Dårlig oplevelse efter salg
Vi har købt bil fra Octane i November 2023 og vi må erkende det endte med ikke at være en god oplevelse.
Vi køber bilen i November 2023 og forhandler vinterdæk med i handlen. Dagen efter ringer de os op og vil pludselig have 2000 kr for vinterdækkene, selvom det ikke var den originale aftale vi forhandlede efter prøvekørsel går vi med til aftalen. Da vi får bilen, med vinterdækkene installeret, kører vi 20 km og service lampen begynder at lyse og det skyldes at tdms ventilerne ikke findes i dækkene. Vi prøver flere gange at få kontakte Octane og Joachim, men bliver ignoreret over flere uger. Vi vælger derfor at kører til Octane, her møder vi Joachim der med en truende adfærd fortæller os at vi har fået bil og dæk så billigt at han intet vil gøre, (vi betalte hans listede pris) han tilbyder os som eneste løsning at hvis vi er så utilfredse kan vi bare sælge bilen tilbage til ham.
Oveni dette skal tilføjes at skulle bilen leveres nyserviceret, men 6 måneder efter levering skulle den til service. Vi valgte pga ovenstående selv at stå for dette da vi følte os trynet sidst og måtte erkende det ikke ville give værdi at henvende os igen.
Alt i alt ikke den trygge oplevelse man ønsker sig når man køber bil.