Zeer discutabele manier van handelen.Mijn schoonmoeder zat op het moment van verkoop op een psychiatrische afdeling in het ziekenhuis om haar handelsbekwaamheid te beoordelen. Fijn dat er een mo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
telefonisch contact gehad en even uit kenne praten. en wat verhelderend gesprek gehad. dus dat vind ik wel heel netjes van oogvoororen dank je wel. Niet behulpzaam. Ik bel voor inlichtingen vo... Se mere
Virksomheden har svaret
Het was geweldig om voor moeder van 107 !! een audicien aan huis te kunnen laten komen. Niks met de rolstoel 20 minuten heen en terug. Het aanmeten ging vlot en met 3 weken waren de apparaten er. Past... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zal er over bellen. Mijn toestellen hebben t nog nooit goed gedaan, ( 2en half jaar oud ). Nieuwe gekregen ,doen t nog niet. Al meerdere keren gezegd : t ligt aan de oplader, nu een nieuwe gek... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Oogvoororen.nl is de transparante aanbieder van hoortoestellen. Bekijk alle hoortoestellen op onze website en krijg direct inzicht in alle prijzen, vergoedingen, productspecificaties en voorwaarden. Keuze uit een assortiment van ruim 800 A-merk hoortoestellen. Maak een afspraak in een van onze 11 hoorcentra of kies voor de audicien aan huis.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn 2e stel gehoorapparaten besteld
Mijn 2e stel gehoorapparaten besteld
Werken tot nu toe prima
Alleen de oplader kosten 390 €
Ik kwam er naderhand achter dat bij andere de zelfde oplader 170€ kosten
Voor de rest prima tevreden alleen die oplader was wel een domper
Op veel punten ontevreden over Oogvoororen
Bijna 6 jaar geleden hoortoestellen gekocht (ruim €3.500 voor eigen rekening) bij IntoEars, opgegaan in Oogvoororen. Daarvoor had ik 5 jaar apparaten via de verzekering die niet meer voldeden bij mijn slechtere gehoor. Probleem was bij nieuwe apparaten dat geluid bleef rondzingen/fluiten, met name links in kleinere ruimtes (toilet, auto). Volgens Oogvoororen lag dat aan vuil in mijn oren. 2 Keer naar huisarts geweest die constateerde dat mijn oren schoon waren. Na herhaaldelijk klagen ben ik opgehouden. Na 5 jaar begon een apparaat te kraken. Helaas, die waren te oud, daar werd na 5 jaar geen service meer op geleverd. Daarop heb ik zelf de gok gewaagd en 2 nieuwe receivers besteld via de webshop voor €77. Apparaten werken nu weer perfect én veel minder last van fluiten! Dat had dus 5 jaar geleden opgelost kunnen worden. Bestellen via webshop is trouwens al jaren een pijnpunt. Er wordt niet gewerkt met artikelnummers, de omschrijvingen van domes en filters veranderen regelmatig, in je oude orders kun je niet zien wat je besteld hebt, kortom, een herbestelling kost je een half uur zoeken. Maar de medewerkers van de webshop zijn aardig. Gelukkig!

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Uitstekend geholpen voor het uitzoeken…
Uitstekend geholpen voor het uitzoeken voor welk hoortoestel mij het beste zou voldoen. Waren niet de goedkoopste maar voldoen nu na 2 jaar nog steeds aan de verwachtingen. Ook het bestellen van onderhoudsmiddelen gaat heel gemakkelijk via de website. Geen klagen en dus 5 sterren.

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Heel deskundig geholpen ,goed advies…
Heel deskundig geholpen ,goed advies alle opties uitgelegd
Heel tevreden met mijn eerste hoortoestellen

Zorghuisbezoek.
Audiciën Julia is bij mijn moeder geweest in het zorgcentrum. Heeft haar huidige gehoorapparaat onder de loep genomen, de juiste batterijen geplaatst en een onderdeel vernieuwd. Daarnaast haar gehoorgang schoongepeuterd. Ik hoef niet meer te schreeuwen om iets duidelijk te maken. Wat een service! Een dikke pluim voor Julia en Oogvoororen in het algemeen. Zeer aan te raden bij gehoorproblemen.

