Nybrokano Anmeldelser 15

4,4

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Hyggelig betjening, lidt dyre lejepriser

I går lejede min teenagesøn og jeg en kano for tre timer hos Nybro Kano. Vi havde ikke booket på forhånd, for jeg var i tvivl om hvornår, vi ville være fremme. Det var dog intet problem, og den rare mand i kiosken var sød til at guide os til hvor langt vi kunne nå omkring på de de tre timer, vi gerne ville have kanoen. Han hjalp os også med at finde ud af hvilken type kano, der passede bedst til vores behov. Han fortalte fint hvor padler og redningsveste var, og fortalte hvilken størrelse padel, vi skulle gå efter.
Kanoen var nem at finde og vi havde en helt sublim tur op ad Mølleåen, ud på Lyngby sø og et kort smut ud på Bagsværd sø, hvorefter vi vendte tilbage med kanoen. Det er selvfølgelig ikke som at være i ødemarken i Sverige, men området er meget, meget smukt, og tre timer giver fin tid til at opleve tre vidt forskellige scenarier.
Da vi skulle have udleveret vores pant (mit kørekort), var det en sød dame, som betjente os, og hun spurgte ind til, om vi havde haft en god tur, hvilket var virkelig rart.
Jeg oplevede ingen af de negative ting, andre brugere beskriver, og eneste minus var, at priserne er i den høje ende (men det gælder jo generelt i samfundet, så det får de ikke minus for). Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage igen!

14. juli 2025

Har aldrig oplevet så arrogant en ejer

Har aldrig oplevet så arrogant en ejer. Sur og ikke imødekommende. Vi havde booket 4 kanoer og havde fået en mail om, at vi blev hentet ved stoppestedet. Det viste sig dog kun at være kanoerne. Ejeren var så fræk og flabet og svarede grimt igen, trods vi talte pænt til ham. BRUG ALDRIG DETTE FIRMA

20. august 2022

ALDRIG LEJ KANO HER!!!

Forfærdelig kundeservice og misvisende kommunikation. Vi var 11 mand, der sejlede den lange rute til Øresund. I en mail til os havde Nybro Kanoudlejning skrevet: “vi henter jer ved Øresund”, men dette galdt kun kanoerne. Da vi spurgte ejeren, der i øvrigt ikke sagde et ord til os, hvad vi skulle stille op, sagde han blot “hvordan kunne I tro vi ville hente jer?”. Sindssygt arrogant type, der ikke burde have med mennesker at gøre.

20. august 2022

Super oplevelse!

Chokeret over at læse de andre anmeldelser herinde. Vi var en gruppe på 30 mennesker fra vores kirke der bookede kanoer i sidste øjeblik. Personalet var meget fleksible og hjalp os alle til at have en super tur. Smilende, imødekommende og professionelle medarbejdere. Skøn natur. Vi kommer helt sikkert igen!

30. august 2020

Sætter aldrig mine ben i hans forretning igen !!

Aldrig har vi oplevet magen til fræk & flabet attitude overfor kunderne !!
Ejerens sidste bemærkning til os inden vi skyndte os videre til Frederiksdal Kanoudlejning var:
“Jeg gider ikke alt det ordkløveri, I behøver ikke, at komme her en anden gang for det gør alle de andre kunder “.

25. juli 2020

Virker useriøst og uprofessionelt

Vi har før haft held med at leje en kano ved bare at møde op. Det er dog flere år siden og husker ikke hvordan serviceniveauet på daværende tidspunkt var.

Min kæreste og jeg vil gerne ud at sejle i kano og jeg orienterer mig på deres website. Jeg citerer fra website:

"Sommerferiesejlads alle dage fra kl. 10 - 19.
Vi har ledige kanoer alle dage, ventetid kan forekomme."

Og under online booking står ordret:

"Det er ikke muligt at reservere både til i dag. Hvis du gerne vil leje en kano i dag så skal du blot møde op i forretningen og leje den, den bedste mulighed er at være der når vi åbner. I højsæsonen kan der forekomme ventetid mellem kl. 12 og 15".

