Nummers Schilderen

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een slechte site is dit, uiteindelijk mijn schilderij gekregen na veel mails verstuurd te hebben. Toen was het ook niet compleet, na veel gezeur wat geld teruggestort gekregen. Nu ben ik begonn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een dropship oplichterij ! Helaas ook pas de reviews gelezen toen ik het verzendbewijs binnen kreeg en zag dat het pakketje vanuit China moest komen. Wel vd week binnen gekregen maar waarschijnlij... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb ook recentelijk zo'n schilderij besteld, maar nog steeds niets ontvangen na bijna twee weken. Ik begin ook bang te worden dat dit pure oplichterij is. Bovendien vind ik het ook niet kunnen dat... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Nooit wat ontvangen.

Mei 2020 wat besteld, helaas nooit wat ontvangen. Meerdere malen contact gehad hierover. Ik wilde graag mijn geld terug aangezien ik het product nooit heb ontvangen. Hier werd met €5,- gehoor aangegeven. Echter is dit niet het bedrag wat ik heb betaald. Slechte service.

11. november 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze doen alsof ze een winkel hebben maar het is gewoon van een chinese webwinkel en dat merk je ook met de verzendtijd

Ik had iets besteld. Het duurt nu al meer dan twee weken sinds hij is “verstuurd”. Ze hebben het over dat het met uitzondering langer kan duren maar als je kijkt naar de “track and trace” dan zie je duidelijk dat hij gewoon uit china komt. Dit is een nederlandse winkel en je zou dan ook een nederlandse locatie moeten hebben en niet geld vragen om het dan van een chinese webshop te kopen. Ik heb contact gezocht maar ze reageren niet. Ik ga nooit meer iets hier halen

20. oktober 2020

Na 4 maanden nog niks ontvangen

Ik heb op 25 mei een bestelling geplaatst en tot op heden niks ontvangen. Ik heb hier verschillende malen contact over opgenomen met de klantenservice (die overigens op de website goed aangeprezen wordt maar in werkelijkheid niet een van de op de website genoemde beloftes nakomt). Ik krijg alleen e-mails terug met daarin dat ik begrip moet hebben voor de corona situatie, maar mijn verzoek dat ik het aankoop bedrag terug wil kan niet worden ingewilligd. Wettelijk heb ik recht om de koop te ontbinden als de bestelling niet binnen 30 dagen wordt geleverd, maar hier lijkt dit bedrijf lak aan te hebben. Ik zit ondertussen al bijna 3 keer op die levertermijn. Bestel hier niks, de bestellingen komen vanuit China en de klantenservice is waardeloos. De enige oplossing waarmee het bedrijf is gekomen na een erg kwade email van mijn kant is om 5 euro terug te storten. Dit is niet voldoende en ook niet waar ik om vroeg. Ik heb het recht om het volledige bedrag te ontvangen.

21. september 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ruim 2 maanden geleden 2 schilderijen…

Ruim 2 maanden geleden 2 schilderijen besteld, 1 ontvangen! Net als veel mensen hier, voel mij opgelicht, het is wel opvallend dat er heel veel mensen voor 2 schilderijen betalen en er maar 1 ontvangen. Dat is geen toeval. Bestel hier echt niet!!!

5. august 2020

Zeer slechte website

Zeer slechte website. 2 maanden geleden besteld. Niks ontvangen. Meerdere malen gemaild, wel snel reactie terug maar geven geen geld terug. Denk niet dat het ooit nog aan komt la

4. august 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet bestellen! Zeer slechte service!

Ik heb 3 maanden geleden een bestelling geplaatst voor 2 schilderijen. Na zolang wachten eindelijk 1 schilderij binnen. Tussentijds contact levert niks op. Het enige dat zij aangeven is dat je moet afwachten. Geen geld terug. Het tweede schilderij nog steeds niet ontvangen. Mijn advies: bestel hier niks, je gooit je geld weg!!

2. august 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schilderen op nummer Venetië bij nacht

Een schilderen op nummer pakket (Venetië bij nacht) besteld op 17 maart en nu 5 maanden verder niks ontvangen. In mei een mailtje gestuurd en zelfde verhaal als iedereen: ze hebben het druk door Corona maar kunnen niet vertellen waar de bestelling nu wel is... schandalig

2. august 2020

Geen één ster waard

Het is jammer dat je een ster moet aangeven, want die verdienen ze al niet. 2 maanden geleden besteld en uiteraard de corona smoes daar het langer duurt. Als je zelf dingen besteld uit China zijn ze wel op tijd. Als je aangeeft: geef mijn geld dan terug, dat doen ze ook niet. Dus bestel niet hier!!!!

30. juli 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben bij nummersschilderen 2…

Wij hebben bij nummersschilderen 2 bestellingen gedaan waarvan 1 is geleverd doch met vertraging door de COVID-19 gezien deze afkomstig is van china en de andere is ook met vertraging onderweg naar ons toe maar kijk er vast naar uit. Erica vanuit Hooglede

29. juli 2020

Hetzelfde verhaal als iedereen

Hetzelfde verhaal als iedereen. Meer dan twee maanden geleden besteld en nog steeds niet binnen.
Ze blijven aangeven dat het product nog komt maar het vertraagd is door Corona. Terwijl producten van Ali express wel allang zijn aangekomen.

Zeer zeer slechte website. Nooit iets kopen!!

23. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dropshipper weigert aankoopbedrag terug te storten

Dropshipper die geen enkele verantwoordelijkheid neemt over je bestelling. Ik wacht al 12 weken op mijn bestellingen. Men is niet bereid het aankoopbedrag te retourneren en houdt al acht weken vol dat het pakketje er ooit komt, maar men kan niet achterhalen waar het pakketje zich bevindt en levert geen enkele nazorg.

23. juli 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lang wachten & verkeerde binnen wel goede service

Ik heb twee pakketen besteld, door het corona virus konden ze alleen rechtstreeks vanuit China komen. Hierdoor heb ik er heel lang op moeten wachten. Toen ik dit aangaf heb ik korting gekregen. Het eerste pakket kwam binnen, maar was de verkeerde afbeelding. Het tweede pakket was wel goed.
Door corona heeft het bedrijf veel problemen, wel hebben ze een snelle en vriendelijke klanten service.

21. juli 2020
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

27 euro retour kosten!!🤬

Wat een belachelijk bedrijf. Eerst heb ik 1.5 maand moeten wachten. Je verwacht toch dat een bedrijf hun spullen op voorraad hebben en niet alles vanuit china bestellen. Retour moet je betalen terug naar china! Kost je 27 euro.

Ik had perongeluk een diamant versie gekocht. Denkende dat dit een luxere versie van schilderen op nummer was.

Mijn klachten werden altijd snel beantwoord, maar uiteindelijk heb je er helemaal niks aan. Ik zit nu met een diamanten versie en terugsturen kost meer dan wat het pakketje uiteindelijk zelf was.

14. juli 2020

OPLICHTERS

Net zoals alle reviews hiervoor, NIKS ONTVANGEN! koop hier niks want het zijn pure oplichters. Besteld op 17-april-2020, heb onwijs veel mails, DM’s, contactformulier en klachtenformulieren ingevuld maar krijg geen antwoord.

Aangezien zoveel consumenten een slechte ervaring hebben, kunnen we niet iets doen? Ik heb een melding gemaakt op fraudehelpdesk.nl en ik raad het jullie ook aan. Hopelijk wordt de (nep)website snel offline gehaald!

13. juli 2020