Har bestilt mange gange som take -away i Århus. Deres lakse menu er altid frisk -og lækkert anrettet. Rejechips med som lidt ekstra - uanset om man er til dem eller ej. Hurtig levering på en fredag.

Har bestilt fra Oishii i Ringsted i efterhånden mange år, det er uden tvivl den bedste sushi jeg nogensinde har fået. Sushi stykkerne er perfekt størrelse og smagende er forskellige selv når man best... Se mere

Aarhus. Bestilte online. +40 min før man kunne vælge afhentning. Det er Valentine, så tænkte det var vilkårene. Ved ankomst - 12 personer udenfor, 20+ indenfor. Rent cirkus. Ingen mad er klar. S... Se mere

TOP kvalitets sushi i Ringsted! Er i mange år kommet i Ringsted og altid super sød og professionel betjening. Har spist der tre gange i selve restauranten, vi anvender primært take away. Sushi er fris... Se mere

1. Restaurant

Midt i Ringsted-by på Sjælland finder du restaurant Oishii, hvor kvaliteten af maden, de fysiske rammer og den kompetente betjening i samhørighed skal sikre, at du tager herfra med lækker oplevelse.

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hurtig levering og god service

10. oktober 2025

Skuffende oplevelse

Vi bestilte mad den 22/6/25 på min fødselsdag, det var vores ynglings menu. Som vi har fået i mange år og været super tilfreds med det. Men denne gang -hold da op en ryddet butik vi fik. Stykkerne gik fra hinanden, de lå mega mærkelig i boksen. De var slet ikke pyntet som de plejer. Meget skuffende oplevelse.

21. juni 2025

Aller højeste kvalitets sushi

Aller højeste kvalitets sushi, vores absolut foretrukne sushi restaurant👌🏽
Spist der mange gange, altid lækkert.
Bestilt takeaway løbende siden åbningen og alt har altid været perfekt.
Personalet altid oplagt og super servicemindede. Forbliv på dette høje niveau🍣🍣

14. februar 2025

Aarhus.

Aarhus.

Ved ankomst - 12 personer udenfor, 20+ indenfor. Rent cirkus. Ingen mad er klar. Stakkels frontpersonale.

Man må simpelthen stoppe med at takke ja til ordre, man ikke kan levere. Det er for grådigt. Nu står en sur folkemængde

14. februar 2025

Altid lækker mad

God betjening, og virkelig lækker mad. Den bedste restaurant i Ringsted, hvis man vil have kvalitetssushi/japansk.

9. juli 2024

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er vi galde for at høre.
Vi glæder os til at se jer en anden gang! :)

Oishii team

Absolut noget af det bedste sushi vi…

Oishii RINGSTED
Absolut noget af det bedste sushi vi har spist. Friskt og super lækkert.
Det er 3 gang vi besøger restauranten og alle gang her været perfekt.

5. juli 2024

Kære Birgit

Mange tak for jeres besøg og anmeldelse!
Det er dejligt at høre. Vi glæder os til jeres næste besøg.

Med bvenlig hilsen
Oishii team

Vi var i går inde og spise på oyisi…

Vi var i går inde og spise på oyisi sushi Tønder. Mig min kæreste og 2 børn. Jeg begyndte 2 timer efter vi havde været der, at få meget ondt i maven. Og vi ligger alle 4 nu med dårlig mave……
Jeg anbefaler ingen at spise der. Og maden lever heller ikke op til prisen. Kommer aldrig igen…….

3. juli 2024

Hej Anne

Din anmeldelse omhandler en anden sushi restaurant.

Vi befinder os i Ringsted og har intet med den restaurant du beskriver at gøre. Jeg skal derfor bede dig om at slette anmeldelse eller rette din anmeldelse mod dem.

Oishii team

Havde dårlig mave og madforgiftning…

Havde dårlig mave og madforgiftning efter mit besøg hos jer, kan klart ikke anbefales

Havde været 0 stjerner hvis det var muligt

26. april 2024

Besvarelse fra Oishii

Vi er rigtig kede af at læse den anmeldelse du har skrevet om os.

Vi er først kommet på trustpilot nu og vi kan se mange anmelder her på Trustpilot har forvekslet os med andre sushi restauranter. Vi kender ikke til den oplevelse, som du har beskrevet.

Jeg vil derfor først fremmest høre om din anmeldelse handler om Restaurant Oishii i Ringsted på Sjælland?

ALT for dyrt

ALT for dyrt! Langsom betjening. Ingen smag i den wok vi bestilte, med kedelige grøntsager og max 3 stk. kød i. Øv oplevelse.

16. maj 2024

Super lækker sushi, og god servive

Vi har fået mad fra Oishii Ringsted MANGE gange. Det har altid været helt fantastisk…Denne gang manglede der bare lige til én person i bestillingen da vi kom hjem med det. Vi ringede til dem, og det kunne de godt se på det på det beløb der var betalt, og det vi havde fået med.
Straks lavede de en menu mere, og leverede den hos os. De beklagede meget, men jeg kan garantere at vi fortsætter med at købe vores sushi dér🥳

8. marts 2024

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner, havde jeg gjort det! Min kone og jeg var inde og spise på valentinsdag.

Dels var maden af utrolig ringe kvalitet. Alt var koldt og slasket, som om det var lavet dagen før. Bilkas sushi er sikkert bedre.

Dels var selve oplevelsen virkelig ubehagelig. Der var total kaos og hverken styr på bestillinger eller i køkkenet. Der var kø helt til udgangen. Det var upassende og ubehageligt at side og spise når der stod 10-20 personer fra Wolt, Just-Eat og andre par som ventede på et bord. Der var ingen plads i restauranten. Folk stod mindre end 5 cm fra os. Og der var utrolig larmende og slet ikke hyggeligt.

Vi sætter aldrig nogensinde vores ben der!

14. februar 2024