Oliz / Koko-Nora ApS  Anmeldelser

4,9

Super hurtigt levering. Vi købte en tyngdevest, som var af en rigtig god kvalitet. Den var desværre ikke den rigtige til vores barn. Jeg oplevede en virkelig god service ift. returnering.

Som hustru til mand med demens, har det været et stor positiv fornøjelse at finde inspiration redskaber, jeg kan suppler til hans afspændings aktiviteter. Sammen med musiske afslapning har ‘Blæ... Se mere

Vores søn begyndte for nogle uger siden at bruge vægttæppet "Manta" nede i vuggestuen, da han er længe om at falde i søvn. Pædagogerne oplever at han falder meget hurtigere i søvn med Manta over sig... Se mere

Alt er i top! Jeg har handlet 2x gange hos dem, i oktober 2023 og nu her i slut juli 2026. Deres kundeservice er i top, levering er lynhurtig. Gode produkter, nem og overskuelig hjemmeside. Jeg har... Se mere

1. Producent af medicinsk udstyr
  2. Producent
  3. Butik med medicinsk udstyr
  4. Leverandør af hjælpemidler

Oliz/Koko-Nora Aps producerer sansemotoriske hjælpemidler, som er udviklet med erfarne Fysioterapeuter og Ergoterapeuter, der har en stærk tilknytning til bl.a. Vuggestuer, Børnehaver, Specialbørnehaver, skoler samt plejecentre i hele landet. Vi bestræber os på altid at have et bredt sortiment af kvalitets hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, løsninger som hjælper den enkelte person med at finde roen i sovesituationer, timeout eller bare har brug for at mærke sig selv. Focus hos Oliz er at udvikle kvalitets og rengøringsvenlige hjælpemidler, som dækker et bredt spektre af befolkningen med særlige behov fra 1 år. og helt op til plejehjems-alderen.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Også hurtig med ombytning, da vi havde fået bestilt forkert.

13. november 2024

Besvarelse fra Oliz / Koko-Nora ApS

Tak for anmeldelsen Charlotte. :-)

Fem ud af fem stjerner

Jeg har bestilt derfra fem gange. Og alle gangene har været en god oplevelse. SÅ fine sansebamser og mega sødt personale!

13. november 2024

Besvarelse fra Oliz / Koko-Nora ApS

Det er vi godt nok glade for Madeline. :-)

god service

bestilte online og blev efterfølgende ringet op da de ville sikre sig at mit produkt var bestilt i rigtig størrelse. super fin service.

2. september 2024

Besvarelse fra Oliz / Koko-Nora ApS

Det handler jo om at få det korrekt fra starten, hvis det er muligt, så vi undgår unødvendige fragtomkostninger. 😊

Spam

Ved bestilling af af en enkelt vare har jeg modtaget i omegnen af 5 mails, og to opkald for at få et mersalg.

Som myndighedsinstans er det spild af arbejdstid at forholde sig til alle de mails. Vi skal nok tage kontakt hvis der er behov for yderligere viden.

4. september 2024

Hej Julie,

Spam? Det er vi virkelig kede af at høre, og vi er noget rystede over, at du opfatter det sådan. Vores intention har udelukkende været at sikre, at du/I får den bedst mulige service.

Du har bestilt en tyngdevest hos os, og på den baggrund har du modtaget en opringning og en e-mail omkring et muligt besøg fra os. Vi ville gerne give dig mulighed for at se og mærke nogle af vores nye veste og produkter, da vi alligevel skulle køre til Sydfyn. Det er desuden en mail, som du selv har svaret på.

Det kan være svært at vurdere kvaliteten af vores produkter gennem en computerskærm, så vi tænkte, at det kunne være en fordel for dig at opleve produkterne fysisk. Mange af vores andre kunder har syntes, at det var en rigtig god oplevelse.

Du har derfor kun modtaget én e-mail og én opringning, intet andet. Selvfølgelig har du også modtaget en bekræftelse på dit køb og efterfølgende en rabatkode, som du kan bruge ved dit næste køb.

Vi tager naturligvis din kritik til efterretning og vil overveje, om det fortsat er en god idé at tilbyde rabatkoder til vores kunder.

Jeg vil gerne understrege, at vores eneste mål er at yde god service og levere kvalitetsprodukter til borgere med særlige behov.

