Latequilabar Anmeldelser 13

3,0

3,0

Middel

Fed bar/klub

Super fed bar/klub god personale og gode dørmænd og mange mennesker og gode priser samt god musik 🎶 de har den bedste bartender Jonas han laver de bedste drinks

26. september 2025

Gode drinks

Jeg var i byen og der var en mega sød pige i baren med krøller og hun gav fantastisk service og var meget opmærksom på mig og mine venners oplevelse. Mega god aften

12. juli 2025

Der lugter

Der lugter! Gulvet er altid klistret. Der stinker af bræk. Mega dårlig service. Det er bare super ærgeligt når det faktisk er et ret sjovt sted at være inden man tager ud.

9. november 2024

1 stjerne er positivt

1 stjerne er positivt, det eneste positive er menneskerne der inde. Indgang kan man ikke komme igennem selvom man har stempel. Jeg havde betalt for garderobe, men desværre mistede min seddel til garderobe. Derfor sagde de at jeg skulle vente til kl 05:00 om natten hvilket jeg syntes var fair eftersom de ikke vil have man taget andres jakke, men de lukkede lidt i 04:00 så der var lukket da jeg kom igen

22. november 2024

Ekstrem ringe service.

Ekstrem ringe service.
Der er et hjul man kan spinne derinde for 60kr. og vinde forskellige præmier (drinks osv). jeg vinder så en gratis pre party derinde og giver al min information til dem skrevet ned i et skema på papir. De siger de vil kontakte mig på mail eller telefon de kommende dage, men der sker aldrig noget.Grunden til jeg skriver nu er at fraråde andre at tage derind. Medarbejderne i garderoben er også uhøflige og svarer surt. Det samme er også lige sket for min ven. Præcis samme oplevelse.

11. november 2023

Snyder kunder for pre fest

Jeg vandt en pre fest hvor jeg gav min email og tlf nr og nu der ca gået en måned og er stadig ikke blevet kontaktet hvilket de self lovede at de ville, øv, øv, øv. Skal siges jeg ved også det ikke kun er mig som det er for.

30. december 2023

Mega træls

Mega træls. Man får et stempel ligger sin jakke(betaler for det). Snakker med vagterne som siger man gerne må gå ind igen hvid man går ud (uden at stå i kø). Kommer tilbage efter 2 min, så siger de bag køen mega træls oplevelse!!!!!!

29. december 2023

Lidt skuffende oplevelse

Havde reserveret en tønde via instagram til J-dag med direkte kontakt til dem der styrer instagram (ejerne formodeligt) da vi ankommer og jeg viser beskederne / reservationen til den lille kompakte vagt, så får vi at vide vi skal bag i køen (der havde vi stået i 30-45 min) Der kommer så en anden vagt der ligner han har lidt mere styr på sit shi't (shoutout til høje vikinge vagt) da jeg viser ham beskederne og forklarer situationen, så kommer vi op til selv samme vagt, men DEN her gang kommer en medarbejder ud, som spørger om navn på reservation, og derfra kommer jeg og mine 9 gutter ind efter 5 tid...

Så der skal simpelthen kigges på de vagter der, de kan ikke deres shi't alle sammen, og man kan nemt spilde sin tid der. Derudover tog det 5 min af vores tid, at der var EN person de ikke bare kunne smide væk, der blev ved med at argumentere for hvorfor han skulle selv ind.

Da vi kommer ind i garderobe, der der igen miskommunikation, men efter 2 min. begynder de at tage vores jakker. Her får jeg af vide af den medarbejder der hentede os udenfor, at der går 5 min. og så vores tønde klar. De skulle åbenbart have folk væk fra den først, gøre rent der, og så kunne vi komme til. Vi ventede nok 10-15 min bare på det.

Da vi kommer til tønden, så den krummet op i et hul ved siden af DJ pulten, og ikke noget der ligner det 2100kr værd. (der kommer værdien i det alkohol og garderobe, men stadig lidt dyrt bare for det..) Så venter vi i 10-15 min IGEN, på at vi får vores 4 smirnoffs, og 8x mixere.

Floor var ikke nogle succes, folk gik ind i hinanden hele tiden, og der var ikke plads til noget, og folk dansede knapt nok.

3. november 2023

Aldrig oplevet så dårlig service

Aldrig oplevet så dårlig service!
Bestilte et bord som en fødseldagsfest. Det bord jeg fik, havde der sidet nogle fyre og de blev lidt fornemet, da de blev smidet væk fra det bord vagtene havde valgt til os. (i det det her tilfælde vidste jeg det ikke)
Efter noget tid på her bord og nogle tusind kroner af sprut kom de her fyre tilbage og provokerede, efter at sige det til vagtene sagde de: vi vil ikke hjælpe, da vi har haft problemer med de fyre før og de gad ikke at hjælpe.
Det endte med de fyre slå til mig og mine venninder og vi blev udsmidt med den unskyldning de var bange for de andre fyre!
Og det sprut vi havde købt var ikke engang halvt drukket!

10. maj 2019

Puha,.

Puha,.. det er ikke kun første ( eller anden eller tredje gang) at jeg får rigtig dårlig service. Surt personale og langsom betjening. Står i kø i 25 min blot for at komme ud af døren med min jakke. Og surt personale når man rammer garderoben med sin jakke og en lille striktrøje. De forbyder at man hænger de to ting sammen.
Av .... jeg må gå frysende i byen fordi jeg ikke har lyst til at betale garderobe x2 for både jakke og striktrøje.
Derunder den lange ventetid. Så virker de sure og arrogante. Jeg vil ikke anbefale stedet til nogle andre pga dårlig personale i garderoben. Mega øv. Fordi det er ellers en dejlig klub! Men garderobe... tag jer sammen

24. november 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto