1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Nynorm bjælkehuse - Danmarks største udvalg i bjælkehuse, hytter og pavilloner

4,6

Bjælkehus fra NyNorm - fantastisk service

Jeg kan varmt anbefale NyNorm. Vi har bygget et fuldt isoleret model Hornbæk, og hele processen har været rigtig god. Kvaliteten af træet er høj, alt er nummereret, skåret til og passer. I et helt hus er der selvfølgelig rigtig mange dele, men der manglede ikke en enest, og alle mål er præcise. Samtidig har vi fået fantastisk service og hjælp med hele byggeprocessen fra Flemming og de andre hos NyNorm.

12. juni 2021

Flot produkt med suveræn service.

Flot produkt med suveræn service.
Vores Samsø 5 står nu færdigt. Et gedigent anneks i 70 mm træ med isoleret tag. Dertil isoleret gulv efter god vejledning.
Alt lavet af gør-det-selv familien, med tålmodig og hjælpsom vejledning fra Nynorm, der altid var klar og svarede hurtigt på både tlf., mail og sms.
Service over alle grænser. Tak for det!

14. januar 2020

Super service!

Fik i maj måned 2018 leveret et bjælkehus Model 47-12 fra Nynorm. Alt var pakket, som det skulle og det var nemt at bygge. Når vi havde spørgsmål, var de rigtig imødekommende, venlige og professionelle, og var hurtige til at svare.
Bjælkerne er i rigtig god kvalitet. Nynorm kan klart anbefales.

12. november 2018

Besvarelse fra Nynorm

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkt og service.

Mvh.

Garage

Vi besluttede et garage byggeri ved vores i forvejen gamle bjælkehus / sommerhus.
Valget faldt på "Nynorm" huse, med god og professionel vejledning af Flemming Thomsen.
Hele projektet endte med et ombygget model "Blåvand", opført på støbt sokkel hen over sommeren 2018.
Huset blev leveret på aftalte dato og i prima kvalitet - knastør og snorlige tømmer der bare passede perfekt sammen.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger videre, og føler virkelig "fuld valuta" for pengene.
Gert Christensen.
Kukmarksvej 1 9560 Hadsund.

6. november 2018

Kære Gert

Tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for, at I er tilfredse med huset!

Mvh.
Nynorm

Vi har købt og bygget et Nynorm…

Vi har købt og bygget et Nynorm bjælkehus på 59 m2. Valgte de tykke bjælker på 92 mm. Alt forløb som aftalt og resultatet blev et dejligt bjælkehus som vi nyder at bruge året rundt! Vi overvejer endda at flytte i huset permanent. Jeg kan varmt anbefale Nynorm som hus- og byggepartner. Hilsen Lisbeth og Jan Philip

26. oktober 2018

Hej Lisbeth og Jan

Tak for anmeldelse. Husk at I er altid velkomne til at ringe med spørgsmål.

Eskildsø hus

Fin kvalitet - god hjælp med ændringer på hiset. Alt kom i en virkelig god kvalitet. Eneste anke er at alt er pakket ned så det er svært at finde de enkelte dele når man sætter huset op. Tak til Flenming for venlig betjening.
Havde ikke set huset inden jeg bestilte det og blev virkelig positivt overrasket over kvalitet og finish:-)

9. oktober 2018

Hej Steen

Tak for anmeldelse og for input. Du er altid velkommen til at ringe til os med spørgsmål.

Nynorm

Meget kompetent rådgivning og god kvalitet

Vi købte et dejligt bjælkehus på 47m2. Fantastisk service og meget hjælpsom og kompetent rådgivning. Huset blev leveret som aftalt. God kvalitet. Vi er ovenud tilfredse. Kan klart anbefale dette firma :-)

5. oktober 2018

Hej Mette

Tak. Dejligt, at I er glade for huset. Husk, I er altid velkomne til at ringe, såfremt I måtte have spørgsmål eller lignende.