Min kæreste og jeg tænker at vi derfor ikke kan nå at booke på dagen (da det står der at man jo ikke kan) og møder i stedet op derude kl. 10.06 (bemærk: blot 6 min efter de har åbnet). Der står vi så i kø i godt og vel 20 min og bliver mødt af en ung kvinde (som i øvrigt virker til at ville igennem køen så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre, ikke meget smil og service over hende) som siger at hun pt. ingen ledige kanoer har fordi dem som har booket online har 1. ret. Ok fair nok, måske man skulle overveje at opdele folk i køer som hedder "online booking" og så en almindelig kø for folk som ikke har booket, så man ikke spilder sin tid sådan..
Kvinden spørger os så om vi ønsker at komme på venteliste, jeg spørger hvor lange udsigter der er på den og hun siger vi er nr. 5 i køen og at hun først om ca. 20 min kan give os en update på OM vi overhovedet kan få en kano i dag. Vi vælger bare at sige ja og bliver bedt om at sætte os over sammen med en masse andre ventende familier. Det er os en gåde hvordan hun holder styr på hvem der er først i køen da hun ikke beder om nogen oplysninger, men blot noterer et 5-tal på sin blok (hmmm?).
Vi beslutter os dog for at gå igen for hele området virker ret kaotisk og vi ønsker ikke at spilde vores tid et sted hvor man ikke engang kan få at vide om man kan få lov at leje en kano 20 min senere. Jeg kan ikke forstå at man ikke enten gør det til et krav at man skal booke online for at kunne leje kano m.m. i stedet for at mislede kunder på den måde som der gøres på website. Det er misledende at skrive at der er ledige kanoer alle dage og at man blot på dagen man ønsker at sejle, kan møde op ved åbning kl. 10. Det er så ikke korrekt, da der i vores tilfælde, var proppet med mennesker kl. 10 allerede. Så ved at møde op, har man ikke engang en bedre chance som hvis man bookede online.
-Når så jeg læser alle de andre dårlige anmeldelser, virker det ikke særligt indbydende at forsøge sig med online booking næste gang... nej tak herfra.

21. juli 2020

magen til arrogance og manglende hjælp til to helt grønne kano-roere.

Først vil jeg sige: HOLD DA OP!

Jeg planlagde min kærestes surprise kanotur, 2 uger inden vi skulle afsted på en onsdag morgen. Men jeg fik aldrig svar på mine mange mails (det har jeg stadig ikke fået). Da jeg så ringer, får jeg bare at vide at de har "sindssygt" travlt, og ikke har tid til at svare på henvendelser.

Vi kommer frem. Vi bliver mødt af en meget sur og arrogant ung gut, som bare siger "ja!! NÆSTE! hvad?!!?" Jeg prøver lidt at fortælle om hvad vi havde tænkt os, DA DET ER VORES FØRSTE GANG. Men der bliver bare bedt om penge og et kørekort. KØREKORT, nå. Sjovt, for det står der ingen steder på websitet er et krav??? Jeg har ikke kørekort, og spørger derfor om mit studiekort ville gå an. Men nej.
Når vi så står og venter på vores kano, så glor en anden gut bare på os og da vi endelig får en kano, så går han bare. Ikke noget med at sige "husk redningsveste" "skal i have hjælp til at komme ned i kanoen?" "HAR I PRØVET DET FØR?" "ved i hvor i skal hen?" "her er et kort".
Den ENESTE kontakt jeg havde med det arrogante personale var "det blir 500 kroner" "nej jeg kan ikke bruge dit studiekort, det skal være noget som er gyldigt" "Hvad venter i på?"

WOW SIGER JEG BARE! Hvordan kan i overhovedet køre en forretning når i er så vanvittige uprofessionelle, jeg er målløs. Jeg har i hvert fald gjort mit for at forhåbentlig fremtidige kunder IKKE VÆLGER JER.

SKAM JER. Det kan være farligt, også når man ikke har prøvet det før? Men det er i da ligeglade med, i skal bare tjene penge.

30. juli 2019

Dårlig meget arrogant ejer !!

Dårlige MEGET Arrogant service til dato , aldrig har jeg oplevet så arrogant en klovn ! Jeg betragtede ham på afstand overfor andre kunder og han er så ligeglad og ALLE går med rynket næse over så flabet og ligeglad en personlighed , Det er mig en gåde man kan køre en forretning sådan !! Kør længere ned til nr520 og du får hvad du søger med et smil istedet☝️

5. juni 2018

Virkelig arrogant og dårlig service

Virkelig arrogant og dårlig service! Kommer aldrig igen!

Ringer 3 gange for at få fat uden held og laver en online booking.

Da vi kommer ænses vi slet ikke. Jeg spørger om han har fået min online booking hvorefter han svarer “har du betalt” nej jeg forsøgte at finde ud af om jeg kunne leje en kano 3 Timer fra kl 10.30. Yderligere sagde jeg jeg havde forsøgt at ringe flere gange igen flabet svar “fik du fat i nogen”.

Har virkelig aldrig lyst til et sætte min ben der igen og håber andre vil boykotte Gorm, da han er ligeglad og yder ingen service. At man overhovedet kan køre en forretning sådan er mig en gåde.

