Se, hvad kunderne siger

Virksomhedsoplysninger

1. Skadedyrsbekæmpelse

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Ongedierte Meldkamer. Met onze betrokken, persoonlijke, duurzame en moderne aanpak helpen we bedrijven en particulieren bij het voorkomen en effectief oplossen van ongedierteproblemen. Ongedierte Meldkamer is een vakkundig en professioneel ongediertebedrijf dat is gespecialiseerd in plaagdierbeheersing en ongediertebestrijding. Onze volledig opgeleiden ongediertebestrijders hebben 10 jaar ervaring in ongediertebeheersing. Wij doen plaagdierbeheersing met het leveren van echt resultaat! Elk probleem is anders en wij zijn specialisten in het bieden van een op maat gemaakte oplossing voor elk ongedierteprobleem. Wij doen er altijd een extra stapje bij!"

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er was op korte termijn een afspraak…

Er was op korte termijn een afspraak voor inspectie mogelijk en ook de bestrijding van de muizen kon plaatsvinden op een rustig moment buiten openingstijden. Dat is echt een bijzonder goede service. Het heeft bovendien goed gewerkt. Ik raad dit bedrijf zonder twijfel aan.

15. februar 2026

Steenmarter

Snelle reactie, netjes afgehandeld. Tot nu toe geen steenmarter meer gehoord!

19. februar 2026

Vriendelijke en deskundige partij

Erg prettig geholpen door de mannen van Ongediertemeldkamer! We hebben eerst een inspectie laten uitvoeren wat duidelijkheid gaf wat voor ongedierte tussen ons plafond kwam kijken vrijwel elke avond in de week.

Daarna erg vlot en prettig geholpen door Stefan en Ronald. Ze zijn ondanks de sneeuw en kou langsgekomen vorige week en nu al een week gelukkig geen ongedierte (marter) meer gehoord en gezien. De bouwkundige wering heeft dus effect gehad en als service nog even teruggekomen om de spouw ventilatie voegen ook te weren.
De mannen zijn vriendelijk en denken ook graag mee en namen nog ruim de tijd om laatste vragen ook te beantwoorden.
Bedankt mannen en wij zouden jullie zeker aanbevelen aan anderen!

8. januar 2026

In 1 woord geweldig

In 1 woord: geweldig! Wat een super snelle en professionele dienst. We hadden erg veel last van Stan onze steenmarter. Met veel begrip, zorgvuldig en netjes werken kunnen we na maanden wakker liggen heerlijk doorslapen. Een aanrader waar we veel eerder contact mee hadden moeten zoeken. Alleen maar lof.

15. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na het indienen van een verzoek werd op…

Na het indienen van een verzoek werd op dezelfde dag contact opgenomen. Geeft duidelijk wat de mogelijkheden zijn en afspraak wordt snel ingepland. Eerste aafspraak ging niet door vanwege auto pech. Wij hadden netjes een bericht gekregen wanneer de afspraak niet haalbaar werd en werd snel een nieuwe afspraak ingepland.
Stefan heeft goeie inspectie gedaan op de woning en heeft mogelijke ingangen voor muizen gevonden en dichten.

29. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer onprofessioneel, steek je moeite en tijd in een bedrijf dat WEL gehoor geeft en geen nep reviews maakt.

