1,9

Under middel

Må melde mig i koret af folk der…

Må melde mig i koret af folk der advarer mod Peter Jørgensen og hans metoder. Giver 1 stjerne da det desværre ikke er muligt at give 0.

Vi fik i vores andelsforening lavet en håndfuld altaner som havde mange fejl der aldrig blev udbedret korrekt og som udviklede sig til et mareridt i dialogen med entreprenøren som var ubehagelig og uden nogen form for moral. Vi har aldrig haft de lovpligtige 1 års og 5 års gennemgang da Peter Jørgensen har nægtet at ville påtage sig nogen form for ansvar. Ufatteligt at loven tillader at brodne kar som Peter kan underminere en branche på ulige konkurrence vilkår ved sansynligvis at begå lovbrud og strategisk bevidst undlade at tage ansvar. Tænker det er de færreste der har ressourcerne til at gå hele vejen til domstolene for at få retfærdighed.

19. februar 2025

Utroværdigt firma

Efter forhåndsgodkendelse til en privat altan i 2019/20 og efterfølgende montering kom en såkaldt ibrugtagningstilladelse aldrig på plads, grundet manglende aflevering af lovpligtige dokumenter fra altanfirmaets side til kommunen; sammenligne med (misvisende) anmeldelse fra 22/9-21.
Alligevel blev firmaejeren Peter Jørgensen ved med at bortforklare sine efterspurgte forpligtelser eller påstå forkerte forhold (aktindsigt).
Nok i 2025 måtte ganske to advokater engageres for at få ham på rette vej, så det endelig lykkedes efter så mange år at afslutte sagen.

4. februar 2025

Uprofessionelt arbejde.

Vi har som forening benyttet nyaltan.dk og Peter Jørgensen som fuld entreprenør. Vi fik lavet næsten 2 håndfulde altaner.

Følgende vanvittige ting forekom:
1) Trusler om at stoppe arbejdet, selvom alt ifølge kontrakten var overholdt af ejerforeningen.

2) Merarbejde i lejligheder UDEN foreliggende tilbud på forhånd og dette merarbejde var udført INDEN ejerlejlighedsejeres godkendelse - dernæst kom ekstraregning til intetanende ejere. Desuden var dette merarbejde udført yderst elendigt, hvilket en secondhand vurdering klart kunne bekræfte efterfølgende i flere lejligheder. Gulve var lagt skævt mv.
3) Verbale tilsvininger af bestyrelsen, verbale trusler og når Peter Jørgensen beslutter sig for ikke at være enig med dig som betaler, så nægter han at vende tilbage på hhv. mail, telefonopkald og lign. Yderst utrygt med et projekt til 1 mill+.

4) Håndværksmæssige ødelæggelser i diverse lejligheder. Der gik 2 måneder efter endt projekt før lejlighederne fik disse genoprettet og til yderst dårlig håndværksmæssig pragt.

Aldrig nogensinde vil jeg/vi anbefale dette firma eller Peter Jørgensen. Hold jer fra ham. Går der det mindste galt, så er I på spanden som forening eller individ.

22. januar 2022

Godt og professionelt forløb

Jeg stod for 2 år siden med en ejerlejlighed, som var den eneste, der ikke havde altan i foreningen. Jeg kontaktede alle de altanfirmaer, jeg kunne opstøve, men kun Jørgensen & Sønner A/S var interesserede i at påtage sig opgaven at lave kun en enkelt altan, hvilket jeg stadig er meget taknemmlig for.
Forløbet med Peter Jørgensen og hans altanfirma har været yderst professionelt fra start til slut - og jeg må sige, jeg på absolut ingen måde kan nikke genkendende til de dårlige anmeldelser herinde. For mig virker det næsten til at være et personligt anliggende fremfor et professionelt. Peter Jørgensen var altid punktlig og grundig, og tog sig god tid til at inspicere, måle op og forklare. Der var altid styr på tingene og alle aftaler blev overholdt. Selve godkendelsesprocessen fra Frb. Kommunes side tog over et år, men da den del omsider var overstået, gik der ikke længe, før altanopsætningen gik i gang. Under hele processen havde jeg en uvildig byggesagkyndig til at følge projektet, og han havde ikke på noget tidspunkt en finger at sætte på det udførte arbejde - og de spørgsmål han måttet have, kunne Peter Jørgensen redegøre for uden problemer.
Efterfølgende har vi haft lidt problemer med at altandøren ikke slutter helt tæt - en fejl fra leverandørens side - og dette har Peter Jørgensen også været behjælpelig med at gå videre med til dem, så det er jeg helt tryg ved, at det nok skal blive ordnet.
Jeg er virkelig tilfreds med den færdige altan, og jeg kan kun på det varmeste anbefale Jørgensen & Sønner A/S (bag nyaltan.dk) og deres grundige og professionelle arbejde.