3. juni 2018

Vild ubehøvlet!

Starter med at søge efter kano udlejning på google.com for at finde et udlejningsted. Finder nybrokano. vælger at lave en online bestilling igennem deres system. hvor man så får at vide de vil vende tilbage ligeså snart de har læst mailen. ca 24 timer efter ringer jeg så til dem da der kun er en dag til vi skal ud og sejle. Hvor jeg præsentere mig pænt og fortæller at jeg havde igennem deres system sendt dem en bestilling om de havde modtaget den og om der var ledige pladser. Her begynder den ubehøvlet og grove tone. "Det har jeg sku da ikke tid til at svare på alle de mails folk sender", min tanke er umiddelbart, det er kunder du taler sådan om. jeg spørger så da han jo ikke har læst mailen om det er muligt at få lejet 2 kanoer lørdag. hvor han svare, "Du må vade ned og stå i kø lørdag morgen da der kommer en kødren af folk der vil have kanoer." Jeg siger bare som jeg normalt ville tak for informationen. jeg finder et andet sted!

Jeg syndes godt nok man bare med lidt respekt for andre og sine kunder at man kan tillade sig at tale ordenligt

KAN IKKE ANBEFALDES TIL NOGEN HOLD JER VÆK!. jeg valgte derefter FREDERIKSDAL KANOUDLEJNING. der blev der talt pænt og de svarede på de spørgsmål man havde.

18. juli 2014

Arrogant service! Kan ikke anbefale Nybro kano!

Ringer til dem og spørg om vi skal bestille tid eller bare komme forbi. Vi skulle bare komme forbi sagde manden. Da vi ankommer er det ved at lukke langt før lukketid. Vi spørg om de er ved at lukke og manden, som vi snakkede med i telefonen svarer på den mest arrogante måde "Ja". Vi fortæller så at der står noget andet på deres hjemmeside, og igen svarer manden arrogant "Ja". Vi vælger så at gå, men mens vi er på vej væk fra stedet spørg han så "Hvor mange er i?" - og vi svarer "To mand".

Manden svarer igen hamrende arrogant "Nej det har jeg ikke tid til, det gider jeg ikke". Jeg har aldrig mødt så arrogant service før. Det er fair nok at lukke før tid, fordi der ikke var nogen kunder i butikken, men så lad vær med at bare sig "I kommer bare forbi" og i det mindste skrive på hjemmesiden at der er chance for at i lukker før tid hvis i ikke har kunder i butikken.

Aldrig oplevet så arrogant service før. Kan absolut ikke anbefale dem. Det var desuden 2. gang vi var her, og første gang var manden (som måske er ejeren) ligeså arrogant at snakke med.

7. september 2013

Kræver ekstra penge, ud over normal pris.

Jeg har været den femte juni for at leje en robåd, og selvom prisen for tre timer er 220, stod den smilende ejer og krævede en ekstra 20’er ”fordi det er grundlovsdag”. Der jeg spurgte ham hvorfor kan man ikke se disse pris ændringer nogen steder, hverken på deres hjemmeside, eller på den store pris tavle ved siden af skranken, så blev han ”mere venlig” og sagde ”230, så kan vi mødes halv vejs”. Det er ikke i orden at behandle sine kunder med den attitude, specielt familier med små børn der glæder sig til turen. Sæt prisen op hvis du skal have forretningen til at køre, og lad kunderne selv til at bestemme om de skal betale din overpris eller tager en anden sted. Det er i hver fald sidste gang jeg benytter hans service.

5. juni 2013

Utilregnelige åbningstider

På hjemmesiden står, at der er åbent "fra 10 til 19 ALLE ugens dage" (bemærk at de skriver "alle" med stort, ikke mig) og at sæsonen går "fra 16. april til ultimo 25. september". Dette skal dog vise sig overhovedet ikke at passe. Da jeg dukkede op klokken 17 d. 26 april var der lukket og slukket. Forinden havde jeg ringet for at dobbeltchecke åbningstiderne, men den automatiske telefonsvarer nævnte ikke noget om, at der ekstraordinært skulle være lukket. Jeg skrev også en mail, som ikke blev besvaret. Da jeg så dukkede op (efter en køretur på 30 minutter) og ved selvsyn konstaterede at biksen alligevel var lukket, ringede jeg igen og kom igennem til en mand, som kunne fortælle mig at der ganske rigtig var lukket, og at sæsonen for alvor gik igang efter 1. maj, men at de havde haft tryk på i påsken, hvilket ikke rigtig hjalp mig i situationen.

26. april 2011