1,8

Under middel

Reklamer

Reklamer, (låste) Berlingske-artikler, ... Bruger ikke længere bruge AOK som ide-indsparker til en dag i byen med børnene :-/

23. juni 2018

AOK --- Atter er Oplevelsen Kaotisk

Hvor er det noget mak-værk....
Der var en gang hvor jeg rent faktisk kunne benytte dette site til at få gode input til spisesteder eller information omkring hvad ser sker i byen....
.Men nu er det bar et miskmask af fuldstændig ligegyldig information, uden nogen former for struktur..
ØV
Hvis I ikke ændrer konceptet kan I lige så godt lukke nu - det sker alligevel ...,
Jeg er desværre nødsaget til at finde information andre steder :-(

8. februar 2017

Svær

Opbygningen af AOK's hjemmeside er historisk ringe, kun Kino.dk kommer i nærheden af samme skræmmende oplevelse. Vil foreslå at I inviterer 5-6 brugere ind i forskellige segmenter til at hjælpe med opbygning. Ubrugelig navigation og indhold

22. oktober 2016

Utroværdige, købte brugeranmeldelser

Det er ufatteligt skadeligt for aok.dk's troværdighed, at AOK tillader åbenlyst fabrikerede anmeldelser.
Ønsker I et eksempel, så kig på anmeldelserne for La Novo og Cortigiano.
Indenfor få minutter på samme dag har brugerne Asa (20/2-13) og Nadia Hansen (1/3-13) anmeldt de to restauranter.
Asa anmelder Cortigiani på hjælpeløst engelsk og La Novo på et ok dansk - hvilket virkelig viser uhæderligheden.
AOK burde som minimum logge IP-adressen, når en bruger anmelder - og så være opmærksomme, når den samme IP-adresse anmelder mere end 1 restaurant pr. dag.
Min tillid til aok.dk's seriøsitet og anvendelighed bliver noget ødelagt af den slags uhæderlighed.

8. februar 2014

En service der kalder sig AOK, havde man forventet mere af...

AOK er ikke mere end en rodet og uoverskuelig service. Nyheder og anmeldelser på forsiden fungerer fint, men når det kommer til en direkte søgning af hvad der sker i København eller vil man blot finde et anmelder anmeldt resturant eller café, er det mere eller mindre umuligt at finde noget relevant. Søgningen og kortfunktionen virker rodet og kaotisk. Der bør virkelig strammes op her.

17. september 2013

Mangle fuld koncert liste

Ville se hvilket musik oplevelser der var man kunne bruge sin fredag aften på, prøver så at søge på aok og der dukker 4 koncerter op alle i tivoli, men lidt søgning andre steder på nettet fandt jeg over 30 koncerter i KBH. sku ikke iorden at kalder sig ALT OM KØBENHAVN, nå man støtter op om tivolis koncerter.

23. september 2011

Skriver om de samme Cafeer og restauranter

under restaurant er der nogle der sover i timen efter min mening.
Virker som om journalisterne vælger at omtale samme håndplukkede "guld gruppe" igen igen på nye måder. som om der ikke sker andet udvikling i Københavns madkultur.
oplever også tit at det er forældede profil beskrivelser der er tale om på en del restaurant sider.
ikke iorden

18. september 2011

super god

rigtig god side, dog sys jeg den er lidt svær at finde rundt på. men er rart at kunne gå ind og finde en masse nyttige ting

12. februar 2011

God inspiration til nye spændende steder

Jeg går altid ind på aok.dk, når jeg skal finde en ny restaurant, café eller brunchsted. Deres topfem-lister er altid gode: Fem billige brunch, fem gode supper osv., og det er især fornuftigt lige at tjekke anmeldelserne. Nye ejere eller flere år på bagen kan ændre stedets kvalitet meget.

Aok.dk vurderer, om prisniveauet er højt, mellem eller billigt og angiver i øvrigt åbningstider og kontaktinfo. Desuden linker de til et kort, så stedet er let at finde. Super service!

Det eneste minus er, at forsiden efterhånden er blevet noget uoverskuelig med reklamer, links og artikler, men det er måske god inspiration for andre.

12. februar 2011

Er dette din virksomhed?