Oestfynsdyrehospital Anmeldelser 6

2,5

2,5

Under middel

Uprofessionelt

Jeg har desværre haft flere ikke så behagelige oplevelser med dette sted.
1. Min gamle hund som skulle aflives, jeg havde mine to store tøser med og jeg fortæller denm at han får en beroligende sprøjte for derefter at få aflivningssprøjten. Peter som dyrelægen hedder, siger så:Nej når han har fået denne sprøjte er det hele slut, så er han væk.
Han er rigtig kold og dårlig til at oplyse om processen.
Det er jo trods alt vores familie medlem, som desværre skulle aflives.

2. Jeg skulle have vacineret min nu 3. årrige hund.
Kommer ind i venteværelset, der er ingen i modtagelsen og tænker, de kommer om lidt, så kan jeg lige veje ham imens. Studser over at alt er åben til alle konsutations rum. Pludselig står der en dame bag mig (umiddelbart Peter's kone som spørg om det er en vaccine. Jeg hører så Peter fra det bagereste rum.
Om jeg ikke kunne ringe og få en ny tid for den operation han var i færd med tog lidt længere tid.

Han sidder med rygge til mig, på bordet ligger en åbnet hund, Peter med alle dører stående åbent, uden maske eller anden form for kittel på (ikke sterilt område)

Jeg kørte igen og kommer ikke tilbage... det var dråben.

21. maj 2026

Utrolig kyndig og professionel…

Utrolig kyndig og professionel vejledning.

Jeg har igennem årene haft hunde med diagnoser udover det normale og de har været korrekt diagnosticeret og behandlet hver gang. Den ene gang var min hund anbefalet aflivning, men med den korrekte behandling ved Østfyns Dyrehospital kom den sig og levede mange år efter.
Jeg oplever dyrlæger der gør ekstra for at følge op på behandling og tjekker op, så jeg oplever at servicen er helt i top.

19. november 2024

Virkelig uproffessionel og uværdig…

Virkelig uproffessionel og uværdig aflivning af vores elskede lille hund.☹️. Den assistent “dyrlæge” kunne overhovedet ikke finde ud af, at bedøve og aflive, vores hund. Assistenten måtte stikke hunden hele 2 gange, med smerte og piven, til følge, inden den sidste og dødbringende sprøjte, var vores hund stadig vågen og ved bevidsthed. Ikke nok med det, da assistenten stak 3 gang, og trak nålen ud, var der blod ud over hele bordet ?? Vi har haft flere hunde som blev aflivet, uden problemer, men den her virkelige ubehagelige oplevelse gør, at vi aldrig kommer tilbage til Østfyns Dyrehospital .☹️

23. september 2024

3-4 minutters assistentarbejde kr 700,- 😳…

Blev i går præsenteret for en regning på kr 700,- for 3-4 minutters tømning af analkirtler. Gav assistenten, som udførte dette chance for at rette op på det, jeg helt sikkert troede var en fejl, men hun meddelte, at det var efter instruktion fra ejeren, Peter, der var optaget til anden side. Har nu undersøgt sagen, og prisniveauet ligger typisk på 150-175 kr. Jeg er den, der har fundet en anden dyrlæge. Vh Kristian

27. august 2024

Grim oplevelse med dyrlæge

Grim oplevelse med dyr lægen Jeg var til dyrlæge med min kanin der er desværre ifølge dyrlægen var blevet lam i bagpartiet dyrlægen sagde næsten ikke et ord og da jeg spurgte om min kanin kunne redde stod han lignede et stort spørgsmålstegn og vidste ikke hvad han skulle svare i det samme han får tænkt som siger han nej der er ikke noget og gøre uden og kigge på kaninen eller gøre noget bruger aldrig ham igen
0 stjerner her fra 😭🤬

24. juni 2021

utrolig kold og dårlig service

Vi havde fået anbefalet dette sted, men ellers vidste vi ikke meget om det, da deres hjemmeside er utrolig mangelfuld på oplysninger.

For et par dage siden skulle vi afsted og have vores hund vaccineret. Da vi kom derud blev vi taget imod af en dyrlæge der virkede utrolig ligeglad med os og vores hund. Vi kom ind i et rum med en briks, hvor døren stod åben ind til en anden hund som lige var blevet opereret. Lidt ubehageligt. Vi fik at vide at vi skulle sætte hende op på briksen og spurgte om vi havde nogle spørgsmål. Vi havde et par stykker, og han svarede på dem, men med en tone der igen gav et indtryk af at vi var ligegyldige og at vores spørgsmål var dumme. Han undersøgte hunden meget kort, og vi fik ikke at vide om hun havde det godt eller ej. Han hentede derefter en nål, og uden at sige så meget stak han hunden med den. Vores hund peb mere end de andre hunde jeg har set vaccineret og hans metode var da også mere direkte end de andre dyrlæger jeg har besøgt, som har været mere grundige (synes jeg).
Normalt oplever jeg at dyrlæger tager sig tid til at hilse på hunden og give den godbidder, men dyrlægen her, behandlede den som om det var en ligegyldig ting.

I vores sundhedsbog står der at hundens vægt skal skrives i ved 2. vacc, men den måtte vi selv spørge efter, og så blev den ikke skrevet i bogen alligevel.

Vi spurgte også efter en prisliste på andre behandlinger, men det ville han ikke give os.

Vi var utrolig skuffede da vi gik derfra, og havde en rigtig tom fornemmelse. Vi følte os på ingen måde velkommen, og vi kommer bestemt ikke igen.

11. oktober 2013

Er dette din virksomhed?