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Al 8 jaar ben ik een zeer tevreden…
Al 8 jaar ben ik een zeer tevreden klant bij 'Oog voor Oren'.
Bij aankoop geeft men in vestiging Maastricht alle aandacht en geven professioneel advies.
Naderhand geven ze bij de telefonische klantenservice bij een storing een snelle en goede oplossing aan.

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Schriftelijk zijn ze onbereikbaar.…
Via een chatbericht van Messenger/Facebook geprobeerd contact op te nemen. Deze chat op de “bedrijfschat” van Oog voor oren staat inmiddels een week als ongelezen op hun site. Via Facebook kun je geen contact opnemen/bericht plaatsen, via de website krijg je een error-melding als je contact wil maken en het emailadres versturen naar het adres welke op de brief staat die bij mijn laatste bestelling zit lukt ook niet. Telefonisch heb ik geen contact geprobeerd te leggen want ja, slechthorend als ik ben lukt mij dat dan weer niet.
Dit alles bij elkaar opgeteld is voor mij reden om hier niets meer te bestellen want als je op geen enkele manier schriftelijk contact op kunt nemen ben je als slechthorende gauw klaar.
P.S. Nog geen uur na het plaatsen van bovenstaande review komt er plotsklaps een reactie van Oogvoororen via Messenger. Toeval? Wie zal het zeggen…
Ik heb mijn frustratie geuit bij Oogvoororen en er is excuses aangeboden over deze slechte gang van zaken. Het is dan ook wel zo netjes van mij om dit alsnog te vermelden.
Vandaag (29/1) heb ik van Oogvoororen een pakketje met een attentie ontvangen alsmede nogmaals excuses voor de misverstanden. Oogvoororen heeft er dan toch alles aan gedaan om zich alsnog van zijn beste kant te laten zien. Eind goed, al goed 👍🏻

Accu's vervangen
Van mijn oplaadbare phonak apparaten waren de accus's een stuk minder geworden.
Contact gehad met de klantenservice die aangaf dat de apparaten opgestuurd moesten worden echter geheel kostenloos.
Van begin tot het einde met elke stap via mail op de hoogte gehouden.
Apparaten met nieuwe accu's terug gekregen en uit voorzorg hebben zij de receivers ook nog vervangen en dit alles kostenloos (garantie).
Het enige minpuntje is zoals al vaker aangegeven DHL (duurde 3 dagen voordat oogvoororen de apparaten had).

Helaas bezorgt DHL voor OogvoorOren
Helaas bezorgt DHL voor OogvoorOren. Dit is nu de 3e keer dat de bezorger gerepareerde toestellen zegt te hebben bezorgd, maar ze beneden in de openbare ruimte van de flat dumpt. En dan zijn handtekening zet boven mijn naam in vlak handtekening voor bezorging. Oke, geen vervalsing lees ik bij Radar. Maar wel de bezorging vervalsen. Ik heb Oog voorOren dit 3 keer laten weten. Ze doen er niets mee. Combinatie OogvoorOren en DHL betekent voor mij dat ik de nieuwe toestellen per eind januari 2025 niet bij OogvoorOren koop. Onbetrouwbare verzending. De meting aan huis 5 jaar geleden was erg goed en prettig. Daarom eigenlijk jammer dat ik er geen klant meer wil zijn.
Johan

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Attente en zeer deskundige medewerkers…
Attente en zeer deskundige medewerkers aan huis. En goede garantie en nazorg bij problemen.

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
audicien is thuis geweest ,erg goed…
audicien is thuis geweest ,erg goed geholpen deskundig , vriendelijk, deskundig.

