Ejendomsselskabet Olav de Linde Anmeldelser 7

3,2

1. Ejendomsudlejning

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde værdsætter vi bygninger med sjæl. Derfor går vi hver dag på arbejde for at forny og bevare bygninger med en fortid, som kan fortsættes ind i fremtiden. I samme ånd tænker vi historien ind i vores nyopførte kvalitetsbyggeri, som både er moderne og sender hilsner bagud i historien. Dermed står mange af vores ejendomme til erhverv og bolig i dag som vidnesbyrd om fortidens fabrikker og industribyggerier, der for længst er et overstået kapitel i byens fortælling. Når vi bygger nyt, er det altid med respekt for områdets og arkitekturens historie og med blik for at skabe levende miljøer. På den måde giver vi tilbage til byen og dens bygninger. Det er det, vi mener, når vi siger, at vi skaber liv, fornyer og bevarer.

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

De gør det bare igen...🙏

De gør det igen...vi har 5-6 gange haft nogle håndværkere rendende på terrassen uden vi havde fået besked og uden Olav de Linde kendte til, at de bare var gået ind på vores ejendom uden at ringe på, og har fået lov, hvilket jeg nu har klaget over til selvskabet, som bare tager aktion straks og kontakter de relevante personer og får stoppet det....👍😃 Men det stopper ikke her - for en halv time siden kommer Udlejningskonsulenten med et mega flot kort hvori de beklager mange gange, og der er et gavekort med til en nærliggende Kaffebar hvor konen og jeg kan gå ned og få lidt godt til ganen og en lækker kop kaffe eller kakao...Tusind tak for Olav de Linde og hans ansatte som bare gør et fuldstændig fantastisk stykke arbejde og passer vores ejendomme og arealerne omkring så flot.

21. januar 2026

Udnyttet ved fraflytning

Hold jer langt væk fra deres lejligheder. Man bliver totalt snydt ved fraflytning.. Afleverede en 54kvm lejlighed uden nogle huller, hvor jeg havde boet i 2 år, hvor vægge, loft og træværk fremstod perfekt og uden grund til at male. Men viceværten sagde at vægge, loft og træværk altid skulle males uanset hvad... De tog så 7800,- for at male en 54kvm lejlighed. De må jo eje nogle malerfirmaer, som de skal holde aktiveret.

Opdateret efter svar: Min kommentar går sådan set ikke på de 7800,- for maling, men mere at i som virksomhed åbenbart kører en politik omkring, at lejligheder skal males uanset hvad.

Opdateret efter dialog: De vil ikke anerkende, hvad der står i lejekontrakten. Hold jer til andre udlejningsfirmaer, der formår at drive en professionel og ordentlig forretning.

12. marts 2025
Ejendomsselskabet Olav de Linde-logo

Besvarelse fra Ejendomsselskabet Olav de Linde

Hej Casper

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse. Vi bestræber os altid på at behandle vores lejere fair og tage hensyn til både dem, der fraflytter, og dem, der flytter ind i vores lejemål.

Vi forstår, at fraflytningsomkostninger kan føles høje, men i dette tilfælde synes vi, at vores priser har været rimelige. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en dialog om din fraflytning, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Opdateret efter svar:
Tak for din uddybning. Vi forstår din undren, men som virksomhed følger vi en fast praksis, der sikrer, at alle lejligheder afleveres i en stand, der er klar til næste lejer. Dette er en del af vores standardprocedure og fremgår også af lejekontrakten.

Vi bestræber os på at være så gennemsigtige som muligt omkring vores processer, men vi tager naturligvis altid imod feedback. Hvis du ønsker yderligere dialog om dette, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Victoria, Ejendomsselskabet Olav de Linde

Vis anmeldelser på alle sprog (7 anmeldelser)