BYD Sealion7 Verkoop via Vincent echt tot in de puntjes geregeld. Aflevering binnen afspraken. Service was gewoon TOP. Vincent super bedankt en het is echt een geweldige auto. Oostendorp te Herte... Se mere
Se, hvad kunderne siger
just now New Let op! Indien geen Nederlands (maar wel EU) dan mag u hier geen proefrit maken want de verzekering dekt niet. Belachelijk en discriminerend. Verkoper verschuilt zich achter de verz... Se mere
Virksomheden har svaret
4 jaar geleden een Nissan quasky gekocht, na het ophalen onderweg naar huis, auto deed niks meer, Oostendorp heeft onze auto opgehaald en teruggebracht naar de garage, de automaat versnellingsbak was... Se mere
Virksomheden har svaret
Woensdag 13-05-2026 werd onze nieuwe Toyota Yaris Cross afgeleverd. Dit is onze tweede Yaris Cross. We hadden vanaf het aanschaffen tot en met de aflevering als contactpersoon Willen van Kampen van de... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Schade perfect hersteld , empatie 0
De schade weer prima hersteld ,niks van te zeggen, alleen ik stoor me iedere keer weer aan die shagreinige receptioniste echt pfffff…… die doet haar werk niet met plezier zo lijkt het, verder prima bedrijf

Geen ster waardig
Aanvankelijk goede ervaring met Oostendorp Uden. Tot we met een lekkende koelvloeistof bij oostendorp Uden kwamen. Probleem zat volgens Oostendorp bij lekkende koppakking. Hier hebben ze de koppakking vervangen , wat ons €4500,- heeft gekost. Na reparatie bleef de auto koelvloeistof lekken. Na meerdere malen gebelt te hebben dat we zeer regelmatig koelvloeistof moesten bijvullen, kregen we steeds te horen dat het een Mazda CX5 kwaal is. Na 2 jaar en aandringen auto nog een keer hierop laten nakijken. Blijkt weer een lekkende koppakking te zijn. Oostendorp wilde weer koppakking vervangen, maar wij wilde de oorzaak weten. Zelf moeten aandringen om oorzaak te zoeken. Nu blijkt dat de kop niet vlak was. Als ze 2 jaar terug al de oorzaak bekeken hadden en niet allen naar het probleem, hadden we niet terug hoeven te komen. Grapje kost ons nogmaals €4500,-. Als ze auto's willen verkopen zijn ze bij Oostendorp wel thuis, maar als ze een fout hebben gemaakt komt de arrogantie van het bedrijft naar boven. Feiten verdraaien , ontkennen dat we gebelt hebben , liegen en geen voorstel doen om hun fout op te lossen. Met andere woorden voor ons NOOIT MEER OOSTENDORP UDEN.
Mocht je bij Oostendorp onderhoud willen laten plegen adviseer ik indien iets niet naar tevredenheis is om het per mail te doen en niet bellen.
Zorg dat je het zwart op wit hebt, zodat ze niet hun tegen jou woord kunnen uitspelen.
Reactie op schrijven 15-11-24 van Oostendorp.
Dit bedoel ik nu met dingen verdraaien. Ik heb nooit gezegd dat als ik geen €2000,- krijg dat ik dan een negatieve beoordeling ga schrijven, dit zou toch gebeurt zijn. Ik heb een betalings voorstel gedaan van €2000,-, omdat ik van dit gezeur af wil . En omdat we het niet eens zijn met de factuur en de kosten welke op ons verhaald worden.
Dit omdat deze kosten voorkomen hadden kunnen worden als Oostendorp de 1ste keer de oorzaak van het probleem had gezocht en opgelost.
Er zou iemand die hier over ging ons terugbellen. Dit is al weken geleden en er heeft nog steeds niemand hierover gebeld.
Er is gebeld toen we de negatieve beoordeling gaven maar niet over het voorstel.
Daarom is er deze negatieve beroordeling geschreven.

Oostendorp Uden
Bij Oostendorp Uden een tweede hands Toyota gekocht. Goed en op prettige wijze geholpen. Hier wordt je niet onder druk gezet om vandaag nog te beslissen zoals elders wel gebeurt.

