Reparation af mur i carport
Reparation af mur i carport. Udført rigtig flot og til tiden og til den aftalte pris.
De tager ikke deres ansvar på sig, efter at have stillet betonstolpe ud fra deres container, så vores ladcykel blev totaltskadet
Bliver naturligvis politianmeldt
Måtte henvende mig 6 gange for at få min nøgle igen efter endt projekt samt ting der var blevet stjålet fra lejlighed efter besøg af deres håndværkere der bare efterlod lejlighed med åben dør og uden opsyn
Endnu et godt samarbejde på vores renovering er afsluttet, igen top kvalitet leveret af Øens gode håndværker. Kan kun anbefals.
Virkeligt dårligt fusker firma brug aldrig dette firma, de laver skader som de ikke vil erkende. De har spildt mørtel på min bil som holdte parkeret foran hvor de arbejdede på en sokkel, og de vil ikke tage skylden da de ikke mener jeg kan bevise det er deres mørtel på min bil selvom jeg har mange billeder som kan dokumentere dette. Pinligt at man kan drive en virksomhed på denne måde. Ærgeligt at firmaet eksistere.
Øens Murerfirma A/S lavede nyt badeværelse til mig fra midten af juni til slutningen af juli.
Arbejdet var upåklageligt og det var nogle dygtige, flinke og stabile håndværkere, så jeg har fået et meget flot badeværelse, hvor alt er blevet skiftet ud.
Det eneste minus er, at jeg ønskede en marmorplade over kassen til et væghængt toilet. Dette aftalte jeg med den byggeleder, som stod for projektet. Denne byggeleder havde jeg god kommunikation med og han vendte altid hurtigt tilbage på mine forskellige henvendelser. Men han stoppede i firmaet og en anden byggeleder overtog hans plads i forhold til dette hængeparti med marmorpladen.
Derefter har det været et meget frustrerende forløb, hvor den nye byggeleder på den ene side sagde, at jeg ville få marmorpladen gratis, fordi jeg havde haft meget bøvl omkring det - den plade, der var blevet bestilt var åbenbart blevet væk - på den anden side har han brændt mig af 3-4 gange, hvor vi havde en klar aftale om, at han skulle komme ud og måle op på ny til marmorpladen. Han har endvidere bedt mig om, at sende et foto af, hvor pladen skulle være, hvilket jeg har gjort, men han er ikke vendt tilbage og har ikke kontaktet mig hverken på telefon, sms eller mail. Han har i den grad spildt min tid og jeg føler mig rent ud sagt respektløst behandlet af ham. Han kunne jo bare have meldt klart ud, at han ikke kunne løfte opgaven i stedet for at sende nogle dobbelte signaler til mig med at jeg kan få marmorpladen gratis etc.
Men alligevel vælger jeg at give 4 stjerner til Øens Murerfirma, fordi en - i mine øjne - uduelig byggeleder ikke skal ødelægge helhedsindtrykket af et ellers veludført arbejde.
Dette firma lavede nye toiletter i ejendommen hvor jeg bor. De efterlod et stykke arbejde men en masse fejl og mangler. Og det endelige syn blev aldrig gennemført. Nøglen jeg udlevede fik jeg aldrig igen.
Selve håndværkerne var flinke nok, men ledelsen var arrogant og nedladende.
Da jeg påpegede de mange fejl, fik jeg at vide at jeg bare kunne gå i retten, for det ville i sidste ende blive dyrere for mig.
Et godt råd: brug dem ikke!!!
Vi fik lavet vores badeværelset af Øens Murerfirma og har kun ros til overs.
De var flinke, dygtige og meget imødekommende gennem hele processen.
De kom til den aftalte tid og gjorde en stor indsats for at blive færdige hurtigst muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Vi fik besøg af nogle søde og flinke murer, der tog stor hensyn til både os og vores naboer, og som afleverede et super flot stykke arbejde.
