Odense Zoo Simpelhen en rigtig skidt oplevelse. Der var næsten ingen dyr, ingen beværtninger var åbne, vi fandt så et sted, hvor personalet havde travlt med deres samtale end at sørge for oprydning.... Se mere

Har lige tilbragt et døgn i Odense ZOO, med familie og venner. Camp Kiwara var vores base med guidet tur rundt i parken efter lukketid, hvor vi fik lov at komme helt tæt på flere af dyrene. Efterføl... Se mere

En absolut dejlig overnatning i jeres shelter..Stor tak til vores guide ,som kunne svare på spørgsmål fra både fra store og små ..Sjovt at være i frysehuset , Darwinshus ,og den sødeste røde pande ,de... Se mere

Stedet er meget slidt, dyrene har ikke særlig meget plads, vandet hos søløverne er så beskidt at man ikke kan se dyrene, alt koster ekstra bl.a. lån af trækvogn og at komme tæt på girafferne og så er... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Zoologisk have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fantastiske oplevelser i Danmarks hyggeligste ZOO!

3,6

Middel

Har været på en dejlig tur i Odense Zoo…

Har været på en dejlig tur i Odense Zoo med min søster idag. Vi var begge positivt overraskede. Et smukt og spændende miljø med mange gode pladser og bænke til at spise sin mad eller holde en pause. Der var mange spændende dyr at se og de forskellige anlæg til dyrene var virkeligt flot og troværdigt lavet. Det virkede også som om at dyrene trives rigtig godt i de flotte anlæg. Vi mødte flere dyrepassere og de var meget imødekommende og fortalte gerne og de dyr vi kom forbi. Vi sluttede turen af med at købe en billet til en sejltur langs åen frem og tilbage i byen, det var også en rigtig flot sejltur. Så vi kan kun anbefale at besøge haven.

19. august 2024

Vi har haft en fantastisk dejlig…

Vi har haft en fantastisk dejlig oplevelse i Odense Zoo, som vi altid plejer. Sødt og imødekommende personale og en skøn park at komme i, hvor man kommer tæt på dyrene.

Blot lige en lille opfordring til butikken - få lige tjekket jeres prisskilte. Min søn fandt en bamse hvor prisen var angivet til 50 kr og da han kommer til kassen koster bamsen så 450 kr. 4 tallet var helt falmet væk, og kunne ikke læses. Det er ikke så heldigt. Og giver lidt en træls afslutning på dagen.

22. juli 2024

- glutenfri

Jeg skriver her da jeg ikke kan finde jeres kontaktinformationer på jeres hjemmeside.
Vores datter kan ikke tåle gluten og derfor havde jeg hjemmefra undersøgt spise muligheder ved jer. Jeg var super positiv overrasket over at ved alle spisesteder har i allergenelister, og det giver virkelig en ro som forældre. Derfor havde vi hjemmefra besluttet hvor vi skulle spise og min datter vidste hvad hun skulle have.
Da vi bestilte vores mad i café chunga var den glutenfri panini som i reklamerede med ikke en mulighed. Hun kunne kun få en burger. Jeg spørger om det er muligt at lave en glutenfri burger med det indhold som der skulle være i paninien. Det er det ikke. Min datter får derfor pomfritter til frokost. Det er så sindsygt ærgerligt når vi var forberedte hjemmefra at opleve det så ikke stemmer overens med virkeligheden.

24. juli 2024

Bestilte to kyllingeburgere i Café…

Bestilte to kyllingeburgere i Café Chunga. Begge kyllinger var rå, så går ind for at få en anden. Jeg bliver mødt af en manager der meget arrogant fortalte mig at det var sådan deres kylling så ud, og han kunne garanter mig for at de ikke var rå. Så jeg spiste et par bider, men det var simpelhen for klamt. Et par timer senere fik jeg mavekramper og dårlig mave. Så meget for den garanti…

11. juli 2024

Total nedslidt og forsømt zoo have

Vi var en tur i zoo med vores 3 børnebørn og var meget overrasket over forholdene som er tydeligt meget nedslidte og forsømte og med lukkede områder under ombygning. Priserne er ikke okay i forhold til dette og det gælder både indgangspriser, samt priser på øvrig forplejning i hele haven. Udgangsbutikken er lavet som en pengemaskine hvor priserne for en souvenir ligger i priser som er 100% over normalen. Det kan kan kun lade sig gøre da kun ganske få siger nej til sit barn eller barnebarn når de kommer til en og beder om et stykke legetøj.
Bestyrelsen må tage ansvar inden dette sted mister deres ellers gode ry fra tidligere år.