Korte proef periode,half fabricaat
Korte proef periode 2wkn alsof je brood bij de bakker haalt. afstellen erg moeizaam om afspraak zo laat mogelijk op de dag te plannen i.c.m. je WERK. toestellen kon niet bluetooth gekoppeld/gebruikt worden, anders dan vooraf beloofd, daar had je extra apparaat voor nodig die je elke/hele dag op je kleding zou moeten spelden. Een verknipt bedrijf, op hun site alleen review als je toestel al hebt aangeschaft dus niet van duizenden ontevreden klanten
Anneleen/Oogvoororen heeft moeite genomen contact(6/12) op te nemen. Na 11/12 volgt er een update mits zij staan voor kwaliteit ipv kwantiteit.

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Ze hebben meer oog voor eigen beurs dan de wensen van de klant!
Ben naarstig op zoek naar een goede audicien en vondt oog voor oren.
Heb je telefonisch een afspraak gemaakt en de medewerkster drukte mij op het hart dat ik bij de juiste audicien zou zijn.
Kom ik op de afspraak begint de meneer gelijk over dat niet altijd categorie 5 (waar ik in val) goed is en je soms in de buitencategorie valt. Logisch dat zijn apparaten van minstens 2500 euro per stuk.
Nu had ik al bij 2 anderen een hoortest laten doen en er zat heel weinig verschil met de laatste hoortesten van resp. 2012,2015 en 2018. En onderling ook.
Uitslag hoortest bij oog voor oren was dat ik 20 db verlies zou hebben.
Tijdens de hoortest waren er zeer storende achtergrond geluiden te horen van vooral verkeer. Geluid kwam via open rooster naar binnen.
Deze test is dus niet representatief. Gelet op de andere 2 van hooguit 2 weken terug mag je dat vaststellen. Maar miss wel logisch want anders kan je die dure apparaten niet aansmeren.
Ineens sloeg de zweer om en begon de meneer mij te behandelen alsof ik niet helemaal deugde. En deed nogal uit de hoogte, was autoritair, neerbuigend en belerend.
Als dit de manier is om met klanten om te gaan.........en onbeschoft te bejegen dan sla je de plank mis.
Heb nog aangegeven zijn excuus voor het negatief handelen aan te bieden maar daar had hij geen oren naar.
De uitslag krijg je niet mee.
Terwijl dit eigenlijk van mij is.
Geeft mij het gevoel dat er iets te verbergen is.
Mede door uitslag onderzoek naar audiciens door consumentenbond.(2024)
Oog voor oren......nee laat maar
Zij willen liever niet dat je onder de vergoeding valt omdat ze daar minder commisie krijgen.
Aan het einde zei de meneer nog dat hij niet op mij zat te wachten hij zou klanten genoeg hebben.
Als je kritisch bent ben je hier niet te plek .......
1 ster is nog te veel
En nee het zijn niet mijn eerste hoortoestellen.

Een dikke 10!
Na een aanbeveling van een medewerker van een winkel gespecialiseerd in hoortoestellen zijn we bij OogvoorOren terecht gekomen. Mijn moeder moest een nieuw gehoortoestel hebben en vanwege haar leeftijd is er na dit advies een medewerker (Sharon) bij haar thuis geweest. Sharon heeft haar werkelijk fantastisch op een liefdevolle manier geholpen zodat ze een goed werkend apparaat kreeg. Ook de nazorg was ontzettend goed. Ik raad echt iedereen aan om te kiezen voor deze organisatie wanneer u een hoortoestel nodig heeft.

Service gericht
Ik had een terugbelverzoek achter gelaten voor oordoppen op maat. Op het opgegeven voorkeurstijdstip werd ik teruggebeld. Helaas leverde ze geen oordoppen op maat meer, maar meneer bood wel aan om met me mee te kijken, noemde ook een aantal winkels in mijn woonplaats waar ik terecht zou kunnen. Dat noem ik nou meedenken in het belang van de klant. Heel vriendelijk en service gericht!

