Lars var et meget behageligt bekendtskab, som stille og roligt gennemgik vores hus! Vi fik en god gennemgang af rapporten, blandt andet at vores HFI relæ var defekt, hvilket vi straks fik skiftet et p... Se mere
Jeg var ik til stede, men rapporten kom hurtigt - dog undrer jeg mig over, at en rapport på et hus på 37 kvm + udestue og 11 kvm anneks skal koste kr 8000
Tag Jer i agt. Optag alle besøg og samtaler på diktafon el lign. OBHs samarbejde med tidl Frida og nu Domus er tvivlsomt. Konsulenten kom med usandheder i rapporten, på trods af anden udtalelse un... Se mere
Til Michael Faktura 388541 kunde nr. 1000177268 Tak for god service. Vi godtager ændringen af energimærke til - C. Det stemmer mere overens med beregninger. Endnu en gang mange tak for h... Se mere
- nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Arkitekt
- nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Byggefirma
- nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Ejendomskonsulent
OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser. Vi er førende indenfor tilstandsrapporter, energimærke og eleftersyn i forbindelse med hushandel og vi har lokale bygningssagkyndige i hele landet. Vi er autoriseret til at udføre alle tre rapporter med samme konsulent, så du kan nøjes med ét besøg. Vi leverer også en tryg byggeproces til private. Hvis du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til kan vores erfarne byggerådgivere sikre at du kommer godt i mål. Vi rådgiver om kvalitetsbyggeri for erhverv og offentlige institutioner. Vi dækker hele byggeprocessen, og hjælper bl.a. med bygherrerådgivning, projektering, brandrådgivning, energimærkning og DGNB certificering.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Venlig og behagelig opførsel
Venlig og behagelig opførsel. Gode svar på mine spørgsmål.

Det er ikke nemt
I sommers 2024 fik vi lavet en tilstandsrapport af OBH.
Det er da det dummeste vi har gjort i mange år, at lade nogle fra det firma få adgang til vores hjem. Der var så mange fejl i den rapport at det nærmest er skræmmende at man kan sende en ud i andre folks hjem, som kan være så inkompetent og ikke på nogle måde vide hvad han havde med at gøre.
Som i kan læse i en tidligere anmeldelse jeg har skrevet om OBH, kan i læse at mange af mine anmeldelser er ligepludselig blevet fjernet.
Jeg må sige at det er ikke nemt at advare jer andre der ude om netop OBH, når trustpilot også begynder at modarbejde.
Nogle gange forstår man slet ikke hvad der foregår, og de tanker man får kan bare ikke være rigtige, men hvem ved.

Venlig og imødekommende medarbejder
En sympatisk person som var her og lave tilstandsrapporten. Som udførte sit job og med et smil på læben, besvarede mine måske uvidende spørgsmål.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Intet levede op til forventningerne
Intet levede op til forventningerne. Tingene er stadig ikke bragt i orden.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Hold kæft en god oplevelse
Hold kæft en god oplevelse, alt har bare kørt efter bogen.vi havde en ude som lave alle rapporter. Han var grundig og spurgte ind til det vi selv havde skrevet til mægler, efterfølgende havde vi nogle småting som vi ikke helt kunne forstå, men også der fik vi en god forklaring når vi ringede til OBH.og enda en elektriker til at komme ud forklare hvorfor tingene var som de sagde.Hvis vi skal sælge igen skal det helt klart være dem som skal stå for alt. Tak til OBH og især Stig.Venlig hilsen Uffe og Trine

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
God og professionel gennemgang af…
God og professionel gennemgang af boligen. Kan godt anbefales.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
En god oplevelse med jeres medarbejder…
En god oplevelse med jeres medarbejder og go til at forklare hvis han fandt fejl.

Spar dine penge
Vi har haft et indledende besøg i forbindelse med en kommende renovering.
Vi havde besøg af en flink bygningskonstruktør. Regningen for en times løs snak og rundvisning af vores hus samt en meget generisk rapport er på 4.000 kr.
Rapporten har ingen værdi og kan ikke bruges som grundlag for et budget. Vi har takket nej til det efterfølgende tilbud, fordi vi ikke ser nogen værdi efter det indledende møde.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
God og hurtig service ved…
God og hurtig service ved tilstandsrapportens tilblivelse

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Mindst fleksible mennesker jeg har…
Mindst fleksible mennesker jeg har arbejdet sammen med. Gør bare hvad man "plejer" og forholder sig ikke til situationen, fordi den ikke passer ned i deres kasse.

Så fin en oplevelse!
Så fin en oplevelse!
Han kom tidligt i forhold til tidspunktet, men kunne slet ikke set at han havde været der efter han var gået. Jeg kontaktede kundeservice da jeg havde lavet en fejl i et af spørgeskemaerne og den blev hurtigt rettet og medarbejderen var meget forstående. Alt i alt en god oplevelse.