Dejligt bjælkehus mod. Fanø 1,13

Har lige bygget et Nynorm bjælkehus model Fanø 1,13 !
Huset blev lev. Til tiden på grunden, og var fint pakket ind. Der skal bruges
En del udenomsplads til udpakningen, og vi lagde en del egne brugte brædder ud på græsset som strør, og begyndte så at dele hele byggesættet op i stabler efter ens. Brædder så som gulvbrædder etc. Da byggesættet ikke lev. Helt i byggerækkefølge er det mere overskueligt, og vi indkøbte 3 store presenninger , (de billige grønne frs silvan etc) så kunne vi bedre styre opførelsen, og behøvede kun at afdække en presenning af gangen, Eksempelvis bjælker og bundrem som skal bruges først, det er også hurtigt lige at trække presenningen over hvis der skulle komme en regnbyge.Det giver også et bedre overblik at sortere hele byggesættet, så ved du hvilken bunke der ligger hvor når du skal bruge dem,og er fine tørre. Det tog min søn og jeg en dags tid, at skille det ad og sortere det hele, men det vinder man hurtigt ind når man skal samle, og tegningerne er en del mangelfulde, og pluklisten var på estisk, så det kan Nynorm godt gøre bedre, ellers var de lange bjælker numererede så det gik rimeligt nemt når først man finder ud af at bundrammen er fuldkantet, og ikke affaset som på tegningen, småting, men alligevel ireterende, derfor den manglende stjerne i andmeldelsen,,,,, fik i den Nynorm?
Nå men når man først kommer igang går det nu nemt.Vi valgte at opføre hytten på et støbt randfundament, så er der lukket under huset, for iskolde vinde og dyr der evt. Tager bolig inde under, husk at støbe et forankrinnsjern fast i hvert af hjørnerne, hvis i vælger denne løsning.
Det gik rimeligt hurtigt med at opføre ydervæggene, og vi fandt hurtigt ud af at anskaffe et par store gummihammere( ikke de små til camping), det var vores ører og naboerne glade for.
Vi fik et vindue lev, med knust glas, men det byttede Nynorm uden problem, da vi havde sendt et billede af skaden, og de har også været meget hjælpsomme med råd, hvis man har spørgsmål.
Så nu er huset færdigt og vi nyder det sidste af sommeren her i september i et dejligt Fanø hus fra Nynorm 😃

26. september 2016

Bedste service nogensinde.

Jeg købte en bjælkehus her i marts 2016.. Levering, information, vejledning og imødekommenhed, har været superb. Jeg har følte mig taget alvorlig og der er taget hånd om tingene omgående, hvis der var problemer. Behagelig og respektfuld tone i tlf. Professionel og faglig dygtige folk. Aftaler holdt som lovet og absolut ikke sidste gang jeg kontakter Nynorm... Tak for en helt igennem god behandling.

12. april 2016

Special tilrettet bjælkehytte - SUPER hytte, ingen fejl og mangler

Bestilte en special tilrettet bjælkehytte til levering omkring påske i 2013, til en fornuftig pris. Nynorm var meget fleksible med udformning, da hytten faktisk var forlang i forhold til normale tagbjælker, så her løste vi problemet med en skillevæg midt i hytten som bærende væg. Hytten blev leveret til tiden og i flot indpakning. Efter et par dages forbedredelse med fundament, blev hytten sat op på 2 dage (3 mand), incl. tag og tagpap. Mangler nu kun at sætte vinduer og døre i. Træet er i superkvalitet (50 mm). Alt var pakket i perfekt orden, lige til at hente og sætte op. Har under vejs i processen snakket med Nynorm nogle gange, da jeg har haft nogle spørgsmål, men selv opstillingen forløb helt uden problemer. Kan kun anbefales herfra.

22. april 2013

Nu står mit lille drømmehus i haven.

I foråret 2012 købte jeg et Nynorm byggesæt til en bjælkehytte. Der gik noget tid inden vores tømre kom igang, men alt i alt var der det der skulle være. Der manglede en nøgle til døren, men problemet blev løst uden større problemer. Desværre trak det ud med at blive færdige pga. sygdom og ferie, men nu står huset der og pynter i haven. I første omgang som værksted til vores søn på 10 år. Jeg valgte at købe plastvinduer, jeg synes ligesom der er nok at male i forvejen, og det har jeg ikke fortrudt. Så nu er huset sort med hvide vinduer og rigtigt fint synes jeg. Også er i vinter med sne og julelys på.