22. september 2021

Forfærdelig behandling

Vi benyttede Peter Jørgensen og CO til opsætning af vores altaner. Fra dag 1 hvor han trådte ind var der problemer. Ubehagelig adfærd og ekstremt dårlig service.
Det blev et forløb jeg håber vi ALDRIG kommer til at gentage i foreningen. Tænk at Peter og Co mener, de kan tillade sig at efterlade sådan et dårlig indryk og resultat. Altaner, der da de skulle sættes på ikke, var blevet lavet ordentligt, og som ikke blev sat pænt på.
Og han er LIGEGLAD Peter Jørgensen. Vi vil ALDRIG anbefale ham til nogen.

18. september 2021

God behandling hos Peter Jørgensen

Vi har brugt Peter Jørgens altanfirma nyaltan til opsætning af to altaner i vores lille forening i København K.
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og vi oplevede dygtige håndværkere hele vejen igennem.
Omhyggelighed hele vejen igennem med fin information omkring processen og grundig og behagelig afslutning af processen der gav os en tryg start på altanlivet:-).

8. september 2021

Vi fik sat altaner op i vores…

Vi fik sat altaner op i vores andelsforening (i 2021) og har været ovenud tilfredse. Godkendelsen hos kommunen tog tid, men firmaets del af anmeldelsesprocessen, tidsplanen, leveringen og kvaliteten var i top. Kan varmt anbefales

2. september 2021

Et velment råd: hold Jer fra ham

Én stjerne. Udelukkende for ikke at give NUL.
Elendig service og ubehagelig adfærd fra Peter Jørgensen ifm planlagt arbejde på Frederiksberg.
Vor ejerforening blev præsenteret for forretningsmetoder, som selv gangstere ville misunde. Firmaets soliditet er i øvrigt ringe, og dét giver problemer ifm betalingsmetoder og krav om voldsom forudbetaling.
“Hold Jer fra ham” er blot et velment råd herfra.

11. april 2020

Flot arbejde angående altaner

Vi har som forening brugt Jørgensen & Sønner A/S (nyaltan.dk v/Peter Jørgensen) som altanentreprenør.
Vi har haft en helt igennem god dialog / proces med altaner som er flotte og virkelig pynter på bygningen - der er taget hensyn til helheden i bygningen så der er stor tilfredshed :-)
Altanerne / arbejdet med altanerne er der intet af påklage.
Jeg kan kun anbefale Jørgensen & Sønner A/S v/Peter Jørgensen til andre som vil have altaner.
Mvh Hanne Ernov (administrator)

26. juli 2017

Jørgensen & Sønner = svindel!

Vi har som forening brugt Jørgensen & Sønner A/S (nyaltan.dk / Peter Jørgensen) som altanentreprenør. Peter Jørgensen har vist sig mere interesseret i at fakturere end i at udføre aftalt arbejde. Vi er gang på gang forsøgt forudfaktureret for arbejder som ikke blev lavet. Når det er påpeget resulterer det i trusler om at standse arbejdet. Vi har haft en helt igennem dårlig proces med altaner som hænger skævt, billigst mulige løsninger (døre som har malerfejl), tagrender som ikke er opsat korrekt, oliespild i vores gård og en helt igennem ufleksibel entreprenør som ikke tager ansvar. Oplevelsen er at kunderne er til for ham, ikke omvendt. Vi må på det kraftigste advare mod Peter Jørgensen som person og som entreprenør. Vi har desværre efterfølgende erfaret at vores situation ikke er enestående og derfor håber vi med denne advarsel at nå ud til andre inden de kontraherer med Peter Jørgensen.
Mvh Ole Andersen

3. september 2014