Oleknudsen Anmeldelser 6

2,5

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ny Butik

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ubehagelig telefondame.

Virkelig ubehagelig telefondame, som åbenbart påstår at de har solgt mig en meget dyr ny havetraktor, hvilke de har, som ikke kan holde til at slå græs, trods de selv har været ude og se hvad jeg skulle bruge den til. Har snart brugt så mange penge i reparationer, så det hvis bedre kunne betale sig at købe en ny hvert andet år.
Handler ikke der igen.

8. juni 2016

Kedeligt sur

Ole Knudsen er ikke særlig behagelig at tale i telefon med og man føler nærmere at man er til besvær end at man er velkommen.

18. november 2014
Oleknudsen-logo

Besvarelse fra Oleknudsen

Hej Lars. Vi er rigtig kede af at du har oplevet dette hos os. Det er ikke noget vi normalt får at vide fra vores kunder. Kan du sige lidt mere om hvad henvendelsen drejede sig om og hvad du fik at vide? Mvh Ole Knudsen Skov- og Havegrej A/S

Gør det ikke igen

Min plæneklipper skulle serviceres i foråret. Det kostede over 1000 kroner og med otte dages reklamationsret. Den har kørt dårligt siden og begyndte over sommeren at gå i stå. Nu har en ven så kigget på den. Ingen olie overhovedet! Og låget var skruet så stramt på, at der måtte værktøj til at åbne det. Mærkeligt at servicere en plæneklipper og ikke opdage, at den mangler olie. Næste gang køber jeg nok bare en ny plæneklipper, det er vist billigere....

13. september 2013
Oleknudsen-logo

Besvarelse fra Oleknudsen

Hej Marianne.
Vi er rigtig kede af at høre at du ikke har været tilfreds med den service vi foretog i foråret. Selvom vi har 8 dages reklamationsret er man altid velkommen til at komme forbi med sin maskine, hvis den ikke virker ordentlig efter udført service - også selvom der er gået 8 dage. Jeg tænker om vi har haft mulighed for at se din maskine?
Mvh Dorte, Ole Knudsen Skov- og Havegrej A/S

Fin service

Bestilte to grensakse, hvoraf den ene ikke var på lager. Det viste sig, at den var udgået. Butikken kontaktede mig straks med to gode forslag til en løsning, og overholdt herefter den forventede leveringstid. Her kan ikke indvendes noget.

20. november 2012

Super service!

Handlede på oleknudsen.dk's hjemmeside.
Jeg bestilte varen til levering med GLS, desværre endte varen på et leveringsted noget fra min bopæl og ikke det leveringsted jeg troede. Jeg ringede til oleknudsen.dk for at opklaret fejlen. Her fik jeg en utrolig god service og pakken blev straks tilbagekaldt og sendt til mit leveringsted.
Om fejlen var oleknudsen.dk's eller min er ligegyldig med så god en service.

Jeg handler MEGET gerne hos oleknudsen.dk igen!!!

20. oktober 2010