----------------------------------------------
cvr: 43 38 05 67
Orionvej 2A
7430 Ikast
Denmark
Oliz.dk
Mobil: +45 603 837 00

Elsker jeres produkter

Elsker jeres produkter. De er så dejlig bløde og giver virkelig en indre ro.
Hurtig levering dog kunne det være fedt, hvis der kunne leveres hjem til private.

3. juni 2024

Besvarelse fra Oliz / Koko-Nora ApS

Tak for anmeldelsen Elsa Marie :-)

Som hustru til mand med demens

Sammen med musiske afslapning har ‘Blæksprutte Poul’ tilført kvalitet særligt når hans hjerne og krop trænger til et hvil og opladning.

Mvh
Gitte Ziebell

13. maj 2024

Besvarelse fra Oliz / Koko-Nora ApS

Hvor er det bare dejligt at høre at Poul er med til at gøre en forskel. :-)

Vi har købt Poul

Poul bliver brugt herhjemme til putning og afslapning. Han giver vores søn ro, men vi oplever stadig han bare sparker alt væk fra sig. Kundeservicen var helt i top inden købet, hvor en medarbejder brugte lang tid på at hjælpe os med at vælge den rette afslapningsven. Vores søn nuldre øre, kradser i sår og acceptere ikke en normal bamse.
Vi har været i tvivl og er det stadig, om hvordan vi præsenterer Poul for Willads. Det kunne vi godt lige have brugt en vejledning i. Vi syntes det er ligesom med sut og potte, det skal gøres på den rette måde.

Bedste hilsner familien Kreiberg

7. maj 2024

Hej
Tak fordi du tog dig tid til at skrive om os. Det er altid svært at rådgive omkring, hvad der det helt rigtige til feks. jeres Willads over telefonen. Vi er alle forskellige og har forskellige præferencer, så der er ikke en fast drejebog for hvilket hjælpemiddel er det helt rigtige. Her prøver vi at finde frem til noget i samarbejde med jer forældre.
Det lykkedes også i langt de fleste tilfælde, men jeg skal også hurtig sige at det altid godt at tage fat i erfarne fagfolk, som kan se Willads fysisk. Vi er ikke uddannet fagfolk, men vi dog gjort os erfaringer over de sidste godt 10 år, vi har udviklet hjælpemidler.

Du er altid til at tage fat i os igen, hvis du har yderligere spørgsmål. Jeg høre også at du siger Poul giver ro, men dog ikke løst hele problemet. :-)

Oliz/Koko-Nora

hurtig levering og følger op

hurtig levering og følger op, hvis der fejl.

God oplevelse

8. april 2024

Hej Rasmus
Dejligt når det hele går op i en højere enhed. :-) Og ar vores Rekyl tyngdevest har været den helt rigtig løsning.

Fremragende service

Fremragende service, fremragende produkt.
Super hurtig levering. Venlig mail der viser, at de faktisk læser afgivne kommmentarer i bestillingsprocesden.

20. marts 2024

Hej Karen
Dejligt at det lykkedes og at Rita bliver en succes. :-)

Oliz/Koko-Nora

Super tilfreds med Rita :-) og…

Super tilfreds med Rita :-) og service+levering. Bedste anmeldelse herfra.

27. februar 2024

Hej Jan
Dejligt at høre i er glade for Rita, det varmer. :-)

Hele familien er vilde med Bette Bent

Hele familien er vilde med Bette Bent, som blev leveret hurtigt og helt uproblematisk.

22. februar 2024

Hej Pernille
Lyder bare dejlig at Bette Bent er en succes hos jer. :-)

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, meget æstetisk og flot/funktionelt.

15. januar 2024

Hej Ursula
Mange tak fordi du tog dig tid til at give os Zap, William en anmeldelse. :-)

Oliz/Koko-Nora

Super flot personlig hjælp og service!!

Super flot personlig hjælp og service!!
Total hurtig ekspedition.
Har ikke pakket Store Bent op endnu- julegave, så min vurdering er på handel og levering.

3. december 2023

Tak for anmeldelsen Lisbeth

Flot levering

Den købte ting blev leveret i en flot pose, derudover var der en lille krammekanin med som ekstra gave. Meget flot og alt i flotteste kvalitet. Kan kun anbefales

4. december 2023

Hej Lars
Godt nok lidt sent jeg for takket dig for den fine anmeldelse.
Bedre sent end aldrig. :-)

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!
Jeg fik god og meget venlig vejledning. TAK!
Vi vil helt klart købe ved Oliz / Koko-Nora igen.

16. november 2023

Besvarelse fra Oliz / Koko-Nora ApS

Tak for den dejlige anmeldelse.