operaen.
På hjemmesiden står der man kan få suppe i "baren" og eftersom man ikke har noget udvalg i restauranten, så blev vi enige om at suppe, ville være ok.
Da vi kom og bestilte suppe, fik vi af vide at der ikke var suppe. Jeg sagde at det stod på hjemmesiden, men fik så beskeden at det var kun når der var forestilling? Ups vi forventede da også at se en forestilling, men blev noget overrasket over svaret! "Det er bare Linie 3"
Mon Linie 3 regner med at blive omtalt sådan - næppe.
Da vi ville af kaffe, var der kun sort kaffe eller the. Altså ikke noget af de forskellige former for kaffe, de fleste drikker.
Vi endte med et glas Gløgg, som forøvrigt var fuldstændig udrikkelig.
Man måtte ikke have overtøj på i salen, hvilket er ok. Hvis det gælder for alle, det gjorde det åbenbart ikke.
Man må ikke bruge sin telefon til at optage - nej det er ikke sjovt at sidde og se en forestilling, men en telefon midt i det hele.
Hende der skulle stoppe det, kom en gang og var så mere optaget andet steds, hvilket fik fjolset foran til at starte igen.
Tænk sådan et fantastisk smukt sted, har så elendig service.

17. december 2017

Fremragende musikhus

Har nu været i Operaen 2 gange. Ufattelig stor oplevelse. Alt er lyst og venligt. Fine tilkørsels(og parkerings-)forhold. Ingen skubben og masen og i pausen finder man let de forudbestilte drikkevarer.

5. april 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (23 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto