Fejldiagnoser, tortur, korruption og manglende retssikkerhed.
Jeg sendte sidste uge følgende til Ombudsmanden.
Emne: Forespørgsel vedrørende mulig erstatningssag af ældre psykiatrisk mishandlingsforløb.
Til Ombudsmanden
Jeg henvender mig vedrørende et behandlingsforløb i ungdomspsykiatrien på Hvidovre Hospital omkring 1999–2000. Derudover sporadiske og korte forløb på hhv. Hvidovre/Digevej 2023–2027.
Da jeg var 19 år, blev jeg på baggrund af mit postnummer indlagt på Hvidovre Hospital (ungdomspsykiatrien).
Minimum 80 % af patienterne i ungdomspsykiatrien fik skizofreni- eller skizotypidiagnoser. Vi var igennem et udredningsprogram, som var meningsløst, grænseoverskridende og æreskrænkende, og diagnoserne var, som antydet, præfabrikerede.
Udredningen var derfor helt og aldeles formålsløs.
Den absurde og krænkende udredning medførte selvfølgelig diagnostik med de præfabrikerede diagnoser, og på baggrund af dem blev vi tvunget i medicinsk behandling.
Hvis vi ikke tog pillerne, blev vi overmandet af sygeplejersker, som sagde, at det var bedst at følge deres rådgivning, og at de ellers kunne blive nødsaget til at udnytte tvang, kanyler eller depotmedicin. Dette er regulære trusler og (skjult) tvang.
Jeg blev dødeligt syg af Risperdal. Jeg kom ind som en slank, smuk, intelligent ung kvinde. Tre måneder efter blev jeg udskrevet som en kronisk syg invalid. Jeg havde fået dårligt syn, dårlig hud, udslæt, hårtab, skummemælksagtig mælk ud af brysterne og havde taget 20 kilo på. Min kreativitet og intelligens, som før var min styrke, var på nulpunktet. Jeg var invalideret, inaktiv og frastødende. Bl.a.: muskellammelser i ansigtet, savlende, kunne ikke formulere mig og havde fået medicinsk fremkaldt depression og massivt hukommelsestab.
Omkring udskrivelsen står der i journalen, at jeg er i klar bedring, selvom det eneste, jeg tænkte på, var selvmord.
Vi fik at vide, at vi ville blive kronisk skizofrene, hvis ikke vi tog de ubegribeligt giftige lægemidler.
De efterfølgende 25 år har jeg lavet min egen statistik. Mine estimater er som følger: Hvidovre minimum 80 % skizotypi- og skizofrenidiagnoser, Rigshospitalet minimum 70 % bipolardiagnoser, og derudover har jeg fået at vide, at der er en klar overrepræsentation af "personlighedsforstyrrelser" på Frederiksberg.
Ingen af disse diagnoser kan verificeres videnskabeligt, og det er åbenlyst, at de var præfabrikerede og var grundet i forskningsteamets egeninteresser.
På Hvidovre var det [lægens navn], som var overlæge, og som var nærmest manisk besat af tanken om international anerkendelse og Nobelpriser.
Jeg anser os derfor blot som værende organisk brændsel i hans projekt.
Hvilke motiver overlægen på Riget havde, eller hvilke interne aftaler de forskellige enheder havde omkring diagnosticering, kan man kun gisne om.
Den æreskrænkende og livslange stigma med ikke-validerbare og præfabrikerede diagnoser blev for manges vedkommende en skæbne, vi ikke kunne slippe ud af.
At stigmatisere og ødelægge allerede udsatte børn og unge er en skændsel og en statslig skandale.
At søge "hjælp" i psykiatrien ender med at ødelægge mange uskyldige unge.
Mange ender op som kroniske invalider grundet den kemiske lobotomi. De får fatale følgesygdomme og massive helbredsproblemer, ødelagte fremtidsudsigter og bliver frataget almene menneskerettigheder.
Vi vil aldrig kunne få fjernet disse fejl-diagnoser, ej heller de vanvittige og ofte dybt fejlagtige journalcitater.
Systemet holder hånden over sig selv.
At forsøge at få medhold gennem Styrelsen for Patientklager forekommer derfor meningsløst.
Det har taget mig 20–25 år at italesætte de statslige forbrydelser, jeg var underlagt – men vores klagefrist er tre år.
Hvori består logikken?
At gå rettens vej er ikke en mulighed, da psykiatrien indkaldes som specialist. Det vil svare til, at din voldtægtsmand både er krænker, "behandler", journalfører og kronvidne.
Mange mennesker er som jeg kronisk syge med PTSD grundet de statslige overgreb og den vedvarende industrielle og systemiske mishandling.
Der må være en måde, vi kan komme videre med disse sager på. Hvad vil Ombudsmanden foreslå?
Stort set ingen medier tør bringe vores historier, da de alle er bange for sagsanlæg og i øvrigt er i lommen på medicinalindustrien. Selv Information er økonomisk allieret med Lundbeck Fonden.
Mit håb er, at vores sager engang i fremtiden kan blive genåbnet med både mediedækning og erstatningskrav.
Lilli Xxx.