Kirsten, Horsens.

11. februar 2013

Ingen problemer

Jeg fik i maj 2012 leveret et sommerhus i bjælker og vinduer og døre i dansk kvalitet, som jeg selv havde designet. Nynorm havde så, ud fra min skitse lavet auto-cad tegninger, som huset blev produceret efter. Da det blev leveret var alt pakket fint ind i plastik og ud fra tegningerne lagde vi alle bjælker, der hvor de skulle bygges op.(som lego). Det var rigtig nemt at bygge op og tog ca. en weekend, og selvfølgelig var der tag bekældning og det indvendige, der skulle laves bagefter. Der var ingen problemer, andet at der manglede nogle gulvbrædder og dem fik jeg leveret ugen efter. Nynorm var under hele processen hjælpsomme, så jeg kan ikke andet end at anbefale dem.

Mvh
Hans

6. februar 2013

KØB AF GOTLAND 23

I foråret 2012 købte vi en NYNORM bjælkehytte Gotland 23. Aftalen var, at den skulle leveres en torsdag, men vognmanden ringede om onsdagen og sagde, at den nu blev leveret - og det kunne ikke ændres. Dette var vi ret utilfredse med, da vi ikke selv kunne være til stede om onsdagen og modtage pakken og derfor måtte have hjælp af naboer . (Dette meddelte vi NYNORM).
Da vi ankom så vi, at pakken var læsset pænt af på grunden, og gik så straks i gang med at samle hytten. Vi havde fra NYNORM fået at vide, at tingene var pakket i den rækkefølge, de skulle bruges - men dette passede langtfra. Det der lå øverst i pakken var tag- og gulvbrædder!!!! - (som skulle bruges til sidst). Alle ting skulle spredes ud på græsplænen for at se, om alt var der, og så pakkes tilbage igen og dækkes til.
Montagesættet, som vi havde købt med, var gemt inde i midten af pakken og nede i bunden, og det skulle også bruges først.
Styklisten og de faktiske dimensioner passede heller ikke sammen, og dette gav os derfor en del hovedbrud.
Da vi kom til pakken med tagplader, viste det sig, at der manglede tagpapsøm, som vi selv måtte finde ud af at købe en lørdag inden lukketid, for at kunne komme videre i weekenden. (NYNORM har refunderet beløbet)!
Kvaliteten af døre og vinduer bør forbedres!!!!
- Men alt i alt er vi da godt tilfredse med Gotland 23, som vi havde megen glæde af i sommeren 2012.

Jørgen og Birgit
Greve

5. februar 2013

En rigtig god oplevelse.

Jeg købte en pavillon for ca to år siden. Den har levet fuldt ud op til forventningerne.
Selve handelen er der heller ikke noget at klage over, tingene blev leveret som aftalt og til aftalt tid.
Et lille minus var dog at skruesortimentet som jeg fik med til, alle var stjerneskruer. Jeg ville gerne have ønsket torxkærv, så jeg brugte mine egne. Men til gengæld fik jeg dem, så vidt jeg husker, gratis. :-)

Jeg kan sagtens anbefale andre at handle med Nynorm.

Vh Jesper

4. februar 2013

Meget fin service, god hjælp problemer med dør oget vindue

Jeg har nu en fin gæstehytte. Jeg havde ikke fået leveret den dør jeg havde bestilt, og et vindue havde ikke de rigtige mål. Fejl der blev rettet uden problemer, I den sammenhæng var det heldigt at jeg selv skulle samle hytten, så den forsinkelse det betød ikke gav de store problemer. Havde jeg bestilt hjælp ville det have været noget andet.
Generelt føler jeg mig godt behandlet og jeg har fået den hjælp jeg under vejs havde brug for.

