MakeIt Danmark ApS Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 135 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser produkterne for at være af rigtig høj kvalitet, og mange oplever, at træningen bliver markant bedre, fordi det er nemt at få et fast greb om vægtene. Desuden fremhæver forbrugerne den lynhurtige levering og den fantastiske kundeservice, som hurtigt hjælper, hvis der opstår problemer undervejs. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med produktets størrelse, da de mente, at stropperne var en tand for korte. De bemærkede, at det kunne være svært at få et ordentligt fat om materialet, hvilket gjorde det sværere at gennemføre de tunge løft sikkert.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om produkt og fremhæver, at kvaliteten er i top og lever fuldt op... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive oplevelser med kvalitet, hvor mange fremhæver, at produkterne lever op til det... Se mere

Delivery service

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen og fremhæver den konsekvent hurtige forsendelse... Se mere

User experience

Kunder udtrykker stor tilfredshed med user_experience og fremhæver, at produkterne er nemme og behagelige at... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med den hurtige og venlige service. Forbrugere fremhæver... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ærlig anmeldelse. Disclaimer. Jeg træner i samme træningscenter som en af MakeIt-ejerne. Efter mit første bodybuildings-stævne fik jeg mine første ‘ MakeIt-straps ‘ i en goodie bag. Disse... Se mere

Rigtig god kundeservice. Fik hurtig tilbagemelding på min henvendelse og rettet op på min ordre. Produktet lever op til det lovede. Med min nye straps kan jeg løfte tungere og opnå bedre resultat af m... Se mere

De er nemme og bruge bare hånden gennem stropperne, ingen vikling omkring stang eller andet redskab. Læderet giver et overraskende godt greb både på stænger og håndvægte. Hvis man evt bruger træningsh... Se mere

Jeg synes at jeres Premium straps er super fine, nemme og behagelige at anvende. Jeg bruger dem udelukkende til dødløft. Jeg synes dog at når jeg vender læderet ind mod stangen som anvist, glider de... Se mere

1. nr. 19 af de 27 bedste virksomheder i Butik med fitnessudstyr

MakeIt Denmark er et dansk fitnessbrand med egen produktion og design. Vi skaber bæredygtige og funktionelle produkter af høj kvalitet, der inspirerer til en aktiv livsstil og forbedrer din træning. Vores fokus er kvalitet, design og ansvarlighed – fra idé til færdigt produkt.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

148 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

KONGE SERVICE

God kvalitet på produkterne, Høj kundeservice.
MakeIt er vejen frem, for den bedste træning! “Altid med - aldrig uden” 🔥🩷

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at vi har kunnet gøre din træning bedre!

ALTID MED • ALDRIG UDEN

ALTID MED • ALDRIG UDEN…

Min grebs styrke blev mindre og mindre jo mere vægt jeg kunne løfte, derfor valgte jeg at investere i STRAPIT - Jeg kan nu præsentere 100% i mine løft igen 💪🏾

😍😍😍😍

Jeg blev både anbefalet at bruge straps til min træning og at købe dem hos MakeIt. Det har jeg på ingen måde fortrudt.

StrapIt er en stor hjælp for mig i flere øvelser, kvaliteten er i top, prisen er fin, og jeg er den glade ejer af to par StrapIt 🩷💜

Straps + hooks

Købte både straps og hooks - og de er begge gamechangers! Slut med at spilde unødvendig styrke på grip, mens form og teknik bare spiller nu <3

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Jeg bruger deres hookit og jg elsker…

Jeg bruger deres hookit og jg elsker dem! Jeg har de korte i sort og dem bruger jeg både til skulderøvelser i kabeltårnet men også til balleøvelser. Det er fedt man kan bruge dem til flere forskellige ting, så dem har jeg altid med i tasken 😍

