Odder Antenneforening Anmeldelser 5

4,1

4,1

God

Vi har haft store problemer med vores…

Vi har haft store problemer med vores signal siden vi købte hus i Hou, vi kontaktede Oddernet. Vi fik kontakt til deres tekniker Claus og hvilken service, kom som aftalt, fik ordet vores problem og var yders kompetent og kæmpe ydede en fantastisk kunde service, kan kun gi`de bedste anbefalinger herfra
Vh tilfreds kunde fra Hou Strandpark

7. april 2026

Vi betaler en 200/40, men få 5/27 Mbit/s

Vi betaler en 200/40 Mbit/s forbindelse.
Nogen gang er Odder antenneforeningen god (derfor 2 stjerner)
særligt i dette øjeblik, vi får et Waooo-tilbud ind i postkasse sammentidligt... og så overperformer Odder antenneforening. og kommer over 200 Mbit/s upload og på 50 Mbit download.

Lige i dag er vi igen sæt ned på 5 Mbit/s download og 27 Mbit/s upload. Lige en dag, hvor min kone og jeg er på homeoffice.
Her er min officielle speedtest.net - test fra i dag:
speedtest dot net/result/12352866858
grrrrrrr

Når man ringer til dem, siger de først og fremmest er det vores fejl, selvom jeg har optimeret routeren, laptops og mobiler og målet wifi strålinger i huset.

Så bestiller man en specialist af dem hjem, han tjekker det hele, ikke kan finde en fejl i min konfiguration, ringer til dem og en kort tid senere er hastigheden perfect igen.

Men desværre forbliver det ikke som det og hastigheden bliver nedsæt igen og igen og man mærker det kun, hvis man har virkligt brug for hurtig internet.

Jeg undrer mig over, om jeg skulle samle testerne, sende dem til en advokat for at få pengene tilbage.

Måske skulle vi bare alle poste vores købte hastigheld og speedtest.net - resultater her.

19. november 2021

Professionelt.

Min erfaring med Odder Antenneforening er yderst positiv.
Jeg flyttede til området fra Fyn for et halvt år siden, og overgangen fra anden udbyder til Odderantenne fungerede professionelt mht installation og udstyr og trækken nye kabler og information om diverse mht det.
Jeg er også tilfreds med de tv- pakker der findes. Samt andre ting der udbydes, f eks F-secure.
De har dygtige medarbejdere som virkelig forsøger hjælpe én hvis der er spørgsmål og udfordringer.
Afgifter og priser ligger på en god og konkurrencevenlig nivå.
Jeg oplever nettet stabilt og tv-signaler går fint frem.
Så jeg kan varmt anbefale Odderantenne.

29. juli 2020

Ubrugeligt internet

Havde haft Odder Antenne til at styre mit net og tv igennem en periode af 7 år, deres net kørte igennem yousee, hvilket jeg var meget glad for, en dag besluttede de sig for at skrotte yousee og køre deres net selv. hvilket betød at i de 2 måneder jeg blev ved Odder antenne, var jeg tvunget til deres elendige ustabile net igennem hele perioden hvilket gjorde jeg ikke kunne arbejde hjemmefra + det kostede omkring de 700 kr for mig at afmelde mit ubrugelige internet og tv
Find et alternativ

Tilføjelse. Reklamer nej tak gælder også jer!

8. juni 2019

Nemt at oprette, dyrt at komme ud af.

Nemt at oprette, dyrt at komme ud af.
Jeg flyttede for 4 mdr. siden til odder og skulle bruge noget internet indtil der blev lagt fiber ind på adressen.

Oprettelse gik nemt og hurtigt med hjælp fra to flinke damer på det lokale kontor nede i byen, og var oppe og køre et par timer senere.

Herefter gik det så lidt ned ad bakke.
Oplever ofte små udfald eller hastighedsnedsættelser efter kl 22 om aften, på trods af jeg sidder 3m fra router, det kan jeg leve med.
En anden gang blev jeg så pludselig trukket et fakturagebyr på 49kr for den månedlige opkrævning, på trods jeg er tilmeldt kortbetaling, og måtte så til at bruge tid på at ringe og få det fikset.

Der hvor det kammer helt over er da jeg ringer for at opsige ved udløb af min bindingsperiode, får jeg en mail om at det bliver opsagt til aftalt tid, men at det vil koste mig 295 kr.
Da jeg ringer og spørger ind til de 295 kr for at opsige et abb. bliver jeg forklaret, efter noget tøven og vandede forklaringer at det er fordi der skal en tekniker ud og fjerne et "filter" og han skal have penge for det.

Et filter for at lukke for internettet?
Men der var jo ikke en montør ude for at sætte "filteret" i da jeg flyttede ind. Altså må det jo have været der i forvejen da jeg flyttede ind, hvor jeg går ud fra de har haft lukket for intetnettet fra tidligere ejer.
De siger oprettelse ved kun internet er gratis, men vil næste ejer så ikke skulle have sat dette "filter" i igen? Skal montøren så ikke have penge denne gang for at sætte det i?

Kommer ikke til at lægge flere af mine penge ved dette firma, og eneste grund til de ikke får en stjerne er pga. det flinke personale jeg har været i kontakt med.

14. oktober 2017

Er dette din virksomhed?