Veel vertrouwen
10 jaar geleden eerste suzuki bij toen citam Arnhem gekocht en ook na de overname naar Oostendorp klant gebleven. Altijd prima service gehad. Daarom ook nu een Suzuki Vitara (occasion) bij Oostendorp in Arnhem gekocht.
De onderhandeling betreffende koop inruil verliep erg plezierig.
Ook werden we op zeer kleine krasjes gewezen en vervolgens ook het aanbod deze te herstellen getuigd van een prettige manier van aflevering.
Tijdens de gehouden gesprekken geen enkele druk maar veel goede adviezen. Chapeau!!!!!

Prima ervaringen met Oostendorp
Ik zie dat Oostendorp er hier niet altijd goed vanaf komt. Daar wil ik mijn eigen ervaringen tegenover stellen.
Ik ruilde een Prius 3 in tegen een Prius 3 plugin bij Toyota (destijds van Dorst, nu Louwman) in Rijen. Zelden heb ik me zo opgelicht gevoeld, daar ga ik dus nooit meer naar toe.
Na twee weken had ik er genoeg van en ging ik eens kijken bij Oostendorp in Uden. Daar stond een Prius 4. Tijdens de Paasactie destijds kreeg ik een heel mooi aanbod. Ik kocht de auto en heb er met veel plezier in gereden. Wat een verschil met de Prius 3! Veel sportiever en toch zuiniger. De 4 is zwaar ondergewaardeerd.
Jaren later ging ik toch maar voor de executive versie van de Prius 4. Ik vond een exemplaar bij Oostendorp in Oss. Opnieuw kreeg ik een prima inruilprijs.
Beide keren ging het afhalen van de 'nieuwe' auto vergezeld van verrassende cadeautjes. Het personeel was zeer vriendelijk, de service prima. Ik ben dus zeer tevreden over Oostendorp.

Uitstekende service!
Occasion gekocht bij Oostendorp Nijmegen. Er waren wat onvolkomenheden die uitstekend zijn opgelost door verkoper Stijn. Zeer tevreden over geleverde service!

Besvarelse fra Oostendorp Auto
Een nieuwe Tuscon geleverd door…
Een nieuwe Tuscon geleverd door oostendorp nijmegen, alles naar volle tevredenheid👍

Facturatie klopt niet
Facturatie klopt niet, er wordt een leenauto berekend terwijl ik deze niet gehad heb.
Geen juiste advisering mbt de Pechhulp.
De terugkoppeling van de medewerker was erg teleurstellend, terugkoppeling van de klantenservice ook, terugkoppeling importeur was goed, advies importeur Mengelers Autogroep Venlo. Ik ga daar eens kijken 👀

Besvarelse fra Oostendorp Auto
Oostendorp Auto Venray topbedrijf!
Ik heb een occasion gekocht bij Oostendorp Venray. De verkoop en aflevering verliepen erg prettig. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg en beantwoording van al mijn vragen. Achteraf bleken er helaas enkele mankementje aan de auto te kleven. Die werden supersnel, vakkundig, vriendelijk, en zonder extra onkosten opgelost. Geen enkele moeite was teveel. Op een schaal van 0 tot 10 verdienen ze zeker een 11 ! Hier worden “service” en “klantvriendelijkheid” nog met hoofdletters geschreven. Topbedrijf waar deze klant zich echt koning voelt!

Besvarelse fra Oostendorp Auto
We zijn erg goed en klantvriendelijk…
We zijn erg goed en klantvriendelijk geholpen door Michael Du. We kregen op een rustige en duidelijke manier informatie, een goed aanbod en een goede teruggave voor onze oude auto.

Slecht ervaring
Helaas kan ik nergens een email adres vinden waar ik met mijn klacht terecht kan ook niet als ik klik op email adres van vestigingsmanager Venray (er gebeurt niets). Daarom op deze manier hoewel ik daar niet van hou.
Oostendorp Venray adverteerde met een Toyota Yaris hybride als volgt: "u geloof het misschien niet maar deze Toyota is niet nieuw, net niet". Telefonisch contact gehad met verkoper en inruilprijs afgesproken. Omdat het voor mij 400 km rijden is heen en terug, gevraagd of auto naar Den Bosch gebracht kon worden, scheelt een uur rijden. Kon niet Aangekomen in Venray had de auto wat serieuze plekjes van steenslag en een klein deukje boven linker voorwiel. Vervolgens ga ik een proefrit maken zit er amper benzine in de auto, durfde dus niet de snelweg op. Toen ik de auto parkeerde zag ik dat gehele onderkant van de voorbumper beschadigd was + rechter wieldop. Verkoper wist zogenaamd niets van deze beschadigingen en het kon ergens in september wel "gefixed" worden en ach ja dat benzinemeter ver in het rood stond werd ook afgedaan als niet belangrijk. Hij wist ook niet meer dat ik van ver moest komen. Voelde me totaal niet serieus genomen door deze verkoper en 400 km rijden om naar een beschadigde auto te komen kijken is enorm balen. Weet niet wat Oostendorp verstaat onder een bijna nieuwe auto, maar deze was het zeker niet.