15. oktober 2025

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

MAKEIT har øget min styrke

MAKEIT har øget min styrke, markant! De er så nemme at bruge, og det er bare fedt, at der ikke hænger 10 meter strap man skal vikle rundt om grebet etc 🔥 derudover er kvaliteten også bare i orden! Kæmpe fan, og varm anbefaling 🫱🏼‍🫲🏽

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Bedste straps jeg har prøvet

Bedste straps jeg har prøvet, kan aldrig gå tilbage til lange straps igen

15. oktober 2025

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Jeg er super tilfreds med Makeit

Jeg er super tilfreds med Makeit! Leveringen var lynhurtig, jeg bestilte produktet modtog pakken allerede dagen efter. Produktet lever helt op til forventningerne, og jeg er faktisk så glad for det, at jeg måtte købe mit andet par, da jeg mistede de første. Kvalitet og komfort er i top, kan varmt anbefales!

10. september 2025

Gode straps

Jeg købte straps - de fede

24. februar 2025

Dyre dårlige straps

Super dyre straps, men tilgengæld er de også super dårlige... MakeIt Straps som jeg havde købt gik syningen op, efter jeg havde brugt dem til to træninger...
Prisen afspejler under ingen omstændigheder produktet.... man ved at når et produkt bliver så hæftigt marketsførts som dette gennem Instagram, plejer det er være dårligt, hvilket det også er i dette tilfælde.

25. august 2025

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Det er vi rigtig kede af – de kræver lidt tilvænning. Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende dem retur og få dine penge igen, hvis du ønsker det.

Ingen respons - overhovedet

Øv. Har fået leveret strapit - i meget anden farve end bestilt .
Har forsøgt at træffe jer igennem en uge på mailadresser fra jeres hjemmeside. En enkelt hilsen på insta har jeg også forsøgt
Ingen respons overhovedet.
Nu bliver det hele returneret og jeg finder en anden producent fremover

19. august 2025

Lækre straps

Nem at bestille - hurtig levering og straps’ne er lækre, men syntes nu, at de er lige korte nok. Jeg har i hvert fald problemer med at få fuld gavn af dem, desværre

25. juli 2025

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Tusind tak for din anmeldelse – vi håber du har fået lært at benytte dem og du er glade for dem.

Jeg har købt et par StrapIt i standard…

Jeg har købt et par StrapIt i standard størrelse med den viden, at short var til mindre hænder og kvinder muligvis også. Jeg mener selv jeg har en fin håndstørrelse men må sige at selv en såkaldt standard størrelse er meget stor. Strappen hænger alt for løs og er ikke til at spænde ind. Det var så de 288 kroner… Det er ikke helt godt nok, hvis man spørg mig. Hvis i vil tage dem tilbage og ombytte dem eller lignende, så vil det selvfølgelig være tilfredsstillende.

7. august 2025

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Hej, du er altid velkommen til at bytte produktet her: https://www.returnflows.com/www-nowmakeit-eu

Det er vores generelle oplevelse at vores short model oftes passer personer med små hænder, som sagt er du velkommen til at bytte på vores returportal.

God dag

Jeg er ikke fan

Jeg er ikke fan. Har både købt strapit og hookit. Begge tingene er lavet af det samme ubehagelige stof som gør ondt at bruge. Strapit giver ikke et særlig godt grip da stoffet kræser når man holder på det.

1. juli 2025

Lynhurtig levering og Kvalitets Straps

Lynhurtig levering og Kvalitets Straps.
Jeg har prøvet mange forskellige straps efterhånden, som alle er gået i stykker efter kort tid pga. dårlige syninger.

Men MakeIts Straps + Hooks holder bare så meget længere og er 10 gange nemmere at bruge end de der lange tarvelige nogen, som også kan rive ens håndled i stykker.

Så 10/10 herfra - anbefaler det ihvertfald til alle andre, hvis de ikke allerede har dem.

11. juni 2025

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS

Dejligt du havde en god oplevelse - rigtig god træning!