Vildeste dag, med hjælp fra Nordsjællands studenterkørsel. Prisen for vognene er fantastiske og vognmændene er super søde - samt DJ’s som kan tilkøbes for billige penge også. Alt i alt, en 5/5! K... Se mere
Vi havde Jørgen og Kasper som chauffører, og det kørte bare fra start til slut. Lækker vogn, fedt musikanlæg og glade chauffører med højt humør i de to dage vi kørte. Topprofessionelt, kan klart anbe... Se mere
Vi bookede vores studentervogn gennem…
Vi bookede vores studentervogn gennem Nordsjællands studenterkørsel, og det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Frank har hele vejen igennem været virkelig stor hjælp, han har svaret på de forskellige spørgsmål vi har haft. Alt fungerede som det skulle, vognen kom til tiden og der var god plads til os alle. Stemningen var i top hele dagen.
Chaufføren var super venlig, imødekommende og meget professionel. Han sørgede for, at vi følte os trygge og havde det sjovt hele vejen rundt. Musikanlægget spillede perfekt, og der var god lyd. Vi havde en uforglemmelig dag, og det skyldes i høj grad den gode service og stemning, som Nordsjællands studenterkørsel skabte. Kan helt klart anbefales til kommende studenter, der vil have en tryg og festlig studentertur.
Vi kan varmt anbefale dem.
Vi kan varmt anbefale dem.
Vores vogntur blev en kæmpe succes takket være de dygtige og imødekommende chauffører, Kasper og Jørgen.
10/10
Jeg har gennem de sidste 3 år planlagt min klasse og min egen Vogntur - den var fantastisk takket været BS Studenterkørsel der holdte os i hånden hele vejen! Og kæmpe tak til vores søde søde vognmand Casper! Det kunne ikke havde været en sjovere oplevelse! Klar anbefaling herfra!
Vi havde den bedste dag med NS…
Vi havde den bedste dag med NS Studenterkørsel – alt spillede! Vores chauffører var Jørgen og Kasper, og de var helt fantastiske: super behagelige, festlige og ikke mindst meget professionelle og sikre bag rattet. De skabte god stemning hele dagen og sørgede for, at vi kunne slappe af og bare nyde vores studenterkørsel. Kan varmt anbefales!
Som forældre til en nyudklækket student…
Som forældre til en nyudklækket student kan jeg varmt anbefale Nordsjællands studenterkørsel. Frank har hele vejen været super god når både de unge og os forældre havde spørgsmål. Han er reel med sine priser, og tager ikke de unge i rumpen som andre firmaer. Han ønsker kun det bedste for de unge, og bestræber sig på at gøre sit bedste for at levere den bedste studentertur for alle. Vi har hele vejen følt os trygge og i gode hænder hos Frank og hans medarbejdere.
Fantastisk oplevelse!
Vi havde Jørgen og Kasper som chauffører, og det kørte bare fra start til slut. Lækker vogn, fedt musikanlæg og glade chauffører med højt humør i de to dage vi kørte. Topprofessionelt, kan klart anbefales!
Fra Falkonergården 3q
En ærgelig oplevelse på en stor dag
Vi kørte studenterkørsel igår. En uforglemmelig dag, jeg kommer til at huske resten af mit liv. Men jeg husker helt sikkert også skuffelsen over, at vi betalte så mange penge for en vare som ikke leverer det man havde håbet på. Anlægget i vores studentervogn var vildt dårligt og skrattede, så man knap nok kunne høre hvad det var for noget musik der blev spillet. Da vi kom fra gymnasiet ud til vognen var vi alle i chok over den dårlige lyd fra højtalerne som dominerede over musikken. Det var godt nok øv at vide det var hvad vi skulle lytte til de næste 12 timer af vores liv. Øv. Desuden skete der desværre også det, at vores vognmand tog en unødvendig hård opbremsning. Jeg ved godt det kan være nødvendigt hvis der sker noget uforudsigeligt i trafikken, men vi kørte altså på en lille sidevej som der var intet trafik på. Pludselig ser jeg synet af halvdelen af mine klassekammerater som på et sekund ligger i en kæmpe bunke ovenpå hinanden ved væggen op mod førerhuset. Jeg sad heldigvis selv ude i siden på bænken, hvor vi alle også skøjtede en meter til siden. Dog så så jeg hele episoden og synet af mine klassekammerater som lå i smerte. Jeg kommer ikke til at glemme chokket i alle vores ansigter. Der var en del som slog sig, men heldigvis ikke værre, så vi skulle stoppe turen. Dog var vi en del som var klar til at stå af der. Jeg er i chok over man laver sådan en manøvre når man kører med 29 unge mennesker omme bag på sit lad. Så til alle fremtidige studenter derude, jeg vil råde jer til, at finde en vogn som der er blevet taget lidt hånd om og gerne med stripper stang eller andet man kan holde fast i når man står oppe i vognen. God sommer!
