De er bare superdygtige og så er der…
De er bare superdygtige og så er der altid god stemning blandt medarbejderne. De er gode til at sparre med og hjælpe hinanden og det synes jeg er værd at bemærke
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
At blive klippet hos Ofia er altid en fornøjelse. Hun er utrolig dygtig og leverer hver gang en klipning, der er helt igennem fantastisk! Stemningen i salonen er skøn, og man føler sig forkælet og godt tilpas fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Sidst blev min 8-årige datter klippet af Michele, og resultatet var intet mindre end perfekt. Min datter elskede sin nye frisure, og vi gik begge derfra med store smil.
Hvis man er kræsen og går op i kvalitet, så har Ofia det helt rigtige team til at klippe, farve og style. Jeg kan varmt anbefale Ofia og hendes team!
Teamet hos Ofia greb mig, da min kæreste og jeg besluttede at lade os gifte med tre dages varsel. Uden kendskab til salonen blev jeg booket ind til opsætning af brudefrisure, og frisør Don lavede den smukkeste opsætning. Tusinde tak for jeres hjælp og professionalisme i forbindelse med dette. I har mine varmeste anbefalinger.
Altid en kæmpe fornøjelse og dejlige professionel behandling hos både Kasper og resten af frisør Ofia’s hold.
Holdet er altid klar med nye forslag og en god guide til sundt og lækkert hår.
Efter jeg for nyligt er flyttet til Vesterbro søgte jeg efter frisører i nærheden. Fandt en tid med dags varsel hos Ofia, Lykke. Resultatet var fremragende. Er virkelig tilfreds og kan nu møde hverdagen med kort, tjekket hår. Istedet for det aaalt for lange hår jeg havde før. Glimrende oplevelse. Venligt og professionelt miljø. 9 stjerner ud af 9!
Asta er virkelig god!
Jeg blev klippet af elev, Asta, på trods af at hun er elev er hun virkelig god.
Udover at jeg er så glad for igen at kunne genkende mig selv i spejlet med lækkert nyt hår. Var Asta også bare så sød og imødekommende, man kan let mærke på hende at kundeservice falder hende naturligt ind!
Så glad og tilfreds.
Blev klippet for første gang i går. Mit hår er besværligt og kræver en frisør der "forstår" det. Og det må jeg sige jeg fandt her hos Ofia. Det er den bedste klip, jeg har oplevet. Derudover - super god behandling, god stemning og vildt god hovedbundsmassage. 6 stjerner fra mig.
Jeg har i dag været til klip hos frisørelev Asta. Det har været en fantastisk oplevelse. Hun er så dygtig og grundig. Det er første gang jeg har været hos salonen, og det er ikke sidste gang! Kæmpe anbefaling
Vanvittigt dygtige frisører! Har været hos Caitlin 2 gange nu - og hun er ultimativt den bedste frisør, jeg har været hos. Kæmpe anbefaling ❤️
Frisør Ofia er en fantastisk dygtig og professionel frisør. Altid et perfekt resultat. Er kommet der i mange år nu og der er altid en imødekommende og varm modtagelse.
Kan kun anbefales
Jeg har efterhånden fået mange klipninger hos frisør ofia. Jeg går altid glad derfra med super flot hår, og så syntes jeg det er en fair pris.
Nogle gange får jeg også lavet nogle få lyse striber, og frisøren finder altid den farve der lige passer til mig.
man kan som regel også få en tid rimeligt hurtigt
helt klart 5 stjerner
Vi har været kunder fra starten. Ofia er ferm med en saks men helt genial til farvning. Hun ved, hvad der passer og fungerer. Salonen er hyggelig og rummelig. Der er altid kaffe, te og en kage til.