29. januar 2013

Lige til at samle

Vi købte en Samsø 6 som er forlænget med 2,5 m i 2010. Tegnet i samråd med Nynorm.
Den kom om foråret og sejlet ind i fjorden hvor den skal bygges.
Det hele var planlagt med leje af pram, ferie og medhjælp. Og vi var meget spændte
på hvordan det ville går, da vi ikke havde nogen erfaring med husbyggeri eller tømrearbejde. Vi startede med at pakke ud og tjekkede om det hele var der, og det var der allesammen og lidt til. Så gik vi gang med at bygge, og det var bare at følge
vejledning som fulgte med, og det film klip som findes på internettet. Og det gik som smurt, og det var lige til at samle.
Nu er den blivet samlings punkt for hele familien og venner om sommeren.
Tusind tak til Nynorm for den gode service, det er godt klaret når man tænker på
hvor langt den skal sendes.

Peter Nielsen Pedersen
Grønland

26. januar 2013

Bygge bjælkehus- som at bygge med Lego.

Huset var nemt at samle, efter man havde sat sig ind i tegningen og fandt ud af at der er sytem i "galskaben". Kvaliteten af bjælker, gulve og lister var udmærket.
Vinduer og døre var af en meget dårlig kvalitet, træet og samlingerne var meget ringe.
Hen på efteråret begyndte træet at arbejde så meget at det var umuligt at åbne døren.
Til oplysning var det ikke bjælkerne der arbejde men døren som udvidede sig på grund af efterårets fugtige vejr.
I bliver nød til at gøre noget, ved de meget ringe døre og vinduer, de ar alt for ringe!!
På grund af de meget ringe døre og vinduer giver jeg kun 3 stjerner.
Kurt Viggo Sørensen

25. januar 2013

Her handler man ikke (igen).

Jeg kan desværre ikke anbefale Nynorm til nogen.
Bl.a. grundet Nynorm, som firma, ikke tager beslutning, men henviser til ens kontaktperson. Den kommunikationsform vi var udsat for, var meget korte mails og næsten kun i en-stavelses-ord. For det meste NEJ.
Vi fik leveret en Bjælkehytte, Model Vorsø i 44mm, efter 5 uger leveringstid og det er egentlig OK. Leveringen skete som aftalt, ud over at jeg fik opgivet forkert vognmand at kontakte.
Ifølge Nynorm, skal man pakke alt ud og kontrollere indholdet. Men grundet vejret i juni/juli, som var regn regn regn, var det først efter 14 dage, vi pakkede pallen ud.
Hele hytten er pakket på en palle - godt pakket ind og beskyttet imod vejret. Idet at det er det nederste på pallen, man skal bruge først, så ingen mulighed for at bygge undervejs. Alt skal, ifølge Nynorm, kontrolleres og kort efter ligger hele hytten spredt ud over hele græsplænen. Vi finder 10 fejl-udskæringer, 4 bjælker, som er vredet næsten 20 grader, ud af ca. 70 bjælker, og alle gulv-brædderne var savet for korte. Men det er jo hvad som sker med et samlesæt fra Letland.
Uheldigvis er det de bjælker man skal bruge først på hytten, som er savet forkert og vi kan derved ikke komme igang med at samle noget som helst. Så hele hytter ligger frit udsat for vejr og vind.
Jeg ringer ind til Nynorm om mandagen og får oplyst at der er min. 2 ugers leveringstid på "reservedele", og at vores kontaktperson har ferie. Jeg bliver oplyst at når han er retur, kan de sætte igang med bestillingen. Dvs. at det er min. 3 ugers leveringstid.
Som sagt er Juni/juli i sommeren 2012 meget regnfuld og alt er pakket ud, så vi tager straks ud og køber et 5*8 meter telt til kr. 4.500,- for at kunne ligge alt træet i tørvejr, mens vi venter på "reservedelene". Denne mer-udgift er Nynorm totalt ligeglad med. Ingen dialog om en løsning - Ingen service, ingen vilje til at finde en løsning etc. Vi fik, rent ud sagt, en kold skulder.
Efter 17 dage fra første kontakt til Nynorm, kommer leveringen, som udbedre de fejl og mangler og vi kan komme igang med "samlesættet". Men idet hytten jo har lagt udpakket, godt nok under tag/telt og på paller og fundament, er der fleste lange bjælker vreden lidt, så vi måtte ofte bruge tvang til at samle og vi måtte ud og købe for kr. 1000,- lang skruer til at holde bælkerne sammen. Denne mer-udgift har jeg ikke løfte overfor Nynorm. De sige jo bare nej, igen igen.

