OH Service Anmeldelser 4

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Stop den mand

Her er der tale om en, der ikke følger hvad man forventer af god service. Jeg vil da gå så langt og sige han ødelægger mere end han gavner! Det er i hvert tilfælde hvad der er sket for mig! Og ærlighed det aner Ole Hansen slet ikke hvad er!!! Hold jer langt væk fra den mand, hvis I ikke vil tages ved næsen…

13. november 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg vil dog gerne præcisere, at jeg i denne sag udelukkende har foretaget fejlsøgning på motoren. Jeg har ikke udført reparationer eller ændringer, der kan have forårsaget nogen skade.

Under forløbet blev der drøftet forskellige muligheder og prisniveauer afhængigt af, hvad fejlsøgningen viste. Efterfølgende valgte jeg ikke at påtage mig selve reparationen, da vi ikke havde en fælles forventning til forløbet.

Jeg oplevede i starten en god dialog og forståelse omkring opgaven, men samarbejdet udviklede sig desværre i en retning, hvor jeg vurderede, at det var bedst at stoppe samarbejdet og anbefale dig at finde en anden løsning og mekaniker.

Jeg bestræber mig altid på at være ærlig og grundig i mit arbejde, og jeg tager naturligvis din feedback med videre.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du ønsker at gennemgå forløbet nærmere.

OH Service.

Helt igennem perfekt forløb

Har kun godt at sige om OH-Service.
Har altid! Holdt sine aftaler og mere til.
Utrolig dygtig mekaniker som gør en kunde tryg.
Pris mæssigt er han mere end fair.
Det kommer Aldrig en anden mand til at lave min båd…

11. april 2024

Rystende oplevelse!!!

Dygtig mekaniker. Han virker utrolig rar, efterfølgende når han så starter arbejdet, ændrede han sig helt vildt og han blev mega utilregnelig og ubehagelig. Holder ikke sine aftaler.
Han snakker om andre kunders regninger og råber af sine kunder.
Det er simpelthen utrolig at han kan få kunder - hold jer langt væk !

21. juni 2023

Hej Jeff.
Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke rigtig genkende det du skriver? Jeg har renoveret/udskiftet din motor i 2021 og har efterfølgende hjulpet dig flere gange uden beregning. Blandt andet da du er på vej på ferie og båden ikke lader. Jeg ved ikke hvilke aftaler jeg ikke har overholdt eller hvilke regninger til andre kunder jeg har snakket om? Det er virker utroværdig, at du efterfølgende har behov for at skrive dårlig anmeldelse, når du har kontaktet mig flere gange for hjælp.
Held og lykke med din båd.

VÆRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE

Jeg skulle have min båd med kran til en anden by, firmaet lovede den nok skulle være klar og det kunne de nemt nå. Efter 13 dage måtte jeg ringe til firmaet hvorefter de langt om længe dukkede op, men båden blev kun halvt færdig ! da man ikke kunne nå mere selv om firmaet vidste den blev hentet efter 14 dage.
montøren stod oppe i båden og råbte og skreg af mig og min kæreste - dette var fordi jeg havde ringet til ham da han ikke dukkede op.
Efterfølgende fik jeg en regning på 7200 kr
for meget det var så en tastefejl - ja ja gik den så gik den jo.
Jeg kender andre som har oplevet det samme, og endda nogle som jeg selv har anbefalet, det er bare helt slut med anbefalinger herfra - sikke en oplevelse.

25. juni 2023

Hej Kim
Du bestilte kran uden at koordinere tidspunktet med mig. Jeg brugte en hel søndag til kl 24 uden ekstra beregning for at nå at få båden bare en lille smule klar til mandag hvor båden skulle flyttes. De ting du skulle have lavet for at jeg kunne gøre mit arbejde færdigt var ikke gjort og derfor blev båden ikke færdig. Ja, der var tastefejl i faktura og den blev rettet med det samme. Jeg har aldrig mødt din kæreste, og aldrig råbt af dig og har ingen kunder du har anbefalet.
Held og lykke med din båd.