Besvarelse fra Oostendorp Auto
ik kan Suzuki garage Oostendorp in…Arnhem aanbevelen.
ik kan Suzuki garage Oostendorp in Arnhem zeker aanbevelen. Ik heb een mooie Suzuki Swift gekocht uit 2019 Benzine en kreeg een nette prijs terug voor de Fiat 500 Abarth. Bedankt Joost en Arjan.

Niet houden aan afspraken
Niet houden aan afspraken, geen verantwoordelijkheid nemen voor eigen fouten en onbeschofte afhandeling bij werkplaats. Nooit meer

Suzuki Swift nieuwste model
Op 18 mei heb ik mijn nieuwe Suzuki Swift gekregen. Dit is de vijfde auto die ik bij hun koop. (Voorheen Citam) Het was dezelfde verkoper als andere jaren. Dus prima! Ook aftersales is prima! Met mijn vorige Swift had ik een kleine schade. Ook dat is naar tevredenheid gerepareerd.

Onbehoorlijk slechte after sales
Wat een ontzettend slechte dealer met klant onwaardige after sales bij Mazda Uden. Ik raad ten zeerste af om hier een auto te kopen. Na de afname van de nieuwe auto ontdekte ik een beschadiging in het middenconsole. Twee dagen later eindelijk de dealer te pakken gekregen en de verkoper (M.) gaf aan na zijn lange weekend het op te pakken. De verkoper (M.) beloofde na zijn lange weekend actie te ondernemen, maar er gebeurde niets. Toen ik uiteindelijk belde, kreeg ik te horen dat het waarschijnlijk mijn eigen schuld was, omdat er inmiddels al twee weken waren verstreken.

Besvarelse fra Oostendorp Auto
Ontevreden over communicatie en service
Juli 2023 mijn Mazda cx-3 gekocht bij oostendorp Nijmegen. Voor mij 70 km rijden, maar voor de aankoop had ik dit ervoor over. Bij de koop al geregeld dat het onderhoud (wat verplicht bij Oostendorp moest wilde ik de 3 jaar garantie behouden) in Helmond plaats vindt, nog maar 30 km rijden voor mij en dicht bij mijn werk. Bewust hiervoor gekozen en gebruik gemaakt van de grote regio van Oostendorp.
In het eerste jaar 3 keer terug naar Nijmegen gemoeten ivp kapotte achteruitrijcamera. Dit moest perse in Nijmegen zijn gezien de aankoop daar gedaan was.
Nu zijn we een jaar verder, heb ik 2 weken geleden mijn grote beurt en apk in Helmond gepland voor half juli, en krijg ik vandaag telefoon dat de vestiging Helmond per gisteren (1-7) gesloten is. Het telefoontje was vooral om te controleren of ik al door de nieuwe samenwerkende garage in Eindhoven gebeld was hierover, want zij zouden het klantenbestand en afspraken overnemen.
Overvallen door deze boodschap én erg geïrriteerd het verhaal van Oostendorp aangehoord (de negatieve ervaringen van afgelopen jaar helpen hierin niet mee) me verbaasd en uitgesproken over de uitermate slechte service en communicatie hierin. Onprettig telefoontje waar geen ruimte was voor meedenken/service/meebewegen. De nieuwe garage is voor mij 60 km rijden, Uden Oostendorp ook. Hierdoor zou ik met een vervangende auto tijdens de dag van de beurt niet binnen de 100 km’s blijven en dus aan het bijbetalen komen. Hierin geen begrip en regeling te treffen. Ook het feit dat mijn 3 jarige garantie verloopt door het last minute afzeggen van mijn afspraak is geen begrip voor en wordt niet meegedacht in oplossingen. Als ik vraag of ze dit alles in het systeem noteren als kritische noten doen ze dit niet. Hoort niet bij hun service…
Uiteindelijk het telefoontje boos afgesloten met de boodschap dat ik er nog op terug kom na overleg thuis.
Nieuwe garage gebeld; een verademing aan vriendelijke service. Klantgericht, meedenkend en oplossingsgericht.
Wat blijkt; er zijn nog helemaal geen klantenbestanden doorgestuurd, dus deze nieuwe garage had helemaal geen contact op kunnen nemen doordat Oostendorp (opnieuw) hun werk niet gedaan heeft. Oostendorp laat in hun telefoontje lijken dat deze andere garage hun werk nog niet gedaan heeft, maar het is dus andersom.
Ondanks dat ik nogsteeds geïrriteerd ben over het feit dat ik veel verder moet rijden voor het onderhoud om aanspraak te kunnen blijven maken op de 3 jarige garantie bij Oostendorp, ben ik erg blij niet meer bij deze organisatie in het jaarlijks onderhoud te zitten. Wat een aanfluiting….

