Virkelig god oplevelse at handle her Virkelig god oplevelse at handle her, hurtig svar og købet blev afsendt med det samme! Klar anbefaling herfra

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Nué Group is a Danish fashion company. We are the proud owners of two labels, two multi brand stores and a webshop.

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kunne jeg give minus 10 stjerner

Kunne jeg give minus 10 stjerner, ville jeg gøre det. Ærgrer mig virkelig over jeg kunne være så naiv at bestille en strikket kjole her. Bestilte den 6. oktober. Pengene blev truklet dagen efter, men jeg har endnu ikke modtaget kjolen. Lad være med at handle her. De lyver og de snyder. Dine pemge er spildt. Det er kinesisk ragelse. Ulovlig markedsføring, når man vildledes til at tro, butikken er dansk. Så dårligt!! Burde politianmeldes.

6. oktober 2025

I burde ingen stjerner have da jeres…

I burde ingen stjerner have da jeres vilkår angående retur ikke stemmer overens med virkeligheden. Aldrig har jeg handlet med en virksomhed med så dårlig kundebehandling. Jeg forsøger stadig at sende nogen sko retur da størrelsen ikke passer. Dette er så vanskeligt at i nærmest tvinger mig til at beholde varen. Handle ikke med denne virksomhed. Lang leveringstid og dårlig kundeservice svært at returnere vare. Vare kommer direkte fra Asien.

4. oktober 2025

Jeg har købt en silke kjole for nogle…

Jeg har købt en silke kjole for nogle uger siden til et bryllup, og så opdager jeg at det er et lille defekt foran kjolen, har ikke haft tid til st reklamere over det, fordi kjolen skulle bruges til et familie bryllup, tænker det må være en fabrikationsfejl, så gjorde jeg ikke stort ud af det. Efter jeg har vasket kjolen som anvist i mærket, vasker jeg med silke middel, skånsomt/ håndvask. . Efter vasken mister kjolen farve og ser mærkeligt ud , tænker silke mister ikke farve og ret skuffet over kvaliteten og holdbarheden. Derfor ønsker jeg som kunne fuld refundering af mit køb, og har ret til reklamation i to år. Jeg har skrevet til kundeservice og vedhæftet billeder, og det var første gang jeg handlede hos nue notes, håber på I som butik er imødekommende og hjælper med fuld refundering. Efter jeg har også læst kunde oplevelser her, håber at som butik kan hjælpe kunden.

23. maj 2025

DÅRLIG attitude og kundeservice

Er nu gentagende gange blevet mødt med en SÅ dårlig attitude fra medarbejderne i butikkerne! ISÆR hvis man skal bytte eller foretage reklamation. Har KUN haft én god oplevelse hos Heidi på Østerbrobutikken. Kan I ikke få et kursus i almindelig høflighed og blive lidt servicemindede? Og evt lade være med kun at ansætte nepobabies med sabbatår fra Hellerup?

28. marts 2025

Ingen reklamationsret og dårlig service af kontormedarbejder

Den 24. November kontaktede jeg Another Nué ifbm. To reklamationer. Først må jeg rykke for svar, og da jeg endelig høre tilbage, sender jeg begge striktrøjer inkl. ordrenummer på den ene strik til dem - således at de kan behandle reklamationerne. Den ene strik bliver godkendt med det samme og pengene kommer retur (pga. kvittering og reklamationsretten). Den anden strik høre jeg intet om siden den 3.december. Jeg rykker fortsat og får endelig svar i dag den 24. Februar, hvor jeg får besked på, at de ikke kan godkende reklamationen (selvom begge trøjer er vasket ens). Grunden til at de ikke vil behandle reklamationen, er mangel på kvittering - Selvom de ved, at striktrøjen er købt derinde. Jeg ringer til deres kontormedarbejder for forståelse, hvorpå hun anklager mig for at behandle trøjen forkert. Dette stiler jeg spørgsmålstegn ved, da jeg ved, at begge trøjer er behandlet ens. Dette ender i en diskussion, hvor kontormedarbejderen forsøger at irettesætte mig og anklager mig for ikke at behandle trøjen korrekt. Magen til kundeservice. Jeg afventer nu et opkald fra hendes chef.

24. februar 2025

Skøn kundeservice!

Fantastisk kundeservice. Jeg havde købt en jakke hos dem, som desværre var for stor og skulle retur. Der opstod problemer undervejs med returneringen (mine fejl) og de var så behjælpelige og svarede hurtigt.

