OerbaekautoAnmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Snyd og svindel

Jeg kom over for at få skiftet en bolt, det burde tage omkring 10 minutter. I stedet måtte jeg smide nogle tusinde kroner, idet han valgte både at skifte bolt og konsol. Bolten sidder i konsollen, så skifter man den, er der ingen grund til at jeg også skal betale for en bolt.
Da min egen mekaniker ringede og talte med Ørbæk autoforretning fik vi svaret “jeg ved ikke hvad jeg har lavet, jeg har bare lavet bilen”. Da vi spurgte om han har delen han skiftede sagde han, at den længe er smidt ud. Det er i sig selv interessant, da det skal gemmes, men de havde åbenbart lige fået tømt deres container igår.

13. oktober 2022

Har ikke kompetencerne

Har gentagne gange haft min bil, VW Passat, til service og reparation hos Søren Damgaard, Ørbæk Autoforretning.

Jeg har fået meget store regninger fra Ørbæk Auto, da mekanikerne ikke har kunne finde problemet med min motor. Faktisk mente Søren, at det var noget jeg måske bildte mig ind, eller at det nok ikke betød det store. Alt i alt, har de mange forgæves reparationer kostet mig over 14.000 kr.

Da min tålmodighed endelig var opbrugt, besluttede jeg mig for at besøge SMC biler i Odense. De lyttede kort på motoren og sagde så med det samme at der skulle skifte en ventil til 400 kr. !! Det virkede... og der har ikke været problemer med bilen siden.

Jeg konfronterede siden Ørbæk Auto, med de mange regninger, men de nægtede dog at det på nogen måde var deres fejl da det kun er SMC der har det rigtige diagnose udstyr.

Vær opmærksom på, at det er de samme ejere der driver
- Refsvindinge Auto
- Nyborg Auto
- Ørbæk Autoforretning

Jeg har talt med mange i mit lokal område, Svindinge, der har haft meget dårlig erfaring med værkstedet i Ørbæk.

9. november 2013
Oerbaekauto-logo

Besvarelse fra Oerbaekauto

Hej.
Jeg har været hele vores kundekartotek igennem og kan ikke finde dig som kunde.
Tror du tager fejl af min butik og en anden. Håber du vil rette henvendelse , så vi kan få rettet dine anklager.
Mvh.
Søren Damgaard