22. juni 2024

Super fødselsdag i zoo

Vi har i dag holdt fødselsdag i Odense zoo for Darya 9 år 😋 det var bare en super god fødselsdag, alt klappede perfekt og i et sprog der anerkendende alt var i børnenes øjenhøjde 😋
Der var dækket fint op og maden var klar da vi kom. Mange tak til Emma som er då sød og dygtig 🎂

3. marts 2024

Gløgg advarsel

Var ude for at se juleudsmykningen, og den er flot, og når det nu er jul blev vi draget af boderne med æbleskiver og gløgg. Det er dog grunden til kun 4 stjerner. Gløggen er det mest forfærdelige omgang gløgg jeg nogen sinde har fået, jeg kan ikke anbefale andre at bruge 40 kr på det. Det røg direkte til jorden. Heldigvis var det kun mig der normalt drikker gløgg der købte det. - Jeg vil også anbefale Zoo at markere en tur-rute, så vi ikke 4 gange skal rende forbi samme steder, meget forvirrende og trættende.

17. december 2023

Julefrokost Safari Lounge Odense ZOO

Firmajulefrokost. Vi ankommer og skal af en ansat følges fra indgangen igennem zoo og til festlokalet. Der var ingen lamper så vi kunne ikke se hvor vi gik, alt var sort. Maden var under al kritik og der var nærmest ingen mad. Der var en flæskesteg ell gris uden svær, og hvor der blot var hældt en pose flæskesvær henover. And og frikadeller. Ingen tilbehør som kartofler,sovs eller noget. Tarteletterne var med skind på. Bordet var nærmest tomt og alle stod og kiggede efter den mad der aldrig kom.
Til en kuvertpris på 799 kr må man forvente at der som det mindste er en julemenu.
Meget skuffende oplevelse.

17. november 2023

Julefrokost i Zoo

Vi ankom og hele zoo var mørklagt, lokalet var ok men maden var virkelig dårlig og der var slet ikke nok mad. Med en kuvertpris på 799,- burde man kunne forvente at få en lækker og varieret julefrokost - Det fik vi overhovedet ikke.

17. november 2023

Stor skuffelse!

Det er mange år siden vi sidst har været i zoo, og vi glædede os til at alle de forbedringer for dyrene, der skulle være lavet, men vi blev meget skuffet.
Indretningen af stierne var forvirrende, og vi ledte forgæves efter flere dyr, f.eks Dovendyr, som I lige har vist på fb.
Mit store ønske var at gense en Tukan, vi så kun skiltet! Hvor var Tukanen??
Det ville være en stor hjælp at skilte tydligt, og informere om hvilke dyr vi kan finde, og hvilke I ikke har mere.
Det kunne spare os for at vade forgæves rundt i et par timer.
Der lugter mere af profit fremfor dyrevældfærd.
Tigeren virkede stresset, og hos Chimpanserne, så vi kun en der lå og sov, resten kunne vi ikke finde.
Der skal ske mange forbedringer, før vi kommer igen.

22. oktober 2023

Uønskede dyr!

Vi deltog i et barnedåbsarrangement i Safari Lounge, det var super fint med dejlig brunch og rigtig venligt og hjælpsomt personale.
Vi ville efterfølgende gå en tur rundt i haven, vi ville gerne se søkøerne og gik ind i området - det første vi så derinde var 2 ROTTER!!
Jeg løb ud og havde ikke efterfølgende meget lyst til at opholde mig i Zoo.
På vej ud lagde jeg mærke til hvor meget mad der lå på jorden rundt om dyrenes bure, det er ikke i orden Odense Zoo, jeg er bekendt med at rotter er svære at holde væk, men i behøver jo ikke ligefrem at invitere til “tag selv buffet”

21. oktober 2023

Er dette din virksomhed?