Zeer onprofessioneel. Ik app het nummer met een paar vragen, en het enige waar ik antwoord op krijg zijn de kosten. Ik wil gewoon advies en hulp maar hun denken alleen aan geld. Heb meerde keren mijn vragen moeten herformuleren maar helaas, ze snappen het niet of zijn er echt niet capabel genoeg voor. Er wordt niet mee gedacht, willen je niet fatsoenlijk te woord staan. Wat heb ik aan een zielig excuus van "een stel mannen' als die niet eens de beestjes kunnen oplossen. Of überhaupt communicatief vaardig genoeg zijn zodat we kunnen komen tot een oplossing. Bespaar de tijd en moeite en ga naar een wel proffesioneel bedrijf. Als ik een reactie krijg met dat ik niet gevonden kan worden in het systeem want dat is het enige wat ze kunnen zeggen tegen de negatieve reviews: nee klopt, ik wou nog een afspraak maken en oriënteren maar na het versimpelen van mijn vragen nog steeds geen antwoord op gekregen. Echt triest. Veel reviews zijn nep, ze gebruiken ai, of hebben het zelf gemaakt. Bespaar de moeite en ga voor een bedrijf wat WEL proffesioneel is. Een bedrijf wat daadwerkelijk wel betrokken is, overal op de website adverteren ze over betrokken zijn, nou niks van gemerkt en aan andere reviews te lezen hoef je dat ook niet te verwachten.
Xoxo

26. december 2025

Beste Anna,

U scheld ons personeel uit omdat wij uw vraag niet direct konden beantwoorden vanwege drukte en werkzaamheden. Wij hebben u meerdere keren proberen te bellen. Ook hebben wij geen gratis diensten en hebben wij u meerdere malen verteld dat wij geen advies kunnen geven op maatwerk. Dan moeten wij namelijk eerst een inspectie uitvoeren. Anders zouden wij u niet goed kunnen helpen. Daarbij hebben wij u zelfs ook nog een gratis inspectie aangeboden.

U scheld ons personeel vervolgens weer op een abnormale manier uit. Heel raar! Wij hebben dit nog nooit mee gemaakt. Wij weigeren u als klant vanwege uw abnormale gedrag en uit veiligheid voor onze personeelsleden.

Wij begrijpen dat u door moeilijke tijden heen gaat. Maar met persoonlijke zaken kunnen wij u niet helpen. Wij kunnen u alleen met ongedierte problemen helpen. Wij zijn er alleen om klanten te helpen met alles omtrent ongedierte problemen en reinigingen

Ook benoemd u dat wij neppe reviews hebben? Ik kan u garanderen dat wij alleen geverifieerde reviews hebben. U benoemd dat wij neppe reviews hebben zonder bewijs. Dit heet smaad en laster en creëert reputatieschade. Wij kunnen hiervoor juridische stappen voor ondernemen ook wel een zaak omtrent Smaad en Laster genoemd. U staat vrij om uw mening te geven maar u kunt geen leugens verspreiden over ons vertrouwelijk bedrijf zonder enig bewijs. Wij hebben dit laten gaan na een gesprek met uw begeleider.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,
Ongedierte Meldkamer B.V.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, kon snel komen.
Probleem snel en goed opgelost.
Ze waren wat later dan gepland, maar alles in goed overleg.

28. oktober 2025

Wespennest verwijderd

Na telefonisch contact is een wespennest vakkundig weggehaald van een lastige plek. Zelfs op zondag gekomen. Er is duidelijk uitgelegd wat er aan gedaan zou worden en hoe te voorkomen dat ze terugkomen. Prima geholpen!

22. juni 2025

Deskundig en betrouwbaar

Op donderdagavond laat appte ik naar de Ongediertemeldkamer om melding te maken van een muis die opeens door onze woonkamer liep! ( we wonen net op een nieuw adres). Ik kende dit bedrijf niet maar vond dat het op internet uitblonk in duidelijkheid, kennis en goede reviews. Gelijk een appje terug van Stefan dat zij konden helpen. De volgende ochtend telefonisch een afspraak kunnen maken voor dezelfde dag. Hoe blij kan je dan zijn en we waren nog veel meer blij toen Stefan op tijd arriveerde met een koffer vol spul, de boel inventariseerde en direct met een oplossing kwam: alle gaten die hij had gevonden heeft hij direct dichtgestopt met een speciaal spul dat snel verhardt en waar muizen niet van houden. Stefan was heel correct en gaf ook uitleg over hoe dit ontstaan kon en wat muizen allemaal met je huis kunnen doen. Nu, een aantal dagen later, geen muizenissen meer, geen muis meer gezien. Ik beveel dit bedrijf en specifiek Stefanvan harte aan!

7. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

scherp meezoeken naar de oorzaak

Toen we Bert belden omdat er motjes de kamer vlogen, stelde hij net zolang vragen tot ineens helder werd dat de gele rupsjes die in het vogelvoer zaten, de larven van de motjes zijn.
Met de informatie dat deze motjes leven van meel, werd ook duidelijk waar de oplossing lag.
Een doelgerichte , snelle, en helpende ervaring.
Dank

7. februar 2025

Niets meer dan lof

Ik had in de ochtend app contact en in de middag stond Stefan voor onze deur. Hij ging vakkundig te werken en als ik vragen had legde hij alles netjes uit. Wij hadden last van een wespennest en deze is in 1 keer goed bestreden. We hebben er geen last meer van! Super bedankt!

13. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onder de vloerdelen van mijn veranda…

Onder de vloerdelen van mijn veranda zat een muizennest. Gebeld en binnen 2 dagen waren de muizen weg. Goede communicatie en prettige mensen die er werken.
Maar boven alles ben ik blij dat ze het nest zo snel verwijdert hadden zodat ik geen last meer van de muizen heb.

4. april 2024

Beste Es Leco,

Hartelijk dank voor uw aardige review. En nog belangrijker wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat

Groetjes Stefan Vos

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Komen meerdere keren niet opdagen

De eerste keer komen ze gewoon helemaal niet opdagen, zonder enige communicatie. De tweede keer zouden ze sochtends vroeg komen krijgen we dezelfde ochtend te horen dat ze 2,5 uur later komen en vervolgens zeggen de dat ze weer niet komen.. twee dagen vrij voor genomen… zeker niet aan te bevelen deze onprofessionele club..

Dat jullie mijn naam niet kennen komt omdat jullie met mijn man contact hebben gehad. En we hebben hier al zeker contact met jullie over opgenomen maar jullie laten zelf niet meer weten en nemen niet op .

14. marts 2024

Beste Lotte,

Wij kunnen uw naam niet terug vinden in ons systeem. Wij hebben uw review gelezen en besproken. Niemand van het personeel en samenwerkingen weet er iets van.

Wij gaan zeker niet zo om met onze klanten. Maar nogmaals uw gegevens zijn niet bekend in ons systeem. Dit is een misverstand.

Neem aub contact op met ons.

Groetjes,

Ongedierte Meldkamer BV
085 - 080 5718
06 4399 0350

Muizenplaag

Ongediertemeldkamer heeft mijn muizenplaag in huis direct en perfect verholpen. Naast het bestrijden van de indringers zijn ook alle mogelijke plekken waar de muizen naar binnen zouden kunnen komen zijn opgespoord en netjes gedicht. Enkele van die plekken had ik zelf nooit kunnen vinden. Ik waardeer het zeer dat er na een paar dagen weer contact is opgenomen om te vernemen of ik nog last van muizen had. Gelukkig is mijn huis nu vrij van muizen.

23. januar 2024

Beste Roos,

Wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat. Mochten er ooit vragen of opmerkingen zijn dan kunt u ons 24/7 bereiken op 085 080 5718

Groetjes Patrick

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Muizenplaag achter de keuken en op de…

Muizenplaag achter de keuken en op de vliering van de woning.

Direct vakkundig opgelost. Klasse!

23. januar 2024

Besvarelse fra Ongediertemeldkamer

Wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Groetjes Patrick

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en snelle service en komen afspraak naar

De rat is gevangen en alles was snel opgelost.
Goed en snel handelen volgens afspraak.

21. januar 2024

Besvarelse fra Ongediertemeldkamer

Geen enkel probleem. Wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat.

Groetjes Ongedierte Meldkamer

Læs mere om andre typer anmeldelser.