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
We zijn enorm goed geholpen .
We zijn enorm goed geholpen .
Eerste gesprek ,met vragen werd duidelijk uitlegd en beantwoord ,onder het genot van een kop koffie.
Ook voor de gehoortest ,er werd ruim de tijd genomen .
Week later waren de apparaatjes er .
Na vele testjes en bijstellingen ,mochten we ze op proef meenemen .
Zelfs na twee weken telefoontje ,hoe het ging en of we tevreden waren en dat was de drager zeker.
Twee weken daarna ,alles afgerond .
De drager heeft de apparaatjes nou een maand en is ,tot nu toe, heel tevreden .
We vertrouwen erop ,als er iets is ,dat dat net zo netjes afgehandeld wordt.
Marieke bedankt.

Zeer behulpzaam en efficiënt
Al regelmatig batterijen voor mijn gehoorapparaten besteld en ook om andere redenen zeer goed contact met OogvooOren gehad.
In dit geval wilde ik een Receiver voor mijn Widex gehoorapparaat hebben die ik ca. 8 jaar geleden bij specsavers had aangeschaft.
Zal alle ins en outs hier achterwege laten maar komt er in deze review op neer dat ik zeer vriendelijk en behulpzaam via de telefoon geholpen ben en dat men ook zeer adequaat heeft gehandeld mbt het aanpassen van het afleveradres.
Mijn complimenten team.

Geweldige service van OogvoorOren en Starkey
Na ruim 2 jaar mijn Starkey hoortoestellen te hebben gebruikt, waren de oplaadbare batterijen slecht geworden. Ze hielden het nog nauwelijks 2 uur uit.
Ik heb ze opgestuurd naar Oogvoororen, waar ik ze heb gekocht en ze zijn door hen opgestuurd naar de fabrikant. Na een dag of 12 kreeg ik ze weer terug en waren de elektrische circuits, de accu's én de receivers van beide toestellen vervangen!
Dit geheel zonder rekening.
Ik ben echt heel erg onder de indruk van zowel de service van Starkey als de service van OogvoorOren, want voordat de toestellen naar mij opgestuurd werden, heeft OogvoorOren de toestellen, die eigenlijk een geheel nieuw binnenwerk hebben gekregen, weer helemaal met mijn oude gegevens en instellingen geprogrammeerd, zodat ze weer precies op mijn oren zijn afgesteld en ik ook de toestellen gewoon weer met mijn mobiel kan bedienen, alsof ze nooit weg geweest zijn!
Een hele dikke duim OogvoorOren!!

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Voorheen altijd goed geholpen bij…
Voorheen altijd goed geholpen bij oogvoororen maar wat er tegenwoordig werkt weet ik niet.
Kunnen mijn inears totaal niet meer afstellen dat doet nu de fabrikant en oogvoororen blijft er af.
De Heka doekjes uit de handel gehaald en vervangen door een mega bus met schoonmaak lappen zo groot als een dekbed.
De lappen komen niet eens met gemak uit de bus, weggegooid geld en de Heka doekjes koop ik nu bij de apotheek.
Mijn volgende inears koop ik zeker niet bij oogvoororen.

