Super hjælp og fantastisk service
Super hjælp og fantastisk service. Trods at det kun var 5 hjul jeg skulle købe. Tak for en virkelig god oplevelse.

Vasbygade 30, 2450, København SV, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Besvarelse fra Office Outlet A/S
Husk at læs handelbetingelserne!
Vi har bestilt både stol og bord med levering. Stolen var defekt og nu står vi selv og er ansvarlige for at få stolen fragtet tilbage til office outlet. Ja det står godt nok i handelsbetingelserne, men jeg synes det er utrolig dårlig service. Der er åbenbart ingen ordentlig kontrol af de brugte varer og hvorvidt de er fuldt funktionsdygtige, og så står som køber selv med problemet med at få tilbageleveret defekte produkter. Fair nok hvis min vare går i stykker under garantiperioden og jeg så selv skal sørge for at få varen retur, men at modtage en defekt vare er i min optik ikke ok. Vær derfor opmærksom på handelsbetingelserne!
Meget fin service!
De overholdt aftaler og da jeg havde glemt at bestille bordplader med hul.... ja så fiksede de bare på egen hånd. Resultatet var yderst godt!
Jeg har nu handlet der 2 gange og kommer bestemt tilbage.
Mødte op ~½ time før lukketid, og fik fremvist stole, borde, lager m.m. af den venlige ekspedient helt frem til en ½ time _efter_ lukketid. Jeg endte med at købe den anbefalede stol - som så ydermere blev fragtet hjem af ekspedienten i egen bil (han skulle samme vej)!
Super service :).

Besvarelse fra Office Outlet A/S
Jeg har været superglad for at handle hos Office Outlet, har købt ind til flere kontorer og har altid lavet nogle fair handler. De sidste par gange er det dog gået meget stærkt for dem. Forrige gang leverede de noget andet end aftalt og denne gang leverede de simpelthen ikke det vi har aftalt. Jeg kontaktede dem for at forhandle en løsning på plads, men Sten som er chef blev grov i telefonen og påstod jeg løj. Da jeg fortalte at jeg havde den originale aftale håndskrevet af ham selv, troede han ikke på mig og bad mig scanne den og sende den til ham. Det gjorde jeg - og så fik jeg det her svar. "Tak for din mail.
Vi er desværre ikke helt enige .
Vi beklager du ikke er tilfreds, det er vi heller ikke, forløbet og vor dialog er ikke konstruktiv.
Vi mener vi er fleksible med tilbud om ombytning mm.
Du ser det på en anden måde.
Vort forslag er at vi stopper dialogen her, vi mener slet ikke du på nogen måde er snydt og hvis du var så ville der ville ikke gå 3 måneder for du reklamerede."
Kort sagt - han er skideligeglad og beder mig skride og vil ikke finde en løsning - på trods af de stadigt skylder mig at levere en skærm og et mødebord.
En meget skuffende oplevelse - og ærgerligt man skal finde en ny leverandør efter mere end 10 års samarbejde.
Mvh. Jakob le Fevre