Hele den sag gør, at jeg desværre IKKE anbefale Nynorm til nogen som helst. Magen til ligyldighed, når først regningen er betalt, er meget skræmmende. Brug hellere kr. 3.000,- ekstra på en hytte næsten magen til, hos en anden forhandler, idet det kan kun blive bedre.

Ps. Hytten fejler ingen ting, udover at vinduerne er lige til at smide ud. Dårlig kvalitet, ingen gummitætningslister etc. Det er noget skrammel.

Pss. Efter jeg har skrevet den første anmeldes, hvor jeg nævner sælgers navn, modtog jeg en mail fra Nynorm, som påpeger at man ikke må benytte personlige oplysninger, ifølge §267 & §268.
§267: Den, som krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder.
§268: Er en sigtelse fremsat eller udbredt mod bedre vidende, eller har gerningsmanden savnet rimelig grund til at anse den for sand, straffes gerningsmanden for bagvaskelse, og den i § 267 nævnte straf kan da stige til fængsel i 2 år.

Og Nynorm føler at det er fair at jeg fjerner hele anmeldelsen.

Jeg har selfølgelig rettet ind til højre og fjernet sælgers navn og præciseret div. info., som Nynorm påpeger. Så hvis nogle af sætningerne lyder lidt "advokat-agtiv", så er det for at undgå at komme i klemme juridisk. Men at fjerne hele min anmeldese af forløbet, set fra min side, syntes jeg ikke lige der er behov for.
Men det giver jo endnu et godt billed af kommunikationsformen - vær glad eller hold mund.

Pss. Har nu fundet ud af, at årsagen til at Nynorm ikke vil tale om en løsning på vores ekstra udgifter, er at vi selv har taget en beslutning om at beskytte træ, uden at have diskuteret det med Nynorm først - der er dog det, at vores kontaktperson jo var på ferie og Nynorm henviser hele tiden til vedkomne.

Psss. Som I kan se på "svaret" nedenfor fra Nynorm, så skriver de at jeg kommunikere via TrustPilot - det passer ikke. Jeg har både talt i tlf. og mailet med firmaet. Men Nynorm forstår åbenbart ikke hvad TrustPilot er - det er en anmeldelse af et forløb man HAR haft med firmaet. Ligeledes skriver de, at de har tilbudt en løsning telefonisk - det passer ej heller. Jeg har derimod foreslået en løsning på halvpris på tagpap til hytten. Dette tog Nynorm ikke en gang stilling til, men afviste med "vi vil ikke betale for dit telt !!"
Og jeg må indrømme - jeg har ikke lyst til at mødes med Nynorm efter den behandling, jeg syntes jeg har fået og har accepteret at hytten til små kr. 20.000 kostede os ca. kr. 25.000.

Håber blot, at de kunde som vælger at handle med Nynorm for en bedre behandling end vi oplevede.

9. januar 2013

Hej Kristian

Vi beklager og er kede af den oplevelse du har haft, samt denne anmeldelse på Trustpilot. Vi håbede på, at du ville gengive hændelsesforløbet korrekt, hvor du oplyste, at du tidligt i processen telefonisk blev tilbudt en løsning, men det afviste du. Vi er også lidt uforstående overfor, hvorfor du har valgt at kommunikere gennem Trustpilot og ikke personligt med os – det ville have løst sagen bedre. Du skriver også, at vores sælger var på ferie – det var han først 6 arbejdsdage efter du modtog hytten den 21.06.2012. Vi undrer os over, at du ikke vendte tilbage i denne periode med mangler.

Vi håber, stadig på en god løsning og at vi en dag kan mødes og få en rigtig god og åben dialog, om dette.