1. Limousineservice
  2. Turistbusselskab
  3. Biludlejning
  4. Minibus-taxifirma
  5. Taxibureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brudekaret, Karet kørsel, Bryllupskaret, Bryllupskørsel med hestevogn, studenterkørsel eller kørsel til anden festlig lejlighed

2,6

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fuldstændig uacceptabel behandling

Vi fik en forkert vogn, den kom 20 minutter for sent, den kørte næsten galt med os alle, så vi fløj op i endevæggen på vognen (det gav en smadret telefon, flere ødelagte knæ og store blå mærker), vi kørte næsten galt igen (dog ikke så slemt som første gang), vi kørte forkert og tog omveje mange gange, hvilket gav os omkring 30 minutters mindre vogntid - udover de 20 minutter den kom for sent.
Da kl. var 22, havde vi ikke mere tid, og på trods af ovenstående hændelser, gad vognmændene, ikke køre os til sidste stop eller lade os hæve penge til at kunne betale til sidste stop, trods vi kun manglede 300 kr. Dette resulterede i at forældre måtte hente os studenter og køre os i biler ud til SIDSTE stop.

- jeg anbefaler derfor IKKE dette firma til kommende studenter.

18. juli 2014

Uacceptabelt

Vi kørte med jeres firma da vi skulle køre vogn d. 28/6 2014. Da vi møder op foran skolen, ser vi, at den vogn der er dukket op, er en anden end den vi har bestilt. Den vogn vi havde bestilt, som der var billede af på forsiden, havde firmaet ikke.
På turen laver chaufføren en voldsom opbremsning grundet en misligholdelse af en vigepligt, hvorefter vi alle ryger frem i vognen og lander på hinanden. Det er skyld i flere ting- og personskader. Desuden kørte chaufføren flere omveje, hvilket er en af årsagerne til, at vi ikke kunne følge tidsplanen. Da chaufføren og hans kammerat krævede flere penge for at køre os til sidste stop, nægtede vi dette, da vi ikke skulle betale for deres fejl. Det endte med, at vi til sidste stop måtte køre i personbiler, hvilket ikke er acceptabelt. -Man kun bliver student én gang. Chaufføren snakkede i telefon mens han kørte med os, hvilket vi bestemt ikke var trygge ved - han nægtede da vi konfronterede ham med det.

29. juni 2014

Forrykt!

Vores klasse fra hhx i Kalundborg var igår lørdag D.28 juni ude og køre studenterkørsel med en vogn fra jeres firma. Allerede efter få stop overser føreren sin vigepligt, og er ved at køre frontalt ind i en anden bil. Dette resulterede i en meget hård opbremsning, der gjorde, at der forekom personskader på flere af Os studenter og ligeledes tingskader i form af eks. En telefon der blev smadret. Føreren kørte imens han snakkede i telefon, som vi har taget billeder af, og han benægter sig skyldig i foretagende! Endvidere vælger de ikke at følge vores rutebeskrivelser, hvilket medfører adskillelige forsinkelser. På grund af dette stopper de vores tur, da vi mangler 1 stop, og kører hjem!! Magen til fræk behandling og uanstændig opførsel skal man lede længe efter!!! Vil ikke anbefale nogen mennesker at vælge dette firma! Tak for at have ødelagt det, det skulle have været den bedste dag i vores liv!

29. juni 2014

Er dette din virksomhed?