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Oog voor Oren alleen voor het snelle werk
Na ruim 10 jaar Widex (de 440 en de advance) was ik toe aan nieuwe toestellen .Kwa geluidervaring voldeden de Widexen goed , ook mbt muziek alleen piepen is wel een dingetje bij de Widex. Luister graag naar muziek dus ook dat is belangrijk . Eerst Bernafon bij een audicien geprobeerd maar die voldeed niet helemaal betreffende verstaanbaarheid . OvO kon ook de Widex leveren in cat5 , goede reviews , veel keus in toestellen dus daar contact mee gezocht . 1 oor is middels operaties 'gerepareerd 'en is wat lastiger in het afstellen .
Na ruim een maand kwam de jonge dame bij mij thuis ter oriëntatie en we zouden de Widex Enjoy gaan proberen . Hoortest hoefde niet want een recente diagram had ik nog .
Na een aantal weken kwam ze wederom bij mij thuis met de Widexen met iets grotere speakertjes en afgesteld . Vaak benodigd de schelheid bij mij wel wat meer aandacht .
Tijdens de test periode was ik niet geheel tevreden met de Enjoy , bij muziek was de weergave niet zuiver ,in tegenstelling tot mijn vorige Widex en ook de spraakverstaanbaarheid zou beter moeten kunnen . Ergelijk was dat ook deze Widexen piepen . De eerdere Bernafon die ik via een plaatselijke audicien even mocht proberen, piepen in t geheel niet .
Deze nadelen doorgegeven aan de audicien van OvO die na de testperiode aan huis kwam voor een definitieve afstelling .
Het schetste mijn verbazing dat deze dame het niet zag zitten om mij passende oortoestellen aan te meten . "Alle merken in cat5 komen in feite op hetzelfde neer en het heeft daarom geen zin om andere te proberen" en de Widex zou ze toch niet naar de zin krijgen .
Niet 1 poging ondernomen om tot een bevredigend resultaat te komen . Het ontbreekt deze dame helaas aan sociale vaardigheden , hoortoestel is toch persoonlijk en geen pak suiker .
De conclusie moet zijn dat bij OvO het snel klaar moet zijn , zeker bij categorie toestellen . Het testen is bij voorbaat beperkt tot 1 toestel . Ik had eerder al aangeboden eventuele extra insteltijd te vergoeden maar dat vond geen gehoor . In feite heel frustrerend .
Ander nadeel is toch dat 'even langs gaan' voor kleine aanpassingen niet mogelijk is en juist die 'kleine' aanpassingen zorgen ervoor dat je uiteindelijk het toestel krijgt wat naar de zin is . Dit nadeel moet niet onderschat worden .
Ook opvallend , en daar is OvO niet de enige in , dat er slecht geluisterd wordt naar de drager , de uitingen 'moet je aan wennen' en 'zo hoort het' zijn niet van de lucht terwijl geen gehoor hetzelfde is . Als mijn oren perfect zouden zijn heb ik geen hoortoestellen nodig .
Nog even een update: volgens OvO kan je op hun site ook negatieve reviews achter laten die geplaatst zullen worden , dit is echter niet het geval . Op negatieve reviews wordt niet gereageerd en ook niet geplaatst , vandaar de vele 'goede 'reviews op hun site . Jammer.(is inmiddels geplaatst )
laatste update mbt het antwoord van OvO:
Het is idd duidelijk dat als het te lastig wordt voor OvO de test afgebroken wordt , komt niet overeen met de slogan : 'samen kiezen we het beste toestel ..'. Ik had natuurlijk een goede referentie door mijn huidige Widex en de aangemeten Widex Enjoy presteerden duidelijk minder . De 'open domes' waren Bernafon domes die toch vrij gesloten zijn op 3 kleine beluchtinggaatjes na , dat mijn oor beluchting nodig heeft had ik al direct aan de audicien van OvO doorgegeven .
Gelukkig levert mijn 'oude' audicien ter plaatse ondertussen ook cat5 toestellen en heb ik nu de nieuwe Bernafon ,met dezelfde oorstukken, die na de eerste afstelling voor 90% goed staan . Geen gepiep en mooi natuurgetrouw geluid tav muziek en ook de verstaanbaarheid is oke . Deze audicien begrijpt hoe de instellingen werken en ook hoe ze met elkaar samen werken . Hoortoestellen zijn zo goed als de audicien die ze inregelen en dat vereist idd de nodige vakmanschap.

Besvarelse fra Oogvoororen.nl
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.