6. december 2023

Utrolig dårlige retur vilkår og betjening!

Ville returnere et par sko til 1600 kr, som jeg havde købt i butikken om mandagen. Utrolig dårlig service. Fik ingen hjælp, og måtte selv spørger om størrelser, og gøre medarbejderen opmærksom på jeg gerne ville købe skoene. Om fredagen kommer jeg derind og får af vide jeg ikke kan få mine penge retur, fordi de kun har 3 dages returret! Med så kort returret burde medarbejderne virkelig gøre kunden opmærksom på det, især da jeg fortalte medarbejderen at var usikker på skoene! Føler mig utrolig snydt! Det kan simpel hen ikke passe at en butik som sælger så dyrere varer har så ringe returret og betjening!

8. september 2023

Garanti dækker ikke

Købte en taske fra Proenza Schouler for en måned siden hvorefter læderet er slidt af på begge hjørner udadtil. Nué eller Proenza vil ikke gøre noget ved det og siger det er pga. brugslid, synes det er for dårligt efter en måned når man køber en dyr taske… Virkelig ærgerligt når man tror at det at købe en ting af kvalitet indbefatter en beskyttelse i form af garanti. Har været kunde i mange år, men stopper desværre her:(

7. juli 2023

For kort returret

Kan desværre ikke give dem fem stjerner, da jeg synes tre dages returret er alt for kort tid. For en butik i denne prisklasse, forstår jeg ikke denne dårlige service med kun tre dages returret.

6. november 2021

Flot tøj, men dårlig kundeservice

Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse med kundeservicen hos Nue Cph. Jeg kan ikke bruge mit tilgodebevis i butikken, fordi jeg har en kode til webshoppen, men jeg har kunne købe på webshoppen med et tilgodebevis fra butikken. Det giver ingen mening. Og det eneste svar jeg får er, at systemet desværre er sådan. Der burde man da kunne finde en anden løsning for kunden, hvis samme produkt ikke findes på webshoppen? Jeg elsker ellers tøjet og har været kunde i mange år, men jeg havde forventet større fleksibilitet og fokus på kunden i stedet for rigide systemer i en high end butik. Jeg har fået bedre service i H&M og Zara.

4. august 2021

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse! Købte torsdag formiddag. Hentede i pakkeboksen fredag kl. 10.00. Havde spørgsmål vedrørende vare inde køb på webshop hvor der hurtigt kom svar. Mine varmeste anbefalinger. Handler klar her igen!

31. juli 2020

Så som så....

Jeg har handlet her en 6-7 gange - halvdelen af gangene var alt fint, men den anden halvdel var stærkt utilfredsstillende... Den ene gang købte jeg en ret dyr bukse/shorts dragt, der var så bremsespor i skridtet, så den var ihvertfald brugt! Jeg fik den dog byttet, men måtte selv betale returfragten. Jeg har også købt et par stiletter, som havde tydelige brugsspor under sålen. Fik også dem byttet...
Så jeg anbefaler alle, at de lige tjekker deres køb en ekstra gang, specielt hvis det er en udsalgsvare...

18. juni 2019

Jeg købte en trøje i julegave til 3300…

Jeg købte en trøje i julegave til 3300 kr til min kæreste i Nue. Da vi holder Jul i Jylland spurgte jeg ekspedienten som en del af almindelig høflighed om min kæreste kunne bytte varen, såfremt hun ikke ønskede trøjen. Det kunne hun frem til den 27. december. Så spurgte jeg ekspedienten om hun kunne forlænge frem til midt januar. Så lang tid kunne ikke aftales, så vi blev enige om at det var fint til og med den 5. januar - så langt så godt.
Jeg var sent ude, og købte gaven den 21. december. Den 27. december, da min kæreste ville bytte trøjen til en størrelse mindre fik hun at vide at der ikke var flere. Så det kunne ikke lade sig gøre. Så ville hun gerne have pengene tilbage, så hun kunne købe trøjen på Acnes hjemmeside.
Men det kunne ikke lade sig gøre, fordi hun ringede en dag for sent - desværre.
Jeg synes virkelig det er elendig service.
Jeg er klar over irritationen man må føle som butiksejer, når alle kommer i slutningen af december og hele januar og vil bytte deres gaver. Men der må forventes en ordentlig service når man køber så dyrt tøj.
Jeg må finde et andet sted til julegaver næste gang...

4. februar 2019