Vores klasse var blevet anbefalet…
Vores klasse var blevet anbefalet Nordsjællands Studenterkørsel, af tidligere studenter. Det må være den bedste anbefaling man kan få. Men nogen fra klassen blev bekymret, da de læste på Trustpilot. Her var der nogen der havde lagt et opslag op om, at det var svindel. Så der bredte sig en dårlig stemning i klassen. Derfor kontaktede vi Nordsjællands Studenterkørsel og arrangerede et møde. Frank kom ud i klassen og fortalte om firmaet, og om hvad vi skulle være særlig opmærksom på, når vi skulle vælge vogn. Det var en maga god service, og gav et godt indblik i det at køre studenter og valget af vogn. Vi følte os meget trygge oven på denne præsentation og blev hurtigt enige om at booke vores vogn her. Det har hele forløbet igennem været utrolig let at komme i kontakt med firmaet, når vi havde spørgsmål. Da vi skulle betale vores sidste rate, kneb det lidt med at få samlet pengene ind til tiden. Igen blev der udvist forståelse og vi fandt en løsning uden problemer. Super service og vi kan kun give de varmeste anbefalinger. Så nu glæder vi os til selve vognturen.
3.Y Hillerød Handelsskole
god service
Fantastisk studenterkørsel
Vi havde en vildt fed vogntur med dette firma, alting spillede bare! Der var fed musik fra dj, chaufføren var nem at snakke med, priserne er gode og kommunikationen med vognmanden har været tip top. I lys af de uheld der er sket i år (2023) med folk der er faldet af vognen, har der intet problem været med vores. Der var høje kanter, som man stadig sagtens kunne se over og gode faste tremmer som man kunne holde fast i, det var en meget tryg oplevelse, også op og ned ad stigen, da chaufføren altid var der til at hjælpe os ned.
Jeg ville helt klart anbefale dette firma!
- Naja 3am
Kun gode ting at sige om dette firma!
Kun gode ting at sige om dette firma!
Vi havde Michael som vores chauffør, og både firmaet og Michael var med til at give mig og min klasse så god en tur!! Kontakten jeg har haft med firmaet og vognmanden i gennem hele forløbet var utrolig god og tæt, og de var virkelig med til at give en følelse af tryghed og forståelse! De var altid til at få fat i, med de spørgsmål og ønsker der dukkede op både før og på turen, og vi kunne virkelig ikke have haft en bedre oplevelse!
Michael var den sødeste chauffør
Michael var den sødeste chauffør, og han gav os en fantastisk tur. Det var så fedt, anbefales😍
Pisse fedt firma !
Kontakten med firmaet er også rigtig fornøjelig, da de er nemme at få fat på vedrørende spørgsmål og planlægning.
Hilsen Gribskov gymnasium, årgang 19-22, 3.rs
Fantastisk Vogntur
Jeg bestilte min vogn fra dette studenterfirma. Vi gik i 3.a på Frederiksværk Gymnasium. Vognen kom endda før forventet så vi havde længere tid til at pynte den. Vores DJ der fulgte med vognen var helt igennem fantastisk og vi havde en fest hele dagen! Vognen var perfekt! Jeg ville helt klart anbefale dette vognfirma, vi havde en god kontakt igennem hele handlen. Vi fik lov til at ændre på den vogn vi fik så den passede til vores behov. En klar anbefaling herfra!😍
Vi havde en fantastisk vogntur
Vi havde en fantastisk vogntur, fantastisk personale, de gør lige dét ekstra. Vil kun anbefale alle andre at bestille hos dem 👌🏻
Jeg bestille en studenter vogn til min…
Jeg bestille en studenter vogn til min klasse og alle fra min klasse var skide glad for den. Der var skide god service på igennem hele processen op til turene og de var skide hjælpsomme. Selve chaufføren var mega flink og hyggelig person som også bare var frisk på at hjælpe. Kan enormt anbefale stedet da det billigt og man får meget for det.
Vi gør hvad vi kan - og lidt til.
Jeg har været med fra starten af - som chauffør. Jeg har også kørt for andre udbyder. Men Nordsjællands Studenterkørsel er bare stedet for mig. Dejlige vogne af høj kvalitet, med sikkerheden i top. Jeg har kun oplevet dejlige positive unge mennesker.
Vi gør hvad vi kan - og lidt til 😉
Super professionelt firma
Super professionelt firma. Firmaet, vognen og ikke mindst den smilende chauffør gjorde dagen super god. Intet negativt at sige.
👍👍😊
Vildt professionelt firma- meget…
Vildt professionelt firma- meget løsnings orienteret og virkeligt sødt personale. Flotte og veludstyrede vogne🤩
FALSK STUDENTERKØRSEL
Vi er en 3 års klasse, der desværre har benyttet sig af denne organisation til studenterkørsel. De har nu lukket deres hjemmeside, og slettet alle muligheder for at kontakte dem. Hold jer langt væk fra dette, eftersom det er rent fup.