Nova Store, Åboulevard 10, 2200 København N Anmeldelser

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Som ærlige folk allerede siger ..

Som ærlige folk allerede siger ... Hold jer langt væk fra butikken og den flabede, provokerende mand der øjensynligt er Kinas Kejser og opfører sig sådan.

Magen til ubehøvlet "service" og fremtræden skal man lede længe efter.

2. juli 2019

Nova Store på Åboulevard er en sjov…

Nova Store på Åboulevard er en sjov lille butik!

Hos Nova Store kan man køb alt fra chokolade til toiletrens !!! sikke en sjov blanding.

Servicen er ok, men kan jo altid være bedre... men måske kom jeg på et tidspunkt hvor der var pres på!!!

Nova Store har pakkeuddeling, og der var en som havde en masse sjove spørgsmål.

Men jeg ved hvad min mand skal have til jul... så jeg skal helt sikker forbi den lille sjove butik igen.

13. november 2018

Jeg var forbi Nova Store Åboulevarden…

Jeg var forbi Nova Store Åboulevarden 10 på Nørrebro efter nogle rengøringsartikler som vi skulle bruge da vi var ved at lave en flytte rengøring.
Jeg må indrømme at jeg syntes at manden i butikken var en sjover... og jeg startede med en antiparti!!! Jeg tænkte ”hvorfor er han sur?”
Men som jeg talte med ham og fik en rigtig rådgivning ikke bare en salgstale men en rådgivning om hvad jeg skulle bruge og hvorfor! Fik jeg langsomt ændret mit syn på manden.
Da jeg havde fået hvad jeg skulle bruge gik jeg hjem og begyndte på min rengøring. Jeg forsøgte at følge de råd som jeg havde fået i butikken og jeg må indrømme at det virkede... Og det bedste, jeg havde ikke meget i overskud. Så jeg havde ikke blevet solgt noget som jeg ikke skulle bruge.

Tak Nova Store! Og på gensyn.

5. november 2018

Jeg ringende for at få svar på afhentning af en DHL pakke

Jeg ringende for at få svar på en spørgsmål ang. en pakkeafhentning. Jeg har aldrig været udsat for en så provokerende kundeservice. Manden, som sagde han var ejer af foreningen, talte som en maskine og blev ved med at gentage det samme igen og igen. Han var umulig at tale med og stoppede ikke med at sige det samme trods adskillelige forsøg på at spørge ham om et simpelt spørgsmål

FRYGTELIGT service!

Lad vær med at få tilsendt jeres pakker fra DHL til denne uduelige butik.

29. august 2018

super service.

Altid rigtig god betjening og rigtig god service.
Har til tider købt rengøringsartikler der, gode og til en fornuftig pris. Jeg bruger desuden også Novastore til at hente pakker da Novastore også fungere som pakke afhentnings sted for bla. GLS.
Ved sidste afhentning af pakke (dec) blev jeg tilbudt om jeg ville være med i Novastore's pakkeleg, gevinst hver gang, Jeg takkede ja og jeg fik min lille indpakkede gave som indeholdt 1 fiberklud.... Det er tanken der tæller og vise mig at Novastore er opmærksom på kundepleje og god service... Tak til Novastore og rigtig god jul ;)

3. december 2016