Ny Mundering  Anmeldelser

1. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Ny Mundering.dk finder du altid et spændende udvalg af eksklusivt modetøj fra populære Danske mærker som Plus Fine, Pernille Hallum, NÖR, Coster Copenhagen m.fl samt en række Internationale Brands som Maison Scotch, Tommy Hilfiger Denim, Parajumpers, Please Jeans, Sexy Woman m.fl. Vi tilbyder hurtig levering, og altid GRATIS FRAGT med 14 dages fuld returret. Kontakt kundeservice på Tlf. 70277999 eller Mobil Tlf. 20957458.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Elsker den butik ❤️ fantastisk service…

Elsker den butik ❤️ fantastisk service uanset om man bare kigger, eller køber nogle af de lækre varer og så er der et bredt sortiment i alle prisklasser. 5 stjerner fra mig.
Gitte

19. maj 2023

Hej Gitte
1000 Tak for din 5 stjernet anmeldelse, vi er så glade og stolte over den flotte anmeldelse fra dig.

Enormt langsomme til at refundere pengene..

Vil ikke anbefale at købe der, med mindre man er helt sikker på, at beholde varen..

Sendte en jakke retur, dagen efter jeg havde modtaget den, grundet fortrudt køb.
Butikken modtog så jakken, dagen efter min afsendelse.
Jeg ventede tålmodigt, men hørte intet og mailede derfor til butikken 15 dage efter afsendelsen af jakken.
Først der fik jeg svar på, at jakken er blevet tjekket og pengene vil blive refunderet..

24. oktober 2022

Kære Agata
Vi har haft travlt, beklager og siger af hjertet undskyld.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Bestilte en jakke, som jeg fik lynhurtigt hjem. Vil bestemt handle der igen 🌸

5. oktober 2022

Besvarelse fra Ny Mundering

1000 TAK Natasja for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for, og tak for din flotte anmeldelse, det er virkelig dejligt at du deler din gode oplevelse hos os.

Ualmindelig langsomme til at refundere…

Ualmindelig langsomme til at refundere for returneret vare. Stemmer ikke overens med, hvad de lover på hjemmesiden.
Venter stadig….,.

26. september 2022

Hej Gitte

Som oplyst i mail til dig i sidste uge, har vi haft ferielukket i butikken og i webshop adminstrationen,
hvilket betyder at din returordre som er kommet ind i ferieperioden hvor vi har haft lukket, først kunne registreres i dag mandag,
din returordre er allerede færdigbehandlet og pengene er refunderet til dit betalingskort.

Karen Johanne Frank
www.nymundering.dk

Skulle sende min taske retur for at gå…

Skulle sende min taske retur for at gå min rabat ,da tasken kom var der en alarm i 😡 handler ikke der igen

7. september 2022

Hej Jeanett
Det beklager og undskylder vi, vi er kun mennesker der engang imellem laver fejl, det retter vi selvfølgelig op på, hvilket jeg håber du har forståelse for.
Vi har sendt et returfragtbrev på mail til dig idag, så du fragtfrit kan sende varen retur.

Uovertruffen service

Sjældent har jeg følt mig så personligt velkomment via mailkorrespondance . Hurtig levering og kundepleje og service i særklasse .
Vh Susanne

10. januar 2022

Besvarelse fra Ny Mundering

Mange tak for den fine anmeldelse, 5 stjerner ! vi er lykkelige, mange, mange tak endnu engang.

Imødekommende og fantastisk service.

23. oktober 2019

Hej Line
1000 Tak for dine 5 stjerner ! dem er vi glade for, og tak for de pæne ord, dem er vi stolte af.
John Meinhardt, Ny Mundering.dk

dejlige vare ,som bliver hurtig sendt…

dejlige vare ,som bliver hurtig sendt så man kan få dem på i en fart.
passer str. ikke, er det ingen problem og returnere.
elsker at komme i butikken, men det er også en god oplevelse at handle online .
hilsen Nina Loff

Kære Nina
1000 Tak for din 5 stjernet anmeldelse, den er vi rigtig glade for, dejligt at du er glad for at komme i butikken, og skønt at du også bruger webshoppen, kom snart igen :-)

Fuld tilfredshed.

Hej Peter
Mange tak for din 5 stjernet anmeldelse, og dejligt at du har skrevet fuld tilfredshed ! det gør os virkelig glade, at du er tilfreds, vi står klar til at hjælpe næste gang du besøger os.

Hurtig levering.

Hej Trine
1000 Tak for din 5 stjernet anmeldelse, vi glæder os over at du er tilfreds med den hurtige levering.

Dårlig betjening

Jeg er vild med mange af de mærker butikken fører. Desværre var jeg ude for en virkelig dårlig betjening. Ekspedienten blev fornærmet, når det tøj hun viste mig, ikke faldt i min smag. Da jeg mente, at en kjole til 2400 kr var uden for mit budget, blev jeg mødt med himmelvendte øjne.

2. maj 2019

Kære Lotte
Vi er meget kede af din oplevelse, som vi beklager rigtig meget, vi har altid et stort udvalg af kjoler i vores sortiment som regel fra 449 kr. og opefter, så det er da ærgerligt at I ikke fandt en kjole der faldt i din smag og som passede til dit budget den dag, vi undskylder selvfølgelig hændelsen, alle kan have en dårlig dag, hvilket vi håber du kan tilgive den omtalte ekspedient der fremviste dig kjolerne, da hun skulle have spurgt bedre ind til dine behov, så det ikke var endt som du beskriver. Du er velkommen til at kontakte mig på mail : jm@nymundering.dk så vi kan snakke sagen igennem, og du kan blive glad igen.
John Meinhardt

Super god kundeservice!

Jeg fik simpelhen en super god service hos denne virksomhed. Efter at jeg modtog en tommy hilfiger jakke med lidt skavanker, var kundeservicen super hurtig og rigtig venlige til at ombytte den. Rigtig god og venlig service! Tak til John som hjalp mig.

28. november 2018

Hej Christina
1000 Tak for din 5 stjernet anmeldelse, den er vi meget glade for og stolte af, mange tak !

God servise

God servise, hurtig levering og alt var som forventet

14. december 2017

Hej Heidi
1000 Tak for din 5 stjernet anmeldelse, den er vi glade for og stolte af !
Ny Mundering Teamet

NyMundering er et sted, hvor man kommer tilbage for at shoppe igen!!!

29. december 2014

Hej Nicki
Vi takker mange gange for de 5 stjerner, og vi vil glæde os til at betjene dig igen.

hurtigt og som vidst

Min vare er som på billedet og i en kvalitet som forventet.
Leveringen var hurtig og indpakningen var hel

29. december 2014

Hej Helle
Tak for din fine anmeldelse, og de 5 stjerner gør os lykkelige, mange tak !