Besvarelse fra Oostendorp Auto
Ik had een kleine beurt laten geven .
Ik had een kleine beurt laten geven .
Toen ze opbelde zij zij dat er een scheurtje in de ruitenwisser zat
Ik zei zet er maar een nieuwe op
Helaas was dit een dure beslissing hij koste 92 euro terwijl de duurste op internet 24 euro kost dus ik laat geen extra dingen meer doen kan ik snel zelf 70 euro verdienen.

buurvrouw
Het betreft een schade aan de auto van onze buurvrouw. Mijn dochter raakt met achteruitrijden met rechtsachter haar linker voorzijde. Bij onze auto zie je alleen wat lakresten van haar haar bumper, die met een wasbeurt weggepoetst kunnen worden. oostendorp neemt de schade op en schat deze op 1000 tot 1200 euro.
Er gaan maanden overheen voor de schade wordt hersteld. Uiteindelijk blijkt deze, volgens oostendorp (bewust zonder hoofdletter, wat dat zijn ze niet waard) 1525 te zijn. Een overschrijding van procentueel gezien, heel veel!!
Op mijn negatieve review krijg ik een uitnodiging om langs te komen.
Natuurlijk ga ik daar op in.
Maar de persoon die me te woord staat neemt niet eens de moeite om te kijken naar de schade op mijn auto en deze te vergelijken met de schade op de andere auto. Volgens hem tonen de foto's van HUN reparatie (zoals gezegd maanden later) voldoende aan. Want tijdens het moment van schadeopname kon het weleens geregend hebben zodat ze iets over het hoofd gezien zouden kunnen hebben.
En natuurlijk kan er in de tussenliggende maanden niets gebeurd kunnen zijn met de schade auto.
Hoe dan ook, oostendorp is een bedrijf wat blijkbaar met een natte vinger schade vaststelt, en deze maanden later, waarin van alles gebeurd kan zijn, herstelt. En ik( of jij) mag de salarissen van deze mensen betalen. Dus via jouw premie.
Ga naar een eerlijk bedrijf, die een schade herstelt voor het bedrag wat bij de taxatie wordt vastgesteld.
En vermijd een zogenaamd erkend bedrijf, vertrouwd door erkende verzekeringsbedrijven, een bedrijf zoals oostendorp in Oss.

Besvarelse fra Oostendorp Auto
Vrijdag 10 mei auto weggebracht voor…
Vrijdag 10 mei auto weggebracht voor reparatie. Het bedieningspaneel en de waarschuwingslampjes voor de airco en verwarming deden het niet meer. Ook de nieuwe accu was snel leeg (er was iets dat zelfs bij stilstaan veel stroom onttrok aan accu). Opdracht gegeven om dit te repareren. Nu hebben ze een lichtschakelaar vervangen en verder hebben ze niks nagekeken. De auto is de hele dag bij de garage geweest, maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Mail gestuurd, dat het probleem nog steeds bestaat, maar geen enkele reactie ontvangen. Ik had gehoopt dat dit netjes opgelost kon worden, maar mijn vertrouwen is tot het nulpunt gedaald.

Fijn bedrijf
Ik heb er 2x een prima auto gekocht/ geleased. Het zijn fijne, vriendelijke mensen met veel verstand van zaken. Ik kan ze 100% aanraden.
Gertje Huisman