de Onderdelenlijn Anmeldelser

4,5

Onderdeel was gemakkelijk te vinden en te bestellen op de website. De betreffende sloop (Autodemontagebedrijf Rijnmond in Rotterdam) gebeld omdat ik het onderdeel z.s.m. nodig had; het sloopbedrijf he... Se mere

Een originele Seat / Hella koplamp besteld en betaald, en men verstuurd een goedkope DEPO imitatie uit Taiwan... Kan ik erg slecht tegen, schadeherstel voor een klant, moet gewoon 100% zijn, jonge a... Se mere

Bij App auto's te Druten een lmm module afgenomen via internet voor Audi A2 1.6 fsi. Aangezien deze niet goed werkte die ontvangen was ,er probleemloos een vervangende werkende 2e l... Se mere

Veel aangesloten bedrijven reageren snel en correct. Prijzen van vervoerders lopen nog al eens uiteen. Voorraad klopt in de meest gevallen ook. Onderdelenlijn werkt prima.

1. Bilreservedelsmarked
  2. Butik med brugte bilreservedele

De ​Onderdelenlijn is een initiatief van Autonet B.V., opgericht in 1990 met als doel vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen samen te brengen. Als toonaangevend platform in Europa biedt De Onderdelenlijn toegang tot de grootste voorraad gebruikte auto-onderdelen, met meer dan 6 miljoen onderdelen beschikbaar. Maandelijks verwerkt het platform tussen de 35.000 en 45.000 aanvragen, afkomstig van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij vragen over uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het autodemontagebedrijf waarbij u het onderdeel heeft besteld. Voor algemene ondersteuning staat onze helpdesk te allen tijde voor u klaar

Svarer typisk inden for 1 uge

874 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

niks geleverd gekregen.

niks geleverd gekregen.

29. juli 2026

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren het ten zeerste te vernemen van uw recente ervaring. Wij verzoeken u vriendelijk om een e-mail te sturen naar klachten@onderdelenlijn.nl, zodat wij uw klacht kunnen behandelen in samenwerking met het betrokken demontagebedrijf.

إتقان وسرعة وقطع متوفرة بشكل رخيص

Wanneer u een stuk nodig hebt, zou u het zelden moeten vinden, dus ik raad aan om met u om te gaan, hoe groot of klein het stuk ook is, we zullen het bij u vinden en de prijs is niet vergelijkbaar met het originele product van de fabrikant, dus u bent de beste en beste om snel aan de vraag te voldoen en het snel onderscheidend, elegant en veilig te verzenden.

4. august 2026

Niets ontvangen en wel betaald

Niets ontvangen en wel betaald. Zelfs geen fatsoenlijke bevesting.Wel een juridische boodschap met afstand genomen voor enige verantwoordijlheid. Ook verder geen reactie op vragen. Tja en wat nu? Weg 35 eurootjes?

25. juli 2026

Met vriendelijke groet, onderdelendelenlijn.nl

Een originele Seat / Hella koplamp…

Kan ik erg slecht tegen, schadeherstel voor een klant, moet gewoon 100% zijn, jonge auto.
Ben dan eerlijk...

17. juli 2026