De koordinerede rigtig godt med VVS'eren og sørgede for, at alt forløb glat.
Simpelthen elendig service fra start til slut.
Store huller i deres spartling som de selv vurderede til at være fint murerarbejde, hul ud til ydermuren som de nægtede at mure op (med mindre at de blev faktureret for det) etc. er blot nogle af de dårlige oplevelser vi har haft med firmaet.
Responsen med firmaet har ikke været saglig; men blot et forsøg fra deres side, på at kunne påføre ekstra fakturaer til de lejlighedsmål som de har stået for i forbindelse med udskiftning af faldstammer og stigstrenge i et lejlighedskompleks.
Jeg håber inderligt at ALLE anvender et andet firma end ØENS Murerfirma til renovation af deres lejligheder.
Deres agenda er tilsyneladende kun den, at udføre arbejdet bevidst dårligt - for at de så kan sende ekstra fakturaer på må og få, for at udbedre deres egne skader.
0 stjerner herfra.
De laver ikke deres arbejde godt. Nok SKOD FIRMA
Hej,
Jeg har benyttet Øens Murer, i både privat og erhvervsmæssig regi, i mine virksomheder.
Oplevelserne har fra start af været positive og vi har derfor haft en længerevarende relation. Vi har følt en god kemi i dialogen, fra start til slut, samt en entreprenør/projektleder, der lagde engagement, i arbejdet.
Desuden har det været befriende at se håndværkere, som har været i godt humør og som tilsyneladende har et godt arbejdsmiljø - noget, som vi selv vægter tungt, internt.
Typer af arbejde vi har fået lavet:
Opbygning af vægge i produktionshal med tilhørende flisearbejde (erhverv).
Lægning af nyt flisegulv (privat).
Nyt badeværelse (privat)
Kommunikationen med projektlederen, i forløbene har været stringent, effektiv og gennemskuelig.
Jeg kan klart anbefale Øens Murerfirma til andre.
Vi har sidst fået lavet arbejde i Marts 2017.
Med venelig hilsen
Murat Güngör
WOK Thai Take Away
kontakt [a] wokken.dk
Tel 27698375
Øens Murer har stået for udskiftning af faldstammer og stigstrenge i vores opgang og nogle andre opgange i vores bygning. Deadlines blev skubbet flere gange, vi blev ikke informeret undervejs, og det var som om de slet ikke tænkte over at mennesker boede i lejligheden.
Det værste var dog at da jeg prøvede at tage kontakt tog det mig seks(!) emails til to projektledere, før jeg fik et svar tilbage på en enkelt linje, som ikke svarede på nogle af mine spørgsmål. Og så havde det også taget to uger overhovedet at få et svar ud af dem.
Det er heldigvis overstået nu, men jeg vil på det kraftigste anbefale alle at gå langt udenom Øens Murer.
UPDATE: Jeg har efterfølgende modtaget en regning for arbejde de har gjort, selvom vi i flere dage havde spurgt dem hvornår vi SELV skulle gøre det, hvilket de ikke kunne svare på, og derefter vælger at gøre det selv, helt uden varsling. Og så ovenikøbet sender en regning efterfølgende. Regningen går også på loft som absolut SKULLE nedtages inden kl 10, for ellers ville der komme ekstra gebyr. Der blev taget fri fra arbejde for at tage loft ned, men HELE DAGEN var der ikke nogen i lejligheden for at tjekke at loftet blev taget ned. Men det har de i øvrigt også sendt en regning på fordi DE skulle vente....
Jeg har oplevet tilfredshed med Øensmurer i forbindelse med en forsikrings sag på mit badeværelse.
- Koordinerende konduktør som sikkert og servicemindet styrede trådene mellem de forskellige håndværker tømmer, murer, elektriker, og maler.
- Dygtig svende som lavet er pænt og nydeligt stykke arbejde.
- Der var pænt ryddet op hverdag når vi kom hjem.
