De kabel is helemaal in orde. Het was helpend geweest als er met de aflever informatie meteen gezegd zou zijn: 'past door de brievenbus'. Dan hoeft er niemand voor thuis te blijven en weet je gewo... Se mere
Had een seriële naar USB kabel besteld echter een parallel naar USB kabel geleverd gekregen. Dat dit artikel niet was wat het moest wezen waren ze niet van op de hoogte dus hadden ongemerkt de... Se mere
We worden altijd prettig geholpen. Ook toen we een keer iets hadden besteld en kwamen ophalen, was er notitie gemaakt of we dat product wel echt wilden hebben. Na overleg bleek dat we beter iets ander... Se mere
Onlinekabelshop.nl, de baanbrekende kabelleverancier voor particulieren en bedrijven. Ruime keuze en slechts € 4,99 verzendkosten. Met 17.000+ kabels en aanverwante artikelen kunnen we met recht zeggen dat we ons doel waarmaken: dé webshop zijn met de oplossing om uw audio, video of andere apparatuur aan te sluiten. In ons assortiment heeft u ruime keuze uit HDMI, Coax, Optische, DisplayPort, Scart, Tulp, VGA en USB kabels en nog veel meer aanverwant aansluitmateriaal. Onze fysieke winkel is gevestigd op de Flemingstraat 99 in Leiden waar u altijd terecht kunt voor uw kabels. U kunt ook 24/7 uw bestelling plaatsen in onze webshop. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
Flemingstraat 99, 2316DC, Leiden, Holland
- info@onlinekabelshop.nl
- www.onlinekabelshop.nl
Svarer typisk inden for 1 uge
Mijn bestelling van een telefoonkabel…
Mijn bestelling van een telefoonkabel is aangenaam, vlot en zeer tevredenstellend verlopen. Waarvoor mijn dank!
snel en correct afgeleverd.
Snel het goede geleverd
Snel het goede geleverd! Kwaliteit product is goed.
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle levering, goed product. Helemaal happy.
Goede site ,met keuze voor iedereen en…
Goede site ,met keuze voor iedereen en elke budget.
Goede product omschrijving
Snelle verzending
En belangrijkste producten zijn van top kwaliteit
Snelle levering door…
Snelle levering door Onlinekabelshop.nl, maar erg vertraagd door PostNL. Maar, de kabel is top: van oude DVD speler in nieuwe 4K LED TV. Hij doet het!
Eigenlijk gewoon wat je graag wil
Eigenlijk gewoon wat je graag wil: makkelijk bestellen en snel geleverd. Product is prima en zoals besteld.
Zeer fijne winkel!
Groot aanbod. De bestelling was naar wens, alles werkt perfect!
Artikel was er reeds de dag na…
Artikel was er reeds de dag na bestelling en het artikel voldoet aan mijn eisen en is dus dik in orde.
Mvg, Jan Verheyen
Bestelling op tijd bezorgd
Bestelling op tijd bezorgd. Precies het goede onderdeel. En keurig verpakt.
Bestelling netjes op tijd bezorgd.
Duidelijk om het onderdeel te bekijken…
Duidelijk om het onderdeel te bekijken .
Prima prijs en snelle levering
alles klopte de bestelling en levering
Verlopen zoals je verwacht van een…
Verlopen zoals je verwacht van een online bestelling, snelle reactie op bestelling, duidelijke voortgangsmail en correcte aflevering op afgesproken tijdstip.
Prima kabeltjes en snel geleverd
Zeer snelle en gedetailleerde reactie en perfecte afhandeling.
Er werd zeer snel gereageerd op mijn vraag om hulp en de moglijke oplossingen werden gedetailleerd meegedeeld. Dus....onmiddelijk besteld en, surprise, de volgende dag in de bus. Als elk web-bedrijf zo alert reageerde...........