- Aftalen blev overholdt til punkt og prikke.
- Priser blev overholdt.
- God oplevelse af egenkontrol med kvalitet og kundetilfredshed.
Har efterfølgende sat dem i forbindelse med formanden i den ejendom vi bor i, da der var problemer med fugt i vores karnap.
Flere håndværker og rådgiver havde kikket på det uden held, Øensmurer firma sendte en af deres folk (mener han hed Thomas) ud og kiggede på problemet, og inden for en uge lå der en meget fyldstgørende rapport, som beskrev klart og tydelig hvad der årsagen til fugten - arbejdet udført i forbindelse med byfornyelses projekt - det de beskrev var præcis årsagen.
Ovenstående arbejde blev udført af et andet firma efter udbud.
Kig på byggepladser i København hvor Øensmurer arbejder og sammenhold med andre pladser og lav selv din mening.
Kan kun anbefale at tage en kop kaffe med en af deres folk om dine forstående opgaver.
Mange hilsner
Lars Nelmark
tele 29222203
Professionelt firma. Kommer til tiden, rydder op efter sig og udfører virkelig godt håndværk. Kan varmt anbefales .
Øens Murerfirma er ikke et håndværker firma. I hvert fald ikke sådan som jeg definerer det. Det er spekulation fra start til slut. Ingen ønske om at overholde kontrakten. Udelukkende interesserede i at sende en masse ekstra regninger uden hold i. Afpresning ved at trække tingene i langdrag. Byggesjusk. Moral er vidst ikke et ord de er bekendt med. Intet godt at sige om det ord. Og jeg kender flere som har haft den ubehagelige oplevelse at prøve Deres forretningsmetoder på egen krop. Trist at sådan et firma kan få lov til at operere og arbejde for offentlige myndigheder som Københavns Kommune selv efter de er afsløret i kartelvirksomhed.
For en række år siden skulle Øens murerfirma (ØM) lave en facaderenovering på vores boligblok. Det pyntede. Så langt så godt.
Hvad der ikke pyntede var, at de startede med at vandskurre alle facaderne - i november. Lige før en lang våd vinter. Flot planlægning. Væggene blev sjaskgennembløde, havde ingen mulighed for at tørre ud over vinteren, og vores - blandt flere - legligheder blev voldsomt ramt af skimmelsvamp. Fra den ene gavl til den næste. Af med al tapet, udtørring i flere måneder og så nyt på. Siden har jeg aldig rigtigt kunne slippe af med skimmelsvampen.
Så var der vinduerne. Der blev sat nye vinduer i. Termoruder. Dejligt. Desværre havde de så ved samme lejlighed ødelagt altanen over vinduet og ved den første alvorlige regnskylle regnede det direkte ind i lejligheden. Det fortalte jeg dem - det var de kede af og de skulle nok kigge på det. Der skete intet. Året efter gentog det sig. Det fortalte jeg dem - det var de kede af og de skulle nok kigge på det. Der skete intet. Året efter gentog det sig. Det fortalte jeg dem - det var de kede af og de skulle nok kigge på det. Specielt da jeg fortalte at fra nu af kunne de kommunikere med husets advokat. Dagen efter var der en håndværker. Han ordnede noget. Det hjalp ikke. Først senere fandt en anden håndværker den sande fejl.
Mit samlede indtryk. Tja. Øens murerfirma har sikkert engang været dygtige siden de er vokset sig så store. Mit indtryk var byggesjusk, dårlig planlægning, fraskrivelse af ansvar og ligegyldighed overfor kunderne.
Vil jeg anbefale dem? Ja, hvis man synes at skimmelsvamp er hyggeligt i steder for stueplanter, og en lejlighedsvis pool i vinduet ligesom krydrer dagligdagens trummerum, så god fornøjelse. Jeg skal ikke hindre andre i at bruge dem